Geen producten (0)
Geen producten (0)
Sorteer op:  

Dubbel schuifdeursysteem 19-45 mm dikke deuren ST-XC47 Dubbel schuifdeursysteem 19-45 mm dikke deuren ST-XC47 dit…
€ 49,99
NIEUW!
Schuifdeursysteem dubbele schuifdeur onderbouw ST-XC40 Wit Schuifdeursysteem dubbele schuifdeur onderbouw ST-XC40 Wit…
€ 99,95
NIEUW!
Schuifdeursysteem dubbele schuifdeur onderbouw ST-XC40 Zwart Schuifdeursysteem dubbele schuifdeur onderbouw ST-XC40…
€ 99,95
Plafond schuifdeursysteem spaakwiel Plafond schuifdeursysteem spaakwiel deze sets bestaan uit de…
€ 94,99
Vouwschuifdeursysteem Aluminium ST54 Vouwschuifdeursysteem Aluminium ST54 Dit vouwdeurbeslag is…
€ 54,95
Schuifdeursysteem ST 1200 | Deurbreedte max 300cm | Max 160kg Schuifdeursysteem ST 1200 | Deurbreedte max 300cm | Max…
€ 200,85
NIEUW!
Schuifdeursysteem voor vouwdeuren Zwart Plafondmontage Schuifdeursysteem voor vouwdeuren Zwart Plafondmontage Nieuw…
€ 168,50
Plafond montage beugel Zwart Onze Plafond montage beugel Zwart is de ideale oplossing…
€ 12,50
Enkele Rail Kastenwand Nieuw in ons assortiment ''Enkele Rail Kastenwand''…
€ 103,99
Schuifdeursysteem Punt Hanger Ons schuifdeursysteem ''Punt Hanger'' bestaat uit de…
€ 57,99
Schuifdeursysteem Standaard Recht Ons schuifdeursysteem ''Standaard Recht'' bestaat uit de…
€ 57,99
Vanaf €76,50
Schuifdeurbeslag Standaard Bovenop Ons Schuifdeurbeslag ''Standaard Bovenop'' bestaat uit de…
€ 62,49
Schuifdeursysteem Standaard Gebogen Ons schuifdeursysteem ''Standaard' Gebogen'' bestaat uit de…
€ 57,99
Wit schuifdeursysteem ST80 Wit schuifdeursysteem ST80 is een universeel toepasbaar…
€ 90,96
Zwart schuifdeursysteem ST80 Zwart schuifdeursysteem ST80 is een universeel toepasbaar…
€ 80,96
Plafond schuifdeursystemen Plafond schuifdeursystemen deze sets bestaan uit de volgende…
€ 76,04
Aluminium schuifdeursysteem Universeel ST80 Ons ''aluminium schuifdeursysteem Universeel ST80'' is een…
€ 90,96
Inbouw schuifdeursysteem Universeel ST80 Aluminium inbouw schuifdeursysteem Universeel ST80 is een…
€ 90,96

Schuifdeursysteem voor plafond

Schuifdeursysteem aan het plafond monteren? In het assortiment van schuifdeur-totaal.nl vindt u verschillende schuifdeursystemen die geschikt zijn voor montage aan het plafond. Ideaal wanneer montage aan de wand niet mogelijk is, of wanneer de deur opening door loopt tot het plafond. Wij verkopen schuifdeursystemen in verschillende stijlen, waaronder zwarte robuuste systemen en alsook systemen van hoogwaardig Rvs.

Bekijk de schuifdeursystemen uit ons assortiment en plaats een bestelling in de webshop, of neem contact met ons op voor meer informatie. De verzendkosten van het schuifsystemen bedragen slechts €5,95/€ 10-,. Het is echter ook mogelijk om uw bestelling af te halen in ons magazijn te Vroomshoop.

Kwalitatief schuifdeursysteem voor het plafond

Wanneer u een wand van beton of steen heeft, kunt u het schuifdeursysteem zonder problemen aan de wanden bevestigen. Echter is dit niet altijd mogelijk, bijvoorbeeld wanneer het een muur van gips of van een ander materiaal betreft. Maar ook wanneer de deur doorloopt tot aan het plafond, is het niet mogelijk om het systeem aan de wand te bevestigen. In dat geval dient u voor een andere deur te kiezen, of voor een systeem aan het plafond.

Wij van schuifdeur-totaal.nl beschikken over een breed assortiment schuifdeursystemen die ontwikkeld zijn voor plafond montage, deze railsystemen zijn gemaakt om een leven lang me te gaan. Dankzij dit systeem kunt u alsnog een unieke sfeer aanbrengen in de woning of het bedrijfspand. U sluit ruimtes van elkaar af, zonder het gebruik van een muur.

Speciaal ontwikkeld schuifsysteem

We vertelden al dat we beschikken over een speciaal ontwikkeld schuifdeursysteem voor aan het plafond. Dit is een systeem waarmee u de deuren op een minimalistische manier aan het plafond kunt bevestigen. U kunt de special schuifdeurbeugel met gebruik van de stalen L vormige beugel aan het plafond bevestigen. Dankzij dit systeem hangt u zonder problemen 1 of meerdere deuren van 16 centimeter vrij van het plafond. Maar we hebben ook schuifdeursystemen die strak tegen het plafond gemonteerd kunnen worden zodat er geen naad tussen de deur en het plafond zit en de schuifdeur dus kamerhoog kan worden. Indien gewenst kunnen we de schuifdeur voor u aan het plafond monteren. Informeer hier gerust naar, we vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Voor iedere woonwens een passende oplossing

Iedereen heeft een andere stijl. Terwijl de een voorkeur heeft voor een robuuste en industriële ruimte, heeft een ander misschien juist voorkeur voor een wat subtieler systeem of juist landelijk systeem. Daarom bieden wij voor iedere woonwens een passende oplossing. Zo verkopen we een schuifdeursysteem voor een kastenwand. Dit product beschikt over een fraai uiterlijk en een geruisloos wielensysteem, waardoor het functionaliteit en design in een biedt. Maar ook een zwart schuifdeursysteem van aluminium is een populaire keuze. Dit strakke systeem is geschikt voor wand- en plafond montage en is in verschillende lengte uitvoeringen beschikbaar.

Indien gewenst inclusief montage

Heeft u een schuifdeur en een schuifdeursysteem uitgezocht bij schuifdeur-totaal.nl? Dan wilt u natuurlijk ook dat deze op de juiste manier gemonteerd wordt. U kunt de klus zelf klaren, maar u kunt er ook voor kiezen om de montage over te laten aan een van de vakmannen uit ons montageteam. Wij maken gebruik van een netwerk ZZP monteurs, door heel Nederland en België. We bieden 100% pasgarantie en nemen binnen 5 werkdagen contact met u op voor het maken van een inmeetafspraak. Neem gerust contact op om meer informatie in te winnen over de montage mogelijkheden. We vertellen graag meer over de mogelijkheden.

Bekijk het assortiment en bestel

Bekijk de verschillende schuifdeursystemen in verschillende stijlen en plaats een bestelling in de webshop. Vervolgens zorgen wij ervoor dat het systeem zo spoedig mogelijk geleverd wordt voor een bedrag van slechts € 10-,. Het is echter ook mogelijk om uw bestelling af te halen in de showroom aan de Aziëlaan 5E in Vroomshoop. We ontmoeten u daar graag.

Heeft u een vraag over wat we voor u kunnen betekenen, of over de levertermijn van de schuifdeursystemen? Of heeft u een vraag over de schuifdeuren uit ons uitgebreide assortiment? Neem gerust contact met ons op voor het inwinnen van meer informatie door te bellen naar 0620362038 of een e-mail te sturen. We staan klaar voor het deskundig beantwoorden van vragen.

Facebook Pinterest