Geen producten (0)
Geen producten (0)
Sorteer op:  

DIY Schuifdeur Frame ​DIY schuifdeur Frame Frame bestaande uit 2 U Profielen…
€ 145,46

Voor de handige Harry's onder ons

Wanneer u enige klus ervaring bezit en u graag aan de slag wil gaan om een eigen schuifdeur te maken dan zijn onze DIY schuifdeuren de ideale oplossing. We bieden een ikea concept aan met meegleverde instructies om zo in no Time een toffe schuifdeur te maken. En hoe trots kan u zijn als u kunt zeggen dat zelf een schuifdeur in elkaar heeft gezet? Onze DIY schuifdeuren kenmerken zich door de kwaliteit en prijsverhouding.

DIY ofwel Do It Yourself

Kan ik niet bestaat niet. Onze deuren worden met begrijpbare handleidingen geleverd waardoor een schuifdeur zelf maken een fluitje van een cent worden. Koopt u hout bij een bouwmarkt en gaat u zelf een schuifdeur maken van steigerhout dan is een kromme deur een garantie. ''Bezint eer gij begint'' is een veelgehoord credo, dit kunnen wij onderstrepen. Vele klanten komen bij ons met de vraag hoe ze hun eigen gemaakt kromgetrokken deur weer recht kunnen maken. Helaas u blijft met een stuk brandhout achter. Koop vandaag nog één van onze beproefde schuifdeur zelfbouwpakketten en maak van u zelf een waardige klusser.

Twee vliegen in in klap

Naast het feit dat u zelf een schuifdeur wil maken snappen we dat levertijd en prijs ook belangrijk zijn voor de aanschaf van een schuifdeur. Onze DIY pakketten worden met een laagste prijsgarantie aangeboden waardoor u nooit teveel betaald voor uw schuifdeur. Wat u ervoor moet doen is even een uurtje uitrekken om de deur te assembleren en voila de meest unieke en eigentijdse barndeur is geboren!

Facebook Pinterest