Geen producten (0)

Wie zijn wij

 

Welkom bij schuifdeur-totaal.nl

Schuifdeur-totaal.nl streeft naar het aanbieden van betaalbare schuifdeursytemen en verwante artikelen....

Een schuifdeurrail van schuifdeur-totaal is meer dan alleen uw leefruimte verfraaien, maar geeft uw ruimte een unieke uitstraling. Het maakt het ook nog eens bijzonder praktisch door de minimale ruimte die het inneemt.

Zoekt u een prachtige eyecatcher in uw woning of werkruimte dan biedt schuifdeur-totaal.nl u verschillende schuifdeursystemen die bij uw stijl aansluit. Voor rustiek, industriëel tot hypermoderne rvs schuifdeurrails bij ons bent u aan het juiste adres! 

Ons streven is om een betaalbaar systeem aan te bieden, want kwaliteit en uitstraling hoeft niet persé duur te zijn.
Wij hebben zes verschillende modellen op voorraad, beschikbaar in diverse lengte maten. Of u nu een enkele of dubbele schuifdeur wil creëren of een kastenwand met deuren voor elkaar langs, wij hebben voor elk idee wel een oplossing.

Staat uw lengte of product er niet bij of weet u niet goed welk product u moet hebben , dan staan wij u graag te woord voor (montage) advies!

Zoekt u een compleet schuifdeursysteem met een prachtige loftdeur in stalen frame? Ook dan biedt schuifdeur-totaal de oplossing...wij maken namelijk deuren met stalen frame geheel op maat met uw eigen gewenste houtsoort! U heeft al een loftdeur met stalen frame voor 400,-  

Voor montage advies of meer informatie kunt u mailen naar info@schuifdeur-totaal.nl

of bellen naar 06-20362038

grote stalen schuifdeur

5 Reacties

fatin Salman
04 August 2020 om 13:15
1
Ik heb begin juli een bestelling gedaan meerdere malen geprobeerd contact te leggen berichten worden niet beantwoord telefoon word niet opgenomen erg slecht! Tot op heden niks vernomen moest wel eerst betalen voordat mijn bestelling in behandeling werd genomen!
HT Nobari
19 May 2019 om 09:09
2
Hallo, Wil willen schuifdeur Framed Midrail 110cmx235cm bestellen maar wat is de gewicht daarvan? Met vriendelijke groet, HT Nobari
Dekker
21 March 2019 om 19:10
3
Goededag, Op uw site zagen wij een mooi deur namelijk Vintage nr 9. Wij zoeken een schuifdeur van ongeveer 280x210cm. Kan u daar mogelijk een prijsopgave van geven? Met vriendelijke groet, Wieneke Dekker
eddie
13 March 2018 om 22:42
4
Hallo,wij hebben belang bij twee stalen deuren drie vakken, tussen twee wandjes .wat zijn de kosten. Groetjes
Joke
12 November 2017 om 14:54
5
L.S., Wij zoeken voor een afscheiding van onze woonkamer en keuken een schuifdeur systeem (bestaande uit grootste gedeelte glas, zodat het licht blijft) en evt. Hout. De breedte is 3 meter.. we willen dat de kast verdwijnt achter een inbouwkast van 3 meter breed. (Die nog gebouwd moet worden). De hoogte van de kast is ongeveer 3 meter 30. De schuifdeur mag korter zijn. Aan welke prijs moeten wij ongeveer denken? We snappen dat het nu moeilijk aan te geven is, globale inschatting is voldoende.

Reageer

Annuleren
Facebook Twitter Linkedin Pinterest