Geen producten (0)

Ruilen en Retourneren

Ruilen en Retourneren

 1. Spijt van uw aankoop?
 2. Hoe kan ik een aankoop retourneren?
 3. Retourneringskosten
 4. Aansprakelijkheid retourzending
 5. Terugboeking geld of artikelen ruilen
 6. Herroepingsrecht
 7. Maatwerk producten
 8. Mijn vraag staat er niet bij, wat moet ik doen

1. Spijt van uw aankoop?

Alle producten mogen binnen 14 dagen geretourneerd worden onder de volgende voorwaarden:

 • Zorg dat u tijdens de 14 dagen bedenktijd zorgvuldig omgaat met het product en de verpakking.
 • Pak het product niet verder uit dan noodzakelijk is om te beoordelen of het aan uw verwachting voldoet.
 • Het verpakkingsmateriaal e.d. moet voor zover mogelijk in nieuwstaat zijn zodat schuifdeur-totaal.nl dit weer kan hergebruiken/verkopen.
 • Zorg dat u binnen 14 dagen na ontvangst van uw product melding maakt van u retour, na uw melding ontvangen wij graag binnen twee weken het geretourneerde product.
 • Na het in ontvangst nemen van de geretourneerde artikelen door schuifdeur-totaal.nl zullen de artikelen worden gecontroleerd op deugdelijkheid en binnen 14 dagen kosteloos teruggeboekt worden inclusief de betaalde verzendkosten, bij gedeeltelijke retouren zullen de verzendkosten van de bestelling niet vergoed worden ter compensatie voor de behouden artikelen. De kosten voor de verzending van de consument naar ons adres in Vroomshoop komen voor rekening van de klant.
 • Schuifdeur-totaal.nl heeft het recht geretourneerde producten te weigeren of om slechts een gedeelte van het factuurbedrag te crediteren, wanneer het product of verpakking niet meer in nieuwstaat zijn, dit zal altijd in overleg met de consument gebeuren.

2. Hoe kan ik een aankoop retourneren?

Wanneer u een artikel wilt retourneren dan kan dit met Post.nl of andere eigen gekozen vervoersbedrijven. Mocht de afmetingen van uw pakket dit niet toelaten, neem dan binnen 14 dagen na ontvangst van uw product contact op met de schuifdeur-totaal.nl klantenservice (info@schuifdeur-totaal.nl). Wij kunnen dan een retour-afspraak met onze bezorgservice voor u inplannen.

Bij het retourneren altijd uw bestelkenmerk of factuurnummer toevoegen in het pakket zodat wij kunnen achterhalen om welke order het gaat. Retourneren kan naar: Schuifdeur-totaal.nl Twentelaan 21 7681NE Vroomshoop. Meld uw retour per mail info@schuifdeur-totaal.nl

Tip: Bewaar de track-and- trace code van uw pakket totdat wij het retour hebben ontvangen.

3. Retourneringskosten

De kosten van de te retourneren artikelen zijn voor rekening van de consument. Indien schuifdeur-totaal.nl een retourafspraak voor de consument moet regelen dan zullen de retourkosten tussen de  €7,95 tot €35 ex btw bedragen afhankelijk van formaat en gewicht van het pakket. Pakketten langer dan 125 cm en zwaarder dan 10kg vallen onder het €35 euro tarief! Dit bedrag wordt in mindering gebracht op het te vergoeden bedrag van de producten. De kosten voor de retourzending worden dus vergoed door de klant.

4. Aansprakelijkheid retourzending

U als consument bent verantwoordelijk voor het deugdelijk retourneren van de artikelen. Schuifdeur-totaal.nl zal overgaan tot terugbetaling zodra het product in goede orde ontvangen is.

5. Terugboeking geld of artikelen ruilen

Wij vergoeden alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten die door ons in rekening zijn gebracht voor het geretourneerde product. Dit zal uiterlijk binnen 14 dagen gebeuren, volgend op de dag waarop de consument hem op het recht van de herroeping meldt. Terugbetaling zal pas geschieden wanneer wij de producten in goede orde hebben ontvangen en gecontroleerd op deugdelijkheid. Wij gebruiken voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument. Indien u gebruik maakt van onze vervoerder zullen wij de hiervoor gemaakte kosten in mindering brengen op het bedrag van de retourzending.

6. Herroepingsrecht

Wij doen er alles aan om jouw bestelling naar tevredenheid uit te voeren. Mocht u toch af willen zien van uw aankoop, kan dat binnen 14 dagen na aankoop. Dit is het zogenaamde recht van herroeping . Deze periode gaat in op de dag dat het pakket door of namens u in ontvangst is genomen. Voor retourzending kan u onze retourprocedure hanteren.

7. Maatwerk producten.

Op maat gemaakte producten kunnen niet worden geruild/geretourneerd tenzij schuifdeur-totaal.nl verkeerd geleverd heeft dus niet bij verkeerd inmeten door de consument zelf.

Onder maatwerk artikelen vallen al onze hout producten zoals wandplanken deuren en speciaal op maat gemaakte schuifdeursystemen.

8. Mijn vraag staat er niet bij, wat moet ik doen?

Staat uw vraag over ruilen en retourneren hier niet bij? Neem dan contact met ons op via info@schuifdeur-totaal.nl Wij zullen u dan zo spoedig mogelijk antwoorden.

Facebook Pinterest