Geen producten (0)

Deuren zijn in verschillende kleuren te selecteren!

Geen producten (0)
Sorteer op:  

Nieuw!
Schuifdeur met glas 1 vaks Unieke loftdeur op maat met glas model ''Schuifdeur met glas…
€ 425,00
Inmeet en Montage Service Een schuifdeur monteren is niet voor iedereen een makkelijke…
€ 0,00
NIEUW!
Schuifdeur met glas 3-vak smal Unieke loftdeur op maat met glas model ''Schuifdeur met glas…
€ 475,00
Nieuw!
Schuifdeur met glas 3-vak breed Unieke loftdeur op maat met glas model ''Schuifdeur met glas…
€ 475,00
Nieuw!
Schuifdeur met glas 4-vak smal Unieke loftdeur op maat met glas model ''Schuifdeur met glas…
€ 499,95
NIEUW!
Schuifdeur met glas 4-vak breed Unieke loftdeur op maat met glas model Schuifdeur met glas…
€ 499,95
Nieuw!
Grenen schuifdeur Retford 4 vaks Unieke steellook schuifdeur op maat met glas Grenen…
€ 475,00
Nieuw
Schuifdeur met glas op maat 1 Deze grenen Schuifdeur met glas op maat 1 word op…
€ 464,99
Nieuw
Schuifdeur met glas op maat 2 Deze grenen Schuifdeur met glas op maat 2 word op…
€ 422,21
Nieuw
Schuifdeur Hongaarse punt met Glas Grenen loftdeur Schuifdeur Hongaarse punt met Glas nieuw in…
€ 499,95
Nieuw
Schuifdeur Hongaarse punt met Glas 2 Grenen loftdeur Schuifdeur Hongaarse punt met Glas 2 nieuw…
€ 475,00

Houten schuifdeuren met glas op maat

Zoekt u een schuifdeur als afscheiding van uw woon of werkruimte maar wilt u toch dat er lichtdoorlaat is zodat u een ruimtelijk gevoel blijft houden? dan zijn onze houten schuifdeuren met glas op maat een goede schuifoplossing voor uw situatie. Schuifdeuren met glas zijn er in allerlei modellen te krijgen maar meestal met een verkeerde maatvoering of kleurstelling daarom bieden wij hangdeuren met glas aan die aanlsuiten bij uw speciefeke wenspakket. Dat betekent de juiste maat, de juiste kleur, en het juiste model schuifdeur volledig naar uw eigen wensen en eisen.

100% veilig en vervangbaar glas voor uw schuifdeur

Onze grenen en eiken deuren met glas zij allen voorzien van 6mm gelaagd veiligheidglas. Dit betekent dat uw schuifdeur met helder of melkglas gemaakt kan worden maar wij bieden ook de oge;lijkheid om rookglas of figuurglas toe te passen in onze deuren. Al met al legio mogelijkheden maar altijd veilig en vervangbaar glas doodat wij het glas met glaslatten vastzetten. Dus mocht er ooit een ongelukje gebeuren dan is het glas in een handomdraai te vervangen.

Industriele schuifdeur met glas

Op deze pagina staan slechts enkele mogelijkheden betreft schuifdeuren op maat met glas maar uiteraard zijn de mogelijkheden veel breder dan bovenstaande assortiment. Zoekt u een barndeur met glas die een iets meer industrieel karakter heeft kijk dan bij onze staaldeuren collectie of maak uw wensen m.b.t. een houten deur met glas aan ons bekend. Al met al bieden wij een unieke collectie aan schuifdeuren met glas aan en zijn wij trots op onze producten!

Maatwerk schuifdeur met glas

Het is geen nieuws als wij u vertellen dat we jarenlange ervaring hebben op het gebied van schuifdeuren. Wij hebben ons concept dan ook zo ontwikkeld dat wij van standaard deuren zijn afgestapt en de overstap hebben gemaakt naar 100% maatwerk. Dit betekent dat wij altijd volledig de schuifdeur met of zonder glas kunnen maken die u zoekt..... Mail ons m.b.t. uw wensen via info@schuifdeur-totaal.nl

Schuifdeur gemonteerd aan het plafond

Iedere situatie is uniek en daardoor komt het vaak voor dat een schuifdeur kamerhoog afgehangen dient te worden ofdat uw schuifdeursysteem alleen aan het plafond bevestigd kan worden doordat er een doorlopende opening tot aan het plafond is. Onze schuifdeuren in deze categorie zijn geschikt voor plafond afhanging. Een ruim aanbod schuifdeuren die rechtsreeks tegen of net onder het palfond gemonteerd kunnen worden in combinatie met een van onze plafondmontage schuifdeursystemen

Een doorlopende doorgang afsluiten met een schuifdeur

Hoe sluit je een doorgang die doorloopt tot het plafond af met een schuifdeur. Hoe kun je een schuifdeur zoveel mogelijk tochtdicht maken? Wij hebben daarvoor verschillende systemen en schuifdeuren ontwikkeld. Twee van de meest gekozen schuifdeursystemen voor aan het plafond zijn: Schuifdeursysteem Plafondmontage - Schuifdeursystemen voor aan het plafond - schuifdeur-totaal of ons Aluminium systeem St80 Aluminium schuifdeursystemen - schuifdeur-totaal

Zomaar een greep uit ons assortiment schuifdeursystemen geschikt voor montage aan een plafond.

Enkele schuifdeur of En-suite schuifdeuren aan het plafond monteren

Gelukkig zijn er door de jaren heen verschillende opties op de markt gekomen om enkele of dubbele schuifdeuren rechstreek tegen het plafond te laten schuiven. Bijna al onze schuifdeuren en railsystemen kunnen we zodanig aanleveren dat deze rechtsstreeks onder het plafond gemonteerd kunnen worden. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze daarin. Bespreek uw wensen met betrekking tot de maten, modellen en kleuren met ons en samen komen we tot de juiste keuze!

Schuifdeur aan Gips plafond monteren

Niet iedere woning beschikt over een betonnen verdiepingsvloer en daarmee kan de montage van een schuifdeur aan het plafond bemoeilijkt worden. Wij hebben een flink aantal deuren die licht in gewicht zijn waardoor deze met speciale hollewandpluggen of ander bevestigings middelen aan uw houten verdiepingsvloer of gipsplaten plafond gemonteerd kan worden. Laat u dus niet weerhouden een schuifdeur aan een holle plafondplaat te moneteren maar bespreek uw wensen met ons en kom tot een juiste schuifdeurkeuze.

 

Facebook Pinterest