Geen producten (0)

Eiken deuren van schuifdeur-totaal.nl zijn ambachtelijk & stijlvol en vervaardigd door 100% hollandse vakmanschap!

De deurmakerij van schuifdeur-totaal.nl is trots op onze eiken deuren collectie! Prachtige stijlvolle eikenhouten deuren en schuifdeuren van Nederlandse bodem. Wij bieden maar liefst 5 jaar garantie op onze eiken cottage deuren omdat wij garantie staan voor kwaliteit en degelijkheid.

 

Geen producten (0)
Sorteer op:  

Inmeet en Montage Service Een schuifdeur monteren is niet voor iedereen een makkelijke…
€ 0,00
Eiken schuifdeur op maat Eiken schuifdeur op maat Een eiken schuifdeur op maat wordt…
€ 716,90
Combi Deal: Eiken Deur + Railsysteem Profiteer van extra voordeel met onze Combi deal, Eiken Deur…
€ 801,33
Eiken Schuifdeur Framed X Wij zijn trots dat wij deze prachtige (schuif) deuren van…
€ 963,47
Eiken Schuifdeur Framed Z Wij zijn trots dat wij deze prachtige (schuif) deuren van…
€ 897,70
Eiken Loftdeur Verticaal Onze '' eiken loftdeur verticaal '' is een prachtig…
€ 828,67
Eiken deur Cottage nr 1 Wij zijn trots dat wij deze prachtige Eiken deur Cottage nr…
€ 0,00
Eiken deur Cottage nr 2 Wij zijn trots dat wij deze prachtige Eiken deur Cottage nr…
€ 0,00
Eiken deur Cottage nr 3 Wij zijn trots dat wij deze prachtige Eiken deur Cottage nr…
€ 0,00
Eiken deur Cottage nr 4 Wij zijn trots dat wij deze prachtige Eiken deur Cottage nr…
€ 0,00
Eiken deur Cottage nr 5 Wij zijn trots dat wij deze prachtige Eiken deur Cottage nr…
€ 0,00
Eiken deur Cottage nr 6 Wij zijn trots dat wij deze prachtige Eiken deur Cottage nr…
€ 0,00
Eiken deur Cottage nr 7 Wij zijn trots dat wij deze prachtige Eiken deur Cottage nr…
€ 0,00
Eiken deur Cottage nr 8 Wij zijn trots dat wij deze prachtige Eiken deur Cottage nr…
€ 0,00
Eiken deur Cottage nr 9 Wij zijn trots dat wij deze prachtige Eiken deur Cottage nr…
€ 0,00
Actieprijs 637,79
Loftdeur met stalen frame Eikenhout Bent u op zoek naar een betaalbare Loftdeur met stalen frame…
€ 637,79

Eiken Schuifdeuren om verliefd op te worden...

Schuifdeur-totaal.nl is gespecialiceerd en gepassioneerd in het vervaardigen van schuifdeuren en daarom kunnen eiken deuren en schuifdeuren natuurlijk niet uitblijven. Eiken deuren zijn al eeuwenoud poapulair en dus tijdloos. Onze passie voor exclusieve handgemaakte deuren heeft geresulteerd in Nederlands mooiste cottage deuren. Echte deuren met karakter!

 

Duurzame onverwoestbare eiken deuren

Smaken verschillen, waar de één gaat voor strak en modern geeft de ander voorkeur aan robuust of landelijk. Deuren kunnen van alle materiaal soorten gemaakt worden maar eikenhouten deuren blijken toch een weergaloos en tijdloze uitsraling te hebben. EIkenhout is een harde houtsoort en is daarom niet of nauwelijks deuk of krasgevoelig, Waar de meeste deuren bij het verouderen er niet fraaier op worden creëren onze eiken binnendeuren juist het tegenovergestelde effect. Want door de jaren heen krijgen deze deuren een steeds mooier en doorleefder effect zonder tekort te doen aan de functionaliteit ervan.

 

 

 

Maatwerk is onze standaard!

In ons assortiment eiken deuren treft u alleen maatwerk aan. Wij geloven dat een maatwerkdeur niet duurder hoeft te zijn dan een standaard deur daarom bieden wij alleen maatwerk deuren aan tegen standaard prijzen! Dat betekent een betaalbaar product dat altijd past in uw woon of werkruimte! Ons assortiment in de webshop is slechts beperkt. Onze visie is ''wat je kunt dromen kun je maken'!' Schroom daarom niet uw wensen met ons te bespreken wanneer uw model,maat of afwerking anders is dan hetgeen wij in ons ''standaard'' assortiment aanbieden.

 

Eiken deuren ook als scharnierdeur geschikt!

Wist u dat onze eiken deuren op een zodanige manier geproduceerd worden dat deze ook als eiken scharnierdeur toegepast kan worden? Mits u de juiste hengen of scharnieren gebruikt zijn onze deuren uitermate geschikt om in een houten kozijn als scharnierdeur te plaatsen. Wij bieden zelfs de mogelijkheid om deze in een opdekvariant te produceren!

Schuifdeuren in uw slaapkamer 

Schuifdeuren worden in tal van vertrekken toegepast, een slaapkamer is één van die vertrekken waar het handig kan zijn een schuifdeur toe te passen. Denkt u aan een doorgang van uw saapkamer naar de badkamer of aan een kledingkast of Nis in uw slaapkamer die afgesloten moet worden met een schuifdeur. Als onze schuifdeuren zijn geschikt om toe te passen in uw slaapruimte.

Kledingkast maken met schuifdeuren

Iedere slaapkamer heeft een kledingkast nodig maar wat is handig wat is praktisch? en bovendien wat neemt de minste ruimte in. Juist een kledingkast met schuifdeuren is één van de meest praktische oplossingen voor handen. Kies uw schuifdeursysteem van schuifdeur-totaal en combineer die met 1 van onze schuifdeuren voor in uw slaapkamer. We hebben strakke schuifsystemen en schuifdeuren maar ook meer boeren en landelijke schuifdeuren en schuifrailsystemen. Zo is er voor iedere slaapkamer wens wel een passende schuifoplosong te bedenken en daarbij helpen wij u graag verder.

Uw slaapkamer deur vervangen voor een schuifdeur

veel woningen zijn gebouwd met te kleine en krappe slaapkanmers waarbij scharnierdeuren letterlijk in de weg zitten bij het openen ervan. Vervang vandaag uw slaapkamerdeur nog voor een praktische een ruimtebeparende schuifdeur en geniet van de optimale ruimte die u ervoor terug krijgt. Een slaapkamer is natuurlijk een prive vertrek die u ook wil kunnen afsluiten zodat deze n iet ongewenst door één van uw kinderen geopend wordt. We snappen dat een schuifdeur op slot kunnen doen dan een vereiste is voor het wel of niet nemen van een slaapkamer schuifdeur. Wij hebben een ruim assortiment met schuifdeursloten die ervoor zorgen dat uw privacy gewaarbord blijft. Kijkt u daarvoor eens op de volgende pagina Schuifdeur Sloten.

Verschillende stijlen slaapkamer schuifdeuren

Omdat over smaak niet valt te twisten hebben we een scala aan slaapkamer schuifdeuren op maat voor u in onze webshop beschikbaar gesteld. Zo kunt u in een aantal handige stappen uw schuifdeur voor uw kleding kast of badkamer toegang samenstellen. 

  • Kies uw model deur
  • Kies de juiste maatvoering
  • Kies een Kleurstelling
  • Zoek een bijpoassend schuifdeyrsysteem

Plaats uw schuifdeur opstelling in de winkelmand. Binnen enkele dagen tot weken staan wij met uw eigen gekozen schuifdeur bij u op de stoep zodat uw droom werkelijkheid word.

 

Facebook Pinterest