Geen producten (0)
Geen producten (0)
Sorteer op:  

Akoestische schuifdeur op maat - Grey wash oxide Akoestische schuifdeur op maat - Grey wash oxide Zoekt u…
€ 895,00
Akoestische schuifdeur op maat - Snow wit vilt Akoestische schuifdeur op maat - Snow wit vilt Zoekt u…
€ 895,00
Akoestische schuifdeur op maat - Rustiek eiken zwart vilt Akoestische schuifdeur op maat - rustiek eiken zwart vilt…
€ 895,00
Akoestische schuifdeur op maat - Teak zwart vilt Akoestische schuifdeur op maat - Teak zwart vilt Zoekt u…
€ 895,00
Akoestische schuifdeur op maat - Zwart eiken zwart vilt Akoestische schuifdeur op maat - zwart eiken zwart vilt…
€ 895,00
Akoestische schuifdeur op maat - Walnoot zwart vilt Akoestische schuifdeur op maat - Walnoot zwart vilt Zoekt u…
€ 895,00
Akoestische schuifdeur op maat - Klassiek eiken zwart vilt Akoestische schuifdeur op maat - klassiek eiken zwart vilt…
€ 895,00
NIEUW!
Akoestische schuifdeur op maat - Klassiek eiken grijs vilt Akoestische schuifdeur op maat - klassiek eiken grijs vilt…
€ 895,00

Akoestische schuifdeuren

Zoekt u schuifdeuren die qua design uw interieur tot een hoger niveau tilt en moet het daarbij ook nog eens een akoestische functie hebben? dan is dit de perfecte geluidswerende schuifdeur op maat gemaakt voor uw vertrek. Onze aku-panelen schuifdeuren hebben een luxe uitstraling en dempen het geluid en galm in uw woning waardoor de akoestiek van uw ruimte direct verbeterd! Deze deuren zijn ontwikkeld om uw sparing fraai afsluitbaar te maken zonder dat er ruimte van uw kamer verloren gaat. De geluidwerende functie van deze deur is uniek op de Nederlandse markt. Kortom Akoestische schuifdeuren hebben meerwaarde voor uw leefruimte!

Een betaalbare design deur

Deze schuifdeur met 3d eiken aku-panelen zijn in oneindig veel modellen en kleuren te krijgen. Staat uw keuze kleur er niet bij ? neem dan contact met ons op zodat wij volgens uw wensen een akoestische schuifdeur op maat maken. Of u nu een zwart aluminium kader wil of hoogglans wit? alles is mogelijk. we hebben meer dan 1000 kleurmogelijkheden voor het frame van deze deur. Goud, brons, antraciet noem maar op... eindeloze mogelijkheden tegen een betaalbaar budget!

Opbouw van onze aku panelen schuifdeur

Onze deuren maken we van een aluminium 50mm kader welke gecoat wordt in uw eigen kleur naar keuze. Onze geluiddempende schuifdeur is aan de voor en achterzijde identiek zodat de akupanelen rondom .m.u.v. de zijkanten zichtbaar zijn. De dikte van de deur is 50mm en de breedte en hoogte maat is variabel naar wens. De aku panelen zijn in diverse uitvoeringen verkrijgbaar zoals rustiek eiken of donker walnoot kleur. De mdf latten zijn 3-zijdig  bekleed met eiken fineer folie met daartussen 16mm dikke vilt laag voor ultieme geluidsdemping

Akoestiek

Deze wandpanelen zijn niet alleen bijzonder fraai om te zien, maar verminderen sterk de galm en echo in uw leefomgeveing. Hierdoor worden hinderlijke geluiden geminimaliseerd en ontstaat er een rustigere leefomgeving. Met name in ruimtes waar veel waar het lawaaig kan , bieden de wandpanelen extra comfort.

Facebook Pinterest