Geen producten (0)

Geen producten (0)
Sorteer op:  

NIEUW!
Vouwdeur met spiegel Een vouwdeur met spiegel vind u alleen bij…
€ 483,95
NIEUW!
Vouwdeur Vlak wit geprimerd Vouwdeur Vlak wit geprimerd Een gladde strakke witte…
€ 485,00
Vouwdeur staal met eikenhout Vouwdeur staal met eikenhout Een industriële…
€ 879,00
NIEUW!
Vouwdeur met Glas Vouwdeur met Glas Een vouwschuifdeur met glas vind u alleen…
€ 483,95
Nieuw
Vouwdeur schuifdeur Framed Plank Door Vouwdeur schuifdeur Framed Plank Door Een industriële…
€ 313,95
Vouwdeur schuifdeur Framed Midrail Door Vouwdeur schuifdeur Framed Midrail Door Een industriële…
€ 323,95
Vouwdeur schuifdeur Framed Horizontaal Door Vouwdeur schuifdeur Framed Horizontaal Door Een…
€ 333,95

Schuifdeuren geschikt voor smalle situaties

Een scharnierdeur zwaait te ver in uw vertrek, een schuifdeur heeft net geen ruimte om naar links of rechts te schuiven, dan blijft er maar 1 optie over, exact een vouwschuifdeur op maat van schuifdeur-totaal.nl. Deze vouwdeuren zijn ontworpen om de kleinste vertrekken te voorzien van een goede en degelijke schuif vouwdeur. Door het minimalistische design in combinatie met het fraaie zwarte vouwdeursysteem maakt dat deze combi uniek is en zeer teopasbaar in tal van vertrekken. Wilt uw washok, overloopkast, kledingkast of badkamer deur praktisch afsluitbaar maken met een schuifdeur maar is er te weinig ruimte voor een standaard deur. Zoek dan niet langer en bestel onze vouwdeur volledig op kleur en maat gemaakt klaar om uw sparing/doorgang af te sluiten.

Unieke vouwdeuren in Nederland

Als we zeggen uniek dan is het ook echt uniek want tot nog toe is schuifdeur-totaal de enige Nederlandse aanbieder van dit fantastische product! Een schuivende deur die in 2 delen opvouwbaar is en daardoor maar minimaal uw kamer of vertrek in zwengt. Dit is de meest ideale schuifdeur voor situaties waarbij een ander systeem onmogelijk is. Onze vouwdeuren worden afgestemd op uw wensen. Kies de juiste maat, kies een uniek model vouwscharnierdeur, en kies als laatse een fraaie kleurstelling en wij gaan voor u aan de slag om een one of a kind vouwschuifdeur te realiseren.

Dat doet de deur dicht!

Ons concept is eenvoudig, u vraagt wij draaien! We moeten eigenlijk zeggen de vouwdeur draait. Want deze vouwdeuren worden met een speciaal ontwikkeld railsysteem (seperaat bij te bestellen) geleverd. Dit systeem zorgt er voor dat u de vouwdeur met één vinger te schuiven/scharnieren is. U kiest zelf naar welke zijde deze toe moet draaien. Één zijde zal de vaste scharnierende zijde worden waar op de grond een klein vloergeleiding met wiel zal komen die ervoor zorgt dat de deur goed gepositioneerd blijft en soepel open of dicht rolt zonder de muur te raken. Een uniek ontwerp met een verbazingwekkend vouwschuifsysteem binnen enekel weken bij u thuis!

Ook bij bredere doorgangen toepasbaar!

Is dit vouwsysteem nu precies hetgeen waar u al lang naar zocht maar heeft u een te brede doorgang? Kies dan een 2e deurpakket en maak een en-suite vouwschuifdeuropstelling die bestaat u 2 vouwdeuren met in totaal dus 4 scharnierende delen. Zo kunt u 1 vouwdeur naar links en de andere naar rechts toe scharnieren om zo de maximale doorgang te benutten. Vraagt u zich af of dit systeem past in uw situatie? aarzel niet en neem contact met ons op voor deskundig advies.

 

Facebook Pinterest