Geen producten (0)
Geen producten (0)
Sorteer op:  

Schuifdeur met onzichtbaar schuifdeursysteem | Inclusief Spiegel Deur Schuifdeur met onzichtbaar schuifdeursysteem | Inclusief…
€ 899,95
Nieuw!
Strakke schuifdeur op maat | Ral kleur naar keuze Strakke schuifdeur op maat | Ral kleur naar keuze Op zoek…
€ 202,90
Schuifdeur Framed plank door De Schuifdeur Framed Plank Door heeft een mooie…
€ 215,99
Nieuw!
Schuifdeur met glas 1 vaks Unieke loftdeur op maat met glas model ''Schuifdeur met glas…
€ 425,00
NIEUW!
Vouwdeur met Glas Vouwdeur met Glas Een vouwschuifdeur met glas vind u alleen…
€ 483,95
Stalen Schuifdeur Vintage Nr1 Stalen Schuifdeur Vintage Nr1 Deze stalen schuifdeur heeft…
€ 1.095,50
Stalen Schuifdeur Vintage Nr2 Stalen Schuifdeur Vintage Nr2 Deze stalen schuifdeur heeft…
€ 1.235,00
Stalen Schuifdeur Vintage Nr3 Stalen Schuifdeur Vintage Nr3 Deze stalen schuifdeur heeft…
€ 1.025,10
Stalen Schuifdeur Vintage Nr4 Stalen Schuifdeur Vintage Nr4 met stalen Kickplate. Deze…
€ 1.075,20
Stalen Schuifdeur Vintage Nr5 Stalen Schuifdeur Vintage Nr5 Deze stalen schuifdeur heeft…
€ 1.235,03
Stalen Schuifdeur Vintage Nr6 Stalen Schuifdeur Vintage Nr6 Deze stalen schuifdeur heeft…
€ 1.235,03
Stalen Schuifdeur Vintage Nr7 Stalen Schuifdeur Vintage Nr7 Deze stalen schuifdeur heeft…
€ 1.095,10
Stalen Schuifdeur Vintage Nr8 Stalen Schuifdeur Vintage Nr8 Deze stalen schuifdeur heeft…
€ 1.095,10
Stalen Schuifdeur Vintage Nr9 Stalen Schuifdeur Vintage Nr9 Deze stalen schuifdeur heeft…
€ 1.375,10
Nieuw!
Grenen schuifdeur Retford 4 vaks Unieke steellook schuifdeur op maat met glas Grenen…
€ 475,00
NIEUW!
Schuifdeur met glas 3-vak smal Unieke loftdeur op maat met glas model ''Schuifdeur met glas…
€ 475,00
Nieuw!
Schuifdeur met glas 4-vak smal Unieke loftdeur op maat met glas model ''Schuifdeur met glas…
€ 499,95
NIEUW!
Schuifdeur met glas 4-vak breed Unieke loftdeur op maat met glas model Schuifdeur met glas…
€ 499,95
Schuifdeur Framed Double Z Arrow Deze Schuifdeur Framed Double Z arrow is identiek aan de…
€ 243,77
Schuifdeur Framed Horizontaal De Schuifdeur Framed Horizontaal heeft een mooie vormgeving…
€ 232,32
Combi Deal: Eiken Deur + Railsysteem Profiteer van extra voordeel met onze Combi deal, Eiken Deur…
€ 801,33
Schuifdeur Framed Midrail Dubbel Schuifdeur Barndeur Wat zijn de voordelen van een…
€ 229,19
Glazen schuifdeur op Maat | Manchester Een schuifdeur van glas De eigenschappen van een schuifdeur…
€ 622,55
Spiegel schuifdeur Spiegel schuifdeur op maat, deze prachtige loftdeur met…
€ 430,00

Compleet assortiment Schuifdeuren

Schuifdeur-totaal.nl heeft ongetwijfeld het ruimste assortiment schuifdeuren op Nederlandse Markt.

Meer dan 50 modellen loftdeuren in ieder maat en kleur beschikbaar. Zoekt u toch nog een ander model dan er in onze webshop te vinden is? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Zo maken we klantgericht maatwerk deuren, scharnierendeuren op maat of Hangdeuren met hout dat door de klant zelf aangeleverd wordt. Al met al een scala aan mogelijkheden waarbij uw fantasie de enige restrictie is!

Schuifdeur om een trapgat af te sluiten

Onze schuifdeuren kunnen we zo maken dat deze perfect toepasbaar zijn om een trapgat af te sluiten met een schuifdeur. Of het nu een trapopgang naar boven is of een trapgat op een overloop, wij hebben de passende oplossing die minmaal ruimte in beslag neemt en maximaal gebruiksvriendelijk is. Wij denken mee met uw speciefe wensen en situatie. Zo is het verstanding om bij een schuifdeur voor een trapopgang aan de binnenzijde de handgreep hoger te plaatsen omdat u de schuifdeur van de 2e trede zult openen en daarbij een normale handgreep hoogte te laag komt te zitten. Kleine factoren die enorm belangrijk zijn voor de functionaliteit van uw barndeur. Voor ons vanzelfsprekend om alle facetten mee te nemen als het om deze dingen gaat.

Schuifdeur kamerhoog maken

Veel klanten willen schuifdeuren kamerhoog hebben zonder een tochtgat boven de schuifdeur te hebben. Wij hebben de juiste schuifdeuren en schuifdeursystemen om aan die wens te voldoen. Ook als uw deuropening doorloopt tot aan het plafond bieden wij een oplossing die geschikt is. Twijfelt u wat u moet kiezen qua schuifdeur of railsysteem? Stuur even een foto en maak uw wensen bekend en wij komen met advies zodat u een juiste keuze kunt maken. Een schuifdeur oplossing kiest u niet dagelijks wij weten daarom dat een beetje hulp en begeleiding in die keuze van groot belang is!

Bekijk alle schuifdeuren uit ons assortiment

Bekijk de verschillende schuifdeuren uit ons assortiment online of kom onze producten in onze showroom bewonderen. Bestel uw schuifdeur op maat en koop een bijpassende schuifrail op maat waarmee u uw doorgang in een handomdraai aflsuitbaar maakt met een schuifdeur. Haalt u uw bestelling op onze locatie in Vroomshoop of laat deze door ons transportbedrijf bij u op locatie bezorgen.

Heeft u een vraag over de mogelijkheden van schuifdeuren op maat, of heeft u een andere vraag, bijvoorbeeld over de montage? We helpen u graag verder, dus neem gerust contact op voor het inwinnen van meer informatie. U kunt contact opnemen door te bellen naar< b>0620362038 of een e-mail te versturen.

 

Schuifdeur in de wand 

Zoekt u een schuifdeur die in de wand moet verdwijnen dan bent u bij ons aan het juiste adres. Schuifdeuren die praktisch zijn maar om voor het oog even te mogen verdwijnen in een wand om de ruimte weer ruimtelijk te maken dat zijn deuren dij wij produceren in onze ambachtelijke werkplaats. Bijna al onze schuifdeuren kunnen toegepast worden bij situaties waar de deur in de wand dient te schuiven. Omdat wij een 100% maatwerk concept hebben kunnen we iedere aangeboden barnschuifdeur of glasdeur zodanig maken dat deze past in uw wandopening. 

Ruimtelijke schuifoplossing

Een schuifdeur mag gezien worden maar soms ook even niet dan kan u ervoor kiezen deze in een wand of nis te laten schuiven. Neem 1 van onze inbouwschuifdeursystemen met softclose functie en kies een schuifdeur op maat gemaakt uit onze ruime assortiment en ga aan de slag om de juiste sfeer en setting te creeren waar u naar op zoek bent. Of u nu een en-suite schuifdeur zoekt of een enkele schuifdeur in de wand wil hebben, geen probleem alles is mogelijk. Kijk rond in onze webshop en bestel eenvoudig de opstelling van uw keuze.

Opbouw van een schuifwand voor inwendige schuifdeuren

U bent erover uit dat u een schuifdeur of en-suite schuifdeuren in de wand wil plaatsen maar hoe begin je? waar begin je? Geen eenvoudige vraag en geen snel antwoord maar wij hebben eerder met dit bijltje gehakt en weten wat u nodig heeft om de gewenste resultaat te behalen. De basis is een bestaande wand te nemen en daar ons inbouwschuifdeursysteem St80 te nemen in combinatie met onze schuifdeuren voor in de wand en om die dan vervolgens met een gips of stenen voorzetwand af te sluiten. Maak een servise luik in de wand of onderbreek het railsysteem om eventueel na verloop van jaren een onderdeel te kunnen vervangen mocht dit nodig blijken. Wij geven u graag advies om uw concept idee verder uit te werken.

 

Facebook Pinterest