Geen producten (0)
Geen producten (0)
Sorteer op:  

Inmeet en Montage Service Een schuifdeur monteren is niet voor iedereen een makkelijke…
€ 0,00
DIY Schuifdeur Frame ​DIY schuifdeur Frame Frame bestaande uit 2 U Profielen…
€ 145,46
Nieuw
Loftdeur met stalen Frame ''Grenen hout'' Bent u op zoek naar een betaalbare Loftdeur met stalen…
€ 471,29
Actieprijs 637,79
Loftdeur met stalen frame Eikenhout Bent u op zoek naar een betaalbare Loftdeur met stalen frame…
€ 637,79
Nieuw
Schuifdeur met gepersonaliseerde print Bent u op zoek naar een unieke Schuifdeur met…
€ 739,37
Schuifdeur Barnwood verticaal met staal Deze prachtige Schuifdeur Barnwood verticaal met staal word…
€ 789,80
Schuifdeur Barnwood met staal Deze prachtige Schuifdeur Barnwood met staal word gemaakt…
€ 789,80

Schuifdeuren met een Industrieel karakter

Dat industriele schuifdeuren deuren zijn alleen van deze tijd is natuurlijk niet waar. Schuifdeuren met een industriele look worden al jaren toegepast en zullen ook de komende jaren een grotere rol spelen in de interieurstyling. Omdat staaldeuren of houten schuifdeuren met een stalen kader vrijwel bij ieder interieur aansluiten zijn dit veel gekozen schuifdeuren. Al onze industriele schuifdeuren worden in onze eigen werkplaats vervaardigd waarbij uw wens en eisenpakket voorop staat. Met meer dan 50 verschillende modellen zijn wij een van de grootse aanbieders als het gaat om schuifdeuren met een stoere en robuiste uitstraling.

Een schuifdeur in een Loftwoning

De huidige woningen die gebouwd worden worden steeds vaker in een loftstijl gebouwd waarbij ruimtelijkheid en eenvoud voorop staat. Meestal zijn dit woningen met een stoer karakter waarbij er vaak zwarte accenten terugkomen in de interieursyling maar ook in de basis elementen van een woning zoals industriele trappen en deuren. Onze loftdeuren sluiten aan bij die vraag, wij maken dan ook de meest uiteenlopende loftstijl schuifdeuren die er te verkrijgen zijn. Staaldeuren met glas, Stalen taatsdeuren, stalen scharnierdeuren met hout en/of glas. U kunt het zo gek niet bedenken of wij gaan voor u aan de slag. Zoekt u een stalen loftschuifdeur met een breed profiel rondom of juiste met een rank stalen kader alles kan. Wij staan open voor nieuw suggesties en ideeen en durven ons te wagen aan schuifdeuren die nog niet eerder gemaakt zijn. Waarom? omdat wij geen uitdaging uit de weg gaan als het op industriele schuifdeuren en loftdeuren gaat.

Hout of Stalen schuifdeur?

Vragen die vaak gesteld worden zijn: Hout of Stalen schuifdeur? Wat zijn de voor en nadelen? Wat zijn de kosten?We hebben geen eenduidig antwoord maar er zijn zeker verschillen zo is een houten staallook schuifdeur meestal alleen in standaard maten te verkrijgen en is het glas niet demontabel waardoor bij een ongeli=ukje de schuifdeur naar de vuilstort kan. Ook is een staallook schuifdeur lang niet zo sterk en stabiel als een exhte stalen schuifdeur met karakter. De ksoten tuseen deze 2 lopen dan ook uiteen maar dat verdient zich na verloop van jaren terug. Ook zie je steeds vaker zwarte aluminium schuifdeuren, deze mogen wat ons betreft meteen van de Nederlandse makrt verdwijnen. Een aluminium schuifdeur met staallook is gewoonweg niet stabiel genoeg en wordt als een bouwpakket in elkaar geklinkt waarbij het idee van een sterke en stoere onverwoestbare schuifdeur verloren gaat. Wat osn betreft een echte No Go. Ook hierbij geld dat ze voordeliger in aanscaf zijn maar u kunt het gezegde ; Goedkoop is duurkoop. Dit is overigens wel een uitspraak die niet voor schuifdeur-totaal opgaat want al onze stalen of houten schuifdeuren met of zonder zwart6 kader zijn betaalbaar en zijn van onverwoestbare materialen voor u gemaakt!

En nu aan de slag met uw schuifdeur idee!

U overweegt al een tijdje een industriele taats, schuif, of scharnierdeur aant escahffen maar u ziet door de bomen het bos niet meer. Elke aanbieder lijkt hetzelfde producte aan te bieden met de meest uiteenlopende prijzen en levertijden. Zoek niet verder en bestel uw stalen deur vandaag nog in onze webshop of kom met uw idee naar onze showroom en werk het uit met één van onze ervaren medewerkers. U kunt onze staaldeuren in het echt komen bekijken en in werking zien opgesteld zodat u het gebruikersgemak ervan ter plaatse kunt ervaren. Dat maakt het verschil. Wacht niet langer en configureer uw droom schuifdeur vandaag nog in samenwerking met schuifdeur-totaal!

Facebook Pinterest