Geen producten (0)
Geen producten (0)
Sorteer op:  

Inmeet en Montage Service Een schuifdeur monteren is niet voor iedereen een makkelijke…
€ 0,00

Stalen schuifdeur als Eyecatcher in uw woning

Bent u op zoek naar een stalen schuifdeur? Dan zit u goed bij Schuifdeur-totaal. Wij bieden verschillende soorten stalen schuifdeuren inclusief eventuele montage. Er zitten vele voordelen aan stalen schuifdeuren voor binnen. Zo heeft een stalen schuifdeur een strakke en moderne uitstraling. Daarbij zijn ze ook nog eens tijdloos.

 

Stalen schuifdeuren van Schuifdeur-totaal

  • Uw staaldeur kan indien gewenst geplaatst door eén van onze vakkundige medewerkers;
  • U krijgt altijd de beste kwaliteit en de beste prijs;
  • Bij ons kunt u veilig betalen;
  • Indien u dat wenst, kunt u de deur bij ons afhalen.

Wilt u een schuifdeur van staal bij ons bestellen? Vraag dan direct een offerte aan. De prijzen op de website zijn een vanaf prijs, aangezien elke deur speciaal voor u op maat gemaakt wordt.

U zoekt een praktische afscheiding in uw woon of werkruimte die gezien mag worden omdat u een statement wil maken en een industriële uitstraling wil creëren. Stalen schuifdeuren en wanden zijn weergaloos mooi strak en modern en hebben een tijdloze uitstraling. Het tilt uw ruimte naar een hoger niveau! Creeer de ultieme loft sfeer die uw woning verdient en neem een duurzame staaldeur van schuifdeur-totaal.nl. Een stalen schuifdeur met glas of hout dat fungeert als een onverwoestbare afscheiding. 

 Wij durven te stellen dat onze deuren zich onderscheiden van de markt om ons heen. Waarom? omdat wij met uiterst duurzame materialen werken waarbij wij denken aan een lange termijn oplossing die gegarandeert jaren functioneel blijft. Ons concept heeft zich de afgelopen jaren bewezen doordat wij zelden of nooit klachten krijgen op onze geleverde producten.

Wij hebben inmiddels vele klanten gekregen die een miskoop hebben gehad bij andere leveranciers, daarbij moet u denken aan deuren die niet fraai afgewerkt zijn of deuren die krom trekken bij de minste of geringste temperatuurs schommeling. Een dure aankoop waar men minimaal 1 jaar van heeft kunnen genieten voordat de problemen zich voordeden. Onze deuren hebben de test doorstaan en zijn toepasbaar voor washok afscheidingen badkamers etc. Geen klachten maar alleen lovende reacties van de honderden klanten die u voor zijn gegaan.

 

De trend van vroeger en de trend van nu

Stalen deuren, wanden en schuifdeuren zijn van oudsher al populair en eigenlijk nooit echt weg geweest. Alles is mogelijk doordat maatwerk onze standaard is. Een vaste stalen wand met zij paneel of een en/suite oplossing is ons niet vreemd. Wij hebben voor iedere woonwens een passende oplossing. Maak een keuze uit ons assortiment of lever zelf u idee aan zodat wij deze verder uitwerken en het tot een prachtig eindresultaat zullen brengen. 

 

Een veelzijdig en uniek concept

 Wij durven te stellen dat onze deuren zich onderscheiden van de markt om ons heen. Waarom? omdat wij met uiterst duurzame materialen werken waarbij wij denken aan een lange termijn oplossing die gegarandeert jaren functioneel blijft. Ons concept heeft zich de afgelopen jaren bewezen doordat wij zelden of nooit klachten krijgen op onze geleverde producten. Wij hebben inmiddels vele klanten gekregen die een miskoop hebben gehad bij andere leveranciers, daarbij moet u denken aan deuren die niet fraai afgewerkt zijn of deuren die krom trekken bij de minste of geringste temperatuurs schommeling. Een dure aankoop waar men minimaal 1 jaar van heeft kunnen genieten voordat de problemen zich voordeden. Onze deuren hebben de test doorstaan en zijn toepasbaar voor washok afscheidingen badkamers etc. Geen klachten maar alleen lovende reacties van de honderden klanten die u voor zijn gegaan.

 

Stalen schuifdeur in wand

Een stalen schuifdeur zorgt voor vele voordelen in uw huis. Zo fungeert dit soort deur als een onverwoestbare afscheiding. Bij ons kunt u zelf een idee voor een schuifdeur aanleveren, wij zullen uw idee verder uitwerken en tot een prachtig eindresultaat brengen.

Wij werken uitsluitend met duurzame en kwalitatief hoogstaande materialen. Onze deuren zijn een lange termijn oplossing en blijft gegarandeerd jaren functioneel. Er zijn oneindig veel opties om tot de voor u perfecte schuifdeur te komen.

 

Stalen schuifdeur in uw woonkamer

Er zijn verschillende redenen om een stalen schuifdeur in uw woonkamer te maken. Naast dat een stalen schuifdeur kan dienen als afscheiding tussen de ene en de andere ruimte, zorgt het gelijk voor een mooie industriële uitstraling.

 

Verschillende soorten deuren

U kunt bij ons terecht voor de volgende verschillende soorten schuifdeursystemen:

 

Maatwerk is ons uitgangspunt

Hierboven beschreven we al dat met onze staaldeuren maatwerk voorop staat. Zo werken we met ranke profielen maar kunnen ook met meer solide staalprofielen een deur of pui maken. Qua model deur, glas, coating, handgrepen etc  zijn ook legio mogelijkheden. De klant bepaalt immers wat mooi is, en wij sturen u graag in de juiste richting. 

Het is ons doel om te realiseren waar u van droomt. De deuren kunnen gemaakt worden met verschillende soorten glas. Dit is bijvoorbeeld smokey glas, helder glas of melk glas. Ook bronsglas en figuurglas zijn opties. U bepaalt immers wat u mooi vindt en wij helpen u bij de realisatie. Zoekt u dus een onderscheidend product wees dan welkom en laten wij samen aan de slag gaan een uniek product neer te zetten!

 

Vraag direct een offerte aan

Op de website hebben wij prijzen vanaf staan. Aangezien we de deur helemaal naar uw wens kunnen maken, kunt u bij ons vrijblijvend een offerte aanvragen. Dit doet u via onze contactpagina.

 

Montage en inmeten door ervaren personeel

 Wij kunnen ons voorstellen dat u een wens heeft om uw woning om te toveren en een bepaalde sfeer te geven maar dat u niet weet waar te beginnen of hoe te bepalejn wat noodzakelijk is. Wij komen graag de situatie opmeten en monteren bij u op locatie . Ontzorgen kan een doorslaggevende factor zijn maak daarom gebruik van onze inmeet en montage service zodat wij uw stalen iinterieur verzorgen van ontwerp tot uitvoering. Uw stalen loftdeur, stalen scheidingswand of roomdivider is slecht enekel stappen van u verwijderd neem daarom vandaag nog contact met ons op voor vrijblijvend advies.

Facebook Pinterest