Geen producten (0)

De Grote Huisverbouwing

Schuifdeur-totaal.nl heeft in opdracht van stockvis content meermaals haar medewerking verleend aan het nieuwe SBS6 TV programma ''De Grote Huisverbouwing"

Het verbouwen en opknappen van huizen is populairder dan ooit, maar niet iedereen heeft de tijd of het inzicht om een woning een complete metamorfose te geven. In het programma De Grote Huisverbouwing gaat Styliste Djamilla Smits, bekend van De Grote Tuinverbouwing, samen met creatief uitvoerder Albert Stokkers op pad. Ze helpen mensen die ergens zijn vastgelopen met de nodige klussen in huis. Van woonkamer tot zolder en van badkamer tot slaapkamer, alles komt voorbij! Ze doen dit natuurlijk niet alleen, ook klusser Remon Grit van De Klussenier en zijn klusteam schieten te hulp. 

Lukt het hen om aan de wensen van de bewoners te voldoen en hen te verrassen met een compleet nieuw interieur? Djamilla, die zelf een grote passie heeft voor interieur en styling, gaat elke aflevering langs bij een gezin en ontdekt waarom zij toe zijn aan een nieuw interieur en wat hun droomwensen zijn. Met deze informatie gaat het creatieve team aan de slag.

Leonie laat zich inspireren door het achtergrondverhaal van de bewoners. Albert neemt met zijn klusteam het hele huis onder handen; van woonkamer tot toilet en van badkamer tot zolder. Het blijkt een uitdaging om de zolderkamer fatsoenlijk afsluitbaar temaken door de krappe ruimte van deze bovenverdieping. Schuifdeur-totaal heeft juist voor deze allerkleinste ruimte een passende schuifdeur oplossing in de vorm van een eigentijdse industriele vouwschuifdeur die het maximale uit de ruimte haalt!

Hoe zullen de bewoners reageren op het eindresultaat? 

 

 

Zie hieronder een compilatie van onze witte stalen schuifdeur op maat!

Zie hieronder een compilatie van de extra ruimtebesparende vouwdeur

Graag de hele aflevering bekijken? Klik dan op onderstaande link:

https://www.kijk.nl/programmas/de-grote-huisverbouwing/aRgF468OQTy

Facebook Pinterest