Geen producten (0)

Glazen schuifdeur voor binnen

Een glazen schuifdeur voor binnen zorgt voor een ruimtelijk effect en een stijlvolle uitstraling in uw woonkamer, keuken, hal of badkamer. Glazen schuifdeuren zijn er in diverse uitvoeringen. Hieronder vindt u een greep uit ons assortiment. Er zijn diverse opstellingen mogelijk, zoals een enkele schuifdeur of een dubbele en-suite opstelling of een schuifdeur van glas met een vaste wand.

Geen producten (0)
Sorteer op:  

Glazen schuifdeur AG60 De industriële Glazen schuifdeur AG60 wordt op maat…
€ 799,00
Inmeet en Montage Service Een schuifdeur monteren is niet voor iedereen een makkelijke…
€ 0,00
Nieuw!
Dubbele Glazen schuifdeur op Maat | Londen Dubbele Glazen schuifdeur op Maat | Londen is geheel naar…
€ 1.245,00
Nieuw!
Industriële glazen schuifdeur op maat Industriële glazen schuifdeur op maat Deze deur is…
€ 580,00
Nieuw!
Dubbele Industriële glazen schuifdeur op maat Dubbele Industriële glazen schuifdeur op maat Deze deur…
€ 1.160,00
Glazen schuifdeur op Maat | Manchester Een schuifdeur van glas De eigenschappen van een schuifdeur…
€ 622,55
Nieuw!
Dubbele Glazen schuifdeur op Maat | Manchester Dubbele Glazen schuifdeur op Maat | Manchester Een strakke…
€ 1.245,00
Glazen schuifdeur op Maat met vaste wand Onze Glazen schuifdeur op Maat met vaste wand is geheel naar…
€ 1.018,71

Een glazen schuifdeur is ruimtebesparend

Dat schuifdeuren erg praktisch en ruimtebesparend zijn, is inmiddels bewezen. Doordat een schuifdeur opzij schuift, heeft u geen extra ruimte meer nodig voor de draaicirkel van de deur zelf. Dus geen draaiende delen in uw woonruimte meer. Een glazen schuifdeur voor binnen is de perfecte oplossing als u toch uw woon- of werkplek wilt afsluiten zonder woonoppervlakte op te offeren.

Stijlvolle, moderne en luxe uitstraling

Ook een houten schuifdeur is een mogelijkheid, maar biedt vaak niet de gewenste lichtoplossing. Het materiaal laat namelijk geen enkel licht door. Dan is een glazen schuifdeur van schuifdeur-totaal.nl de ideale uitkomst. Uw ruimte profiteert van maximaal daglicht, wat het ruimtelijke effect van een glazen deur te bieden heeft. Onze glasdeuren zijn stijlvol, modern en hebben een luxe uitstraling.

Waarom een schuifdeur van glas bestellen in onze webshop?

  • Uw glazen schuifwand kan, indien gewenst, geplaatst worden door één van onze vakkundige medewerkers;
  • U krijgt altijd de beste kwaliteit en de beste prijs;
  • Bij ons kunt u veilig betalen;
  • Indien u dat wenst, kunt u de schuifdeur van glas bij ons afhalen.

Vindt u het moeilijk een keuze te maken tussen de diverse glazen schuifdeuren? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder, zodat uw woon of werkomgeving een stijlvolle schuifdeuroplossing krijgt.

Een schuifdeur van gehard glas

Onze schuifdeuren worden van de best geteste materialen gemaakt, waarbij veiligheid een belangrijk speerpunt is. Onze glasdeuren worden uitsluitend van gehard glas gemaakt. Dit glas is een glassoort dat door verhitting (600 graden) vijf tot zeven keer sterker wordt gemaakt en daarmee bijna onverwoestbaar.

Gehard glas versus standaard glas

Mocht een glazen schuifdeur wel breken dan zal het in kleine stukjes uiteen vallen die minder scherp zijn dan bij standaard glas. Hiermee word de kans op een verwonding sterk gereduceerd. Een 100% veilige schuifdeur met glas van de beste kwaliteit met de beste prijsverhouding, dat is onze toegevoegde waarde.

Het hoogwaardige railsysteem van een schuifdeur met glas

Een glazen schuifwand brengt een scala aan voordelen met zich mee. We zullen er enkele voor u uitlichten. Deze schuifdeuren in combinatie met onze moderne en hoogwaardige rail schuifdeurensystemen maken dat u jaren plezier en gemak zult ervaren met dit schitterende product. Onze rail schuifdeursystemen zijn getest op ruim 100.000 schuifbewegingen waarbij er geen slijtage wordt geconstateerd.

Het glas dat we gebruiken heeft een fraaie afwerking en wordt volledig op maat gemaakt naar uw wensen. Onze rail schuifdeursystemen hebben geruisloos gelagerde wielen en zijn voorzien van een hoogwaardige oppervlakte behandeling.

De laagste prijsgarantie

De lichtdoorlatendheid is maximaal te noemen en onze systemen nemen minimale ruimte in. Ons concept houdt altijd rekening met de prijs. Wat wij willen aanbieden, is een kwaliteitsproduct tegen de best mogelijke prijs. Daarom hebben wij een laagste prijsgarantie.

Elders een glazen schuifdeur goedkoper gezien? Neem dan contact met ons op, zodat we kunnen kijken waar de verschillen zitten. En wij u kunnen overtuigen van onze voordelen en verschillen ten opzichte van andere aanbieders.

Glazen schuifwand voor binnen

Een glazen schuifwand is uitermate geschikt voor binnenshuis. De glazen schuifdeur in een wand is de ideale manier om bijvoorbeeld de slaapkamer van de badkamer af te sluiten zonder dat u het zicht blokkeert. Ook is een glazen schuifdeur voor binnen handig in kantoorruimtes als vergaderzalen en tussenruimtes.

Glazen schuifdeur tussen de woonkamer en keuken

Glazen deuren creëeren dus een prachtige scheiding van glas tussen ruimtes. Naast de toegang tot de badkamer kan een glazen schuifdeur ook dienen als afscheiding tussen de woonkamer en keuken. Of als een glazen schuifwand voor een mooie binnen kamer en suite. Vrijwel alles is mogelijk met een glazen schuifdeur in een wand.

Wij bieden geen standaard maten aan, omdat maatwerk onze specialiteit en standaard is. Voor uw muuropening is er dus altijd een schuif oplossing.

Onze vier glassoorten

Bij onze glazen deuren heeft u de keuze uit de volgende glassoorten:

  • Helder Securit 8mm - dit is standaard helder gehard glas (zie productfoto’s)
  • Grijs getint Securit 8mm - dit is gehard glas, maar dan grijs getint (zie productfoto’s)
  • Satijnglas semitrasparant Securit 8mm - Dit is gehard glas dat aan 1 zijde mat geëtst wordt, waardoor er een melkachtige lichtdoorlaat ontstaat (zie productfoto’s)
  • Helder met zandstraalmotief naar keuze (zie productfoto’s)

Indien gewenst kunnen wij de glazen deuren ook van een zandstraal motief of volvlak zandstraling voorzien.

Het verschil tussen Satijnglas en glas dat gestraald is

Satijnglas is een ge-etste glas. Het glas heeft in een zuurbad gelegen en voelt een beetje ruw. Bovendien is het minder gevoelig voor vuil dan gezandstraald glas.

Glas dat gezandstraald is, is glas dat handmatig bewerkt wordt voor een specifiek patroon van strepen, blokken, cijfers, letters, een figuur of logo. Zoals gezegd is dit glas gevoeliger voor vuil dan Satijnglas. Schoonmaken van gezandstraald glas moet dan ook met warm water en GEEN “standaard” schoonmaakmiddelen. Het gevoelige voor vuil kan met een vuilafstotende coating deels voorkomen worden.

U kunt ervoor kiezen om door ons een Clearshield coating te laten aanbrengen, zodat het oppervlak makkelijker te reinigen is.

Schuifdeuren aangepast aan uw wensen

Tegenwoordig zijn schuifdeuren erg gewild in Nederlandse huishoudens. Dat komt omdat de deuren enorm ruimtebesparend zijn, maar tegelijkertijd ook een stijlvolle touch geven aan uw interieur. Zoekt u een specifieke, afwijkende schuifdeur die net wat breder is? Kom dan gerust met ons in contact. Wij passen onze schuifdeuren aan naar uw wensen en eisen. Daarnaast plaatsen onze vakkundige medewerkers de deuren graag voor.

Onze verschillende soorten schuifdeuren

Wij verkopen diverse unieke en duurzame schuifdeuren. Elke schuifdeur is van uitmuntende kwaliteit en te koop voor een goede prijs. U kunt kiezen uit de volgende deuren:

Plaats direct een bestelling

Maak een keuze en bestel uw gewenste glazen schuifdeur in onze webshop. Heeft u hulp nodig met uw keuze? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij geven u graag advies en geven u meer informatie over onze verschillende schuifdeuren.

Op onze website vindt u de vanaf prijzen. Als u de precieze prijs wilt weten van uw gewenste schuifdeur met glas, raden wij u aan om een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Facebook Pinterest