Geen producten (0)
Geen producten (0)
1 2 3 4 5
 

Schuifdeursysteem voor vouwdeuren Zwart Plafondmontage

€ 168,50 (inclusief btw 21%)
Levertijd 1-2 werkdagen
Specificaties
Productcode SVVZP
Bruto gewicht 10,00 Kg
Omschrijving

Schuifdeursysteem voor vouwdeuren Zwart Plafondmontage Nieuw op de Nederlandse markt! Industriele vouwschuifdeursystemen speciaal voor de kleinste ruimte's

Deze prachtige loftdeursystemen hebben wij speciaal ontwikkelt door de terugkerende vraag naar een schuifdeur oplossing bij vertrekken waarbij een nomaal schuifdeursysteem niet passen gaat maar waar men toch geen openslaande deur wil hebben.

Dit vouwschuifdeursysteem heeft een retro karakter en past in ieder sfeervol vertrek.

Let op belangerijke info:

Handleiding Vouwschuifdeursysteem: PDF Vouwschuifdeursysteem

Wilt u twee deuren aan een rail hangen bestel dan ons 2e deur pakket !

Bij gebruik in een nis of tussen twee muren is het advies om 5 - 10 mm, van de smalst gemeten maat tussen de twee wanden, af te halen.

U kunt dit systeem ook met een 2e deurpakket nemen om een en-suite situatie te creeren. Zo kunt u een bredere opening afsluiten met 2 vouwschuifdeuren (4 panelen)

Deur staat 30.5 mm vrij van de wand i.c.m de plafondbeugel (als de beugel strak tegen de muur wordt geplaatst met boutje verzonken in de muur) maar draait naar binnen met het open schuiven van de deur. In de draai beweging draait de vouwdeur 13mm vrij van de wand. Plint mag dus niet dikker zijn dan 12mm anders moet deze ingekeept worden of een stukje worden verwijdert. 

Goed om te weten:

 • Raillengte kan gelijk blijven aan de deurbreedte
 • Scharnieren moeten standaard op de achterzijde van de deur gemonteerd worden en blijven dus zichtbaar aan de achterzijde. Dit past bij het systeem, mocht u dit niet mooi vinden dan kunnen wij de scgharnieren infrezen tussen de 2 deur panelen. alleen de knoop van de scharnier blijft dan aan de achterzijde in het zicht wanneer de deur gesloten is. Deze optie kunt u selecteren bij de vouwdeur van uw keuze.
 • Sommige raillengtes bestaan uit 2 lengtes die d.m.v. een verbindingsplaatje aan elkaar gekoppeld wordt (deze wordt meegeleverd) Dit ligt aan of er een 2e deurpakket wordt gekozen en de maximale lengte uit één stuk.

 • Uw vouwdeur moet ongeveer 8cm breder zijn dan de deuropening om inkijk te reduceren.

 • Deurhoogte + 47.6 mm is hartmaat van de montage hoogte vanaf vloerhoogte gemeten. Bovenkant deur tot bovenkant wiel is 138mm en 10mm ruimte onder de deur. Benodigde extra ruimte is deurhoogte 
 • Belangrijk LET OP: schuifdeur moet 18 cm lager zijn dan de strak gemeten plafondhoogte

Ons ''Schuifdeursysteem voor vouwdeuren Zwart Plafondmontage'' bestaat uit de volgende onderdelen:

 • 2 Gelagerde stalen hangers met montage materiaal voor bovenop de deur

 • Stalen rails in de gewenste lengte ( wanneer u een 2e deur pakket neemt krijgt u in de meeste gevallen een gekoppelde rail uit 2 delen afhankelijk van de gekozen lengte)

 • Stalen deurstopper die de rolhanger aan de scharnierzijde op haar plaats houdt.

 • Deurdikte 30 tot 45mm dikte  (ideale deurdikte is 40mm) 
 • Montage schroeven/bouten voor hout/beton

 • 1 speciale vloergeleider met wiel (komt aan scharnierzijde onder de deur)

 • Onder montage bus voor onderin de deur t.b.v. vloergeleiding

 • 2 zwarte scharnieren per deurset voor montage op de achterzijde van de deuren

Ruig rustiek en toch stijlvol! Dit is de beste manier om deze zwart gepoedercoate schuifdeurrail te omschrijven. Deze rail geeft uw huis in een paar stappen een rustieke uitsraling. Een gelagerd wielen systeem met of zonder softclose leverbaar.

De gelagerde rolhangers zijn ruim 100.000 keer getest op rollen en kunnen met gemak 100 kg aan deuren moeiteloos heen en weer schuiven! Kortom een kwaliteitsproduct waarvan u jarenlang gemak en plezier zult ervaren.

Optioneel:

Op maat gemaakte rail, staat uw gewenste raillengte er niet bij omdat u bv een kleinere deur heeft? Zet deze optie dan op ''Ja'' aan en laat bij de afronding van uw bestelling in het opmerkingsveld een notitie achter over de juiste raillengte, wij maken deze dan voor u op de gewenste lengte!


Bestel  ook meteen een vouwdeur (link hieronder) om uw bestelling compleet te maken!

VOUW SCHUIFDEUREN - schuifdeur-totaal

Zoekt u een andere maat dan de standaardmaten die wij hanteren neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden via info@schuifdeur-totaal.nl

 

Reacties
Facebook Pinterest