Geen producten (0)
Geen producten (0)
1 2 3 4 5 6
 

Eiken wandplank op maat voor nis montage

€ 105,10 (inclusief btw 21%)
Levertijd 8-10 weken
Specificaties
Productcode EWOMVNM
Omschrijving

Eiken wandplank op maat voor nis montage uitgevoerd met nismontage latten zodat u de planken eenvoudig blind kunt monteren.

Onze zwevende eiken wandplank wordt geheel gemaakt naar uw eigens wensen.

Deze wandplanken zijn professioneel gedroogd en gesorteerd uit de mooiste eiken planken, gemaakt om een leven lang mee te gaan !

 Staat uw gewenste lengte maat er niet bij? Bestel de eerst volgende maat en plaats een opmerking met de juiste maatvoering bij de afronding van uw bestelling!


Deze geschaafde eiken wandplanken zijn 4,5 cm dik* en worden kosteloos met een naturel of kleurolie voor u behandeld zodat deze meteen helemaal af is.

*Onze eiken planken worden terug geschaafd naar 4,5cm dik maar kunnen soms wat dunner uitvallen als bij het schaafproces de plank nog niet helemaal vlak is. Wanneer u meerdere planken besteld zullen de dikte's wel identiek zijn uiteraard.

Wij hanteren dan ook een all inclusieve prijs. Wandplank word op maat gemaakt en geleverd met kleurbehandeling en Nis montage latten.

Onze planken zijn 100% van massief eiken. Geen mdf met fineer of een zachte houtsoort maar de beste kwaliteit die u van onze producten mag verwachten. 

Zo heeft iedere plank een unieke uitstraling en is geen plank hetzelfde qua houtstructuur, de strakke lijnen van de eiken plank mogen gezien worden en geven een unieke en eigentijdse uitstraling aan deze wandplanken!

Opties:

  • Kies de maatvoering die het dichts bij uw gewenste afmeting in de buurt komt (maat nooit kleiner kiezen dan gewenste afmeting) Plaats bij het "kopje" opmerkingen bij afronden van uw bestelling de gewenste maatvoering die past bij uw situatie!
  • Kies kleur of olie behandeling. 
  1. Geen oliebehandeling ( het hout is nu gevoelig voor verkleuren/vergelen op lange termijn en kan gaan vlekken door vocht etc.)
  2. Naturel olie ( Het hout krijgt een diepere ''orange-achtige'' kleur )
  3. Weissgrund olie ( Het hout krijgt een lichte witte waas maar blijft in de buurt van onbehandelde eiken kleur)
  4. Gerookt (Hout wordt traditioneel gerookt en afgewerkt met olie, het hout krijgt een wat oudere uitstraling)
  5. Mud olie (Het hout krijgt een bruinachtige olie behandeling)
  6. Skylt original ultramatte lak ( beschermd het hout voor verkleuren en houdt vocht tegen, het eikenhout behoud haar natuurlijke uitsraling €12,50 per plank extra)
 
De planken zijn ook verkrijgbaar met dimbare LED verlichting 

Lees hier meer belangerijke info die u moet weten over onze eiken maatwerkproducten


Op zoek naar eiken maatwerk planken of meubelen? wij kunnen in principe alles maken en leveren, stuur ons even een email met uw offerte aanvraag.

info@schuifdeur-totaal.nl

 

 

 

 

 

Reacties
Facebook Pinterest