Geen producten (0)
Geen producten (0)
1 2 3 4 5 6
 

Schuifdeursysteem EvoKit Singolo Ermetika

€ 427,00 (inclusief btw 21%)
Levertijd 5- werkdagen
Specificaties
Productcode 361-236
Bruto gewicht 25,00 Kg
Omschrijving

Schuifdeursysteem Absolute Kit Singolo Ermetika is een speciaal ontwikkeld 'DIY' pakket, waarbij u op eenvoudige wijze zelf het frame stap voor stap in elkaar zet. Dit inbouwframe is gemakkelijk te plaatsen door het in een metal stud of een houten regelwerk constructie  te plaatsen die u vervolgens kunt afwerken met gipsplaten van 12,5 mm dik om zo een stevige constructie te maken. 

Dit systeem is zelfdragend waardoor een sterke plafondconstructie overbodig wordt.

Uw schuifdeur verwijnt bijna volledig in de wand ! Speciaal ontworpen voor deurposten die afgetimmerd moeten worden met koplatten - architraven. Dit inbouwschuifdeur cassette systeem heeft heeft een praktisch ontwerp en geeft een geruisloos eindresultaat. 

Dankzij het gelagerde wielensysteem en de superieure techniek van het frame zal uw  schuifdeur jaar in jaar uit soepel en geruisloos open en dicht schuiven

LET OP:

 • Het systeem wordt geleverd exclusief schuifdeur, deurpost en deurlijst (architraaf). Het deurpostpakket moet u er dus nog bijbestellen. Selecteer hiervoor de optie “Deurpostpakket Enkel” en bestel deze meteen mee. Met dit deurpostpakket werkt u uw schuifdeur tocht en stofdicht af.

   

  *De inhoud van ons Deurpostpakket Enkel ziet u onderaan deze productomschrijving

   

Aanvullende technische gegevens:

De EvoKit kan bij een deurhoogte van maximaal 230 cm toegepast worden voor wanden van zowel 100 mm als 125 mm dik. Bij hogere deurhoogtes vanaf 240 cm is het schuifdeurdeursysteem alleen geschikt voor een afgewerkte wanddikte van 12,5 cm.

Dit inbouw cassette schuifsysteem kan worden gecombineerd met schuifdeuren die  een maximaal gewicht hebben tot 100 Kg. Dikte van het deurpaneel mag maximaal 42 mm zijn. Ons advies is om het metalen cassette frame af te werken met gipsplaten van 12,5 mm om voldoende stevigheid te creëren.

Aanvullende technische gegevens:

 • Verkrijgbaar voor afgewerkte wanddikte 100 mm (PF100) of voor een wanddikte van 125 mm.
 • De meegeleverde ophangset is geschikt voor een deurpaneel van maximaal 100 Kg. 
 • Met dit systeem wordt de actuele breedte van de deuropening ongeveer 1 cm versmald.
 • Om de gewenste stevigheid te krijgen, wordt geadviseerd om hele gipsplaten te gebruiken van 12,5 mm dik.
 • Dikte van het deurpaneel maximaal 4,2 cm.

Optioneel: Enkele Softclose Module

Soft close systeem Easystop 40 Kg kan een schuifdeurpaneel met een maximum gewicht van 40 Kg 'soft closing' maken. U kunt ook de zwaarde variant nemen geschikt voor deuren tot 80 Kg . Door een softclose demper toe te passen zal uw schuifdeur langzaam en geruisloos dicht getrokken worden.

Niet geheel onbelangrijk dat deze softclose module kindvriendelijk is doordat het langzaam dicht gaan van de schuifdeur tevens een beveiliging tegen vingers die klem tussen de deur kunnen komen. Bestel 2 modules voor soft-close en soft-open in 2 richtingen!

De soft closer wordt bovenop uw schuifdeur gemonteerd en kan achteraf worden geplaatst.


Verder goed om te weten:

Geschikt voor deursparingen van 70-80-90-100cm breed.

Sparinghoogte 200-210-230 cm hoog.

Maten in de optielijst zijn direct leverbaar overige maten kunnen ook maar zijn op aanvraag en hebben een langere levertijd.

Documentatie:

Op de volgende pagina vind u meer info en maten m.b.t. tot het bepalen van de schuifdeurmaat en inbouwmaat

*Deurpostpakket Enkel

Een compleet pakket voor een schuifdeurpost waarmee dit Inbouwsysteem van Ermetika voor een enkele schuifdeur kan worden afgewerkt. Standaard is dit deurposten pakket in MDF met een Tanganika hout fineer deze is overschilderbaar of  kan afgelakt worden. De bijgeleverde rubber strips zijn bruin en de borstels zijn zwart.

** In de hoogte 2000/2100 mm is dit pakket ook verkrijgbaar in het wit. In dat geval zijn de borstels zwart en de deurrubbers strips wit.

Afhankelijk van de hoogte en breedte van de deuropening van het schuifdeursysteem, zullen de onderdelen ingekort moeten worden.

Leverbaar voor verschillende afgewerkte wanddiktes:

 • PF100 – 10,0 cm (gipsplaten wand)
 • PF107 – 10,7 cm (stenen muur)
 • PF125 - 12,5 cm (gipsplaten wand en stenen muur)
Reacties
Facebook Pinterest