Geen producten (0)
Geen producten (0)

Schuifdeursysteem Absolute Kit Singolo Ermetika

€ 800,00 (inclusief btw 21%)
Levertijd 1-3 werkdagen
Specificaties
Productcode AKSE-224
Bruto gewicht 20,00 Kg
Omschrijving

Schuifdeursysteem Absolute Kit Singolo Ermetika is een speciaal ontwikkeld 'DIY' pakket, waarbij u op eenvoudige wijze zelf het frame stap voor stap in elkaar zet. Dit inbouwframe is gemakkelijk te plaatsen door het in een metal stud of een houten regelwerk constructie  te plaatsen die u vervolgens kunt afwerken met gipsplaten van 12,5 mm dik om zo een stevige constructie te maken. 

Dit systeem is zelfdragend waardoor een sterke plafondconstructie overbodig wordt.

Uw schuifdeur verwijnt bijna volledig in de wand ! Speciaal ontworpen om uw sparing glad en strak af te werken waarbij een extra deurpost of afdeklatten overbodig worden. Een minimalistich design met een praktisch en geruisloos eindresultaat. Het word dan ook zonder extra deurpost en zonder afdeklijst geleverd omdat deze overbodig zijn.

Dankzij het gelagerde wielensysteem en de superieure techniek van het frame zal uw  schuifdeur jaar in jaar uit soepel en geruisloos open en dicht schuiven

LET OP:

  • Het inbouwframe wordt geleverd exclusief schuifdeur, deze dient apart bij besteld te worden of elders aangeschaft te worden

Aanvullende technische gegevens:

Verkrijgbaar voor afgewerkte wanddikte 100 mm (PF100) De meegeleverde ophangset is geschikt voor een deurpaneel van maximaal 100 Kg.  Met dit systeem wordt de werkelijke breedte van de doorgang met ongeveer 1 cm versmald. Om het geheel stevigheid meet te geven is ons advies deze af te werken met hele gipsplaten van 12,5 mm dik. Dikte van het deurpaneel maximaal 4,2 cm.

Afwerking van het systeem

Het metalen frame kan worden afgewerkt met 12,5mm gipsplaat om een stevige body te creëren. De kopse dagkanten adviseren we af te werken met een vezelachtige stuc (bij. Knauf Uniflott). Dit draagt er zorg voor dat scheur en krimpnaden vrijwel niet mogelijk zijn.

Aanvullende technische gegevens:

  • Verkrijgbaar voor afgewerkte wanddikte 100 mm (PF100) of voor een wanddikte van 125 mm.
  • De meegeleverde ophangset is geschikt voor een deurpaneel van maximaal 100 Kg. 
  • Met dit systeem wordt de actuele breedte van de deuropening ongeveer 1 cm versmald.
  • Om de gewenste stevigheid te krijgen, wordt geadviseerd om hele gipsplaten te gebruiken van 12,5 mm dik.
  • Dikte van het deurpaneel maximaal 4,2 cm.

Optioneel: Dubbele Softclose functie

De EasyStop Twin van Ermetika® zorgt voor zowel een ‘soft close’ als een ‘soft opening’ van  uw schuifdeur van maximaal 50 Kg. 

Let op minimale schuifdeur breedte moet 580 mm worden.


Verder goed om te weten:

Geschikt voor deursparingen van 70-80-90-100cm breed.

Sparinghoogte 200-210-230 cm hoog.

Maten in de optielijst zijn direct leverbaar overige maten kunnen ook maar zijn op aanvraag en hebben een langere levertijd.

Documentatie:

Op de volgende pagina vind u meer info en maten m.b.t. tot het bepalen van de schuifdeurmaat en inbouwmaat

 

 

Reacties
Facebook Pinterest