Geen producten (0)
Geen producten (0)

Eiken schuifdeur op maat

€ 716,90 (inclusief btw 21%)
Levertijd 8 tot 9 weken
Specificaties
Productcode ES
Netto gewicht 60,00 Kg
Omschrijving

Eiken schuifdeur op maat

Een eiken schuifdeur op maat wordt op ambachtelijke wijze met vakmanschap gemaakt. Bovendien wordt de schuifdeur vervaardigd uit duurzaam eikenhout. Wij zijn trots dat wij deze prachtige schuifdeuren van Europees eikenhout kunnen aanbieden.

De eiken schuifdeuren worden geheel op maat gemaakt en naar uw wensen afgewerkt. Deze cottage schuifdeuren worden geschaafd en geschuurd en zien er zeer authentiek en natuurlijk uit.


Bestel hier uw eiken schuifdeur op maat

Deze eiken schuifdeur is ook als scharnierdeur (stomp of opdek) te gebruiken, mits u de juiste scharnieren gebruikt. Die kunnen wij voor u aanleveren. Daarnaast wordt een eiken schuifdeur vaak gebruikt als loftdeur. Een eiken loftdeur is stoer en maakt de loft helemaal af. De eiken schuifdeuren hebben een standaard dikte van 40mm dik. Wij kunnen de deuren desgewenst aan de onderzijde meteen voorzien van een sleuf voor onze vloergeleiders.

Heeft u liever andere maten die niet vermeld staan op deze pagina? Of wilt u liever een ander model schuifdeur? Neem dan even contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden voor een eiken schuifdeur op maat.


Een eiken schuifdeur in de woonkamer of keuken

Deze eiken schuifdeuren worden o.a. toegepast in de volgende ruimtes:

  • Toilet
  • Badkamer
  • Hal
  • Woonkamer
  • Keuken

Schuifdeur van duurzaam eikenhout

Het eikenhout is kunstmatig terug gedroogd naar 10% vochtpercentage. Het hout is daardoor geschikt voor de meubelindustrie. Het blijft echter een natuurproduct dat nooit geheel werkingsvrij is.

Doordat elke eiken plank uniek is qua structuur kunnen er lichte kleur verschillen optreden. Ook kan na enige tijd de kleurolie licht verkleuren. Dit zal uw schuifdeur van eikenhout echter geen tekortdoen, maar maakt dat het een uitstekend natuurproduct is.

De eiken schuifdeur op maat wordt geheel verlijmd en is volledig schroefvrij. De rechtopstaande planken hebben identieke breedtes, maar kunnen ook met wisselende breedtes worden aangeleverd.


Optioneel:

  • Onbehandeld of een kleurolie voor een waterdichte afsluiting van het eikenhout.
  • Wij kunnen indien gewenst de rolhangers op de juiste manier voor monteren op de eiken schuifdeur. Wij plaatsen deze in het midden van de linker- en rechterstijl en kunnen indien gewenst de gaten verzinken aan de achterzijde, waardoor de bevestigingsbouten niet uitsteken aan de achterzijde van de deur (wel even aangeven als dit gewenst is). Zo wordt het ophangen van uw eiken loftdeur nog gemakkelijker.
  • Voorbereiding t.b.v. vloergeleider. De eiken schuifdeur op maat wordt dan voorzien van een sponning/sleuf aan de onderzijde voor de standaard vloergeleider die wij meeleveren met onze schuifsystemen.

  • Klik hier voor meer informatie over de kwaliteit van onze eiken schuifdeuren.

  • Klik hier om gebruik te maken van onze inmeet- en/of montageservice.

Reacties
Facebook Pinterest