Geen producten (0)
Geen producten (0)
ivm feestdagen langere levertijd dan gebruikelijk
Eiken schuifdeur robuust gebogen Deur modellen overzicht Deuren kleur olie 3 eiken deuren 0 Eiken loftdeur gerookt 3 Eiken deur Eiken framed midrail deur Eiken schuifdeur Midden detail eiken schuifdeur Eiken schuifdeur op maat Zijaanzicht eiken schuifdeur Eiekn schuifdeur opgeklampt  kopie Eiken barndeur  kopie Achterzijde eiken schuifdeur  kopie Achterzijde gesloten schuifdeur  kopie Eikenhouten deur 1 Eiken deur met railsysteem 2 Eiken schuifdeur gerookt 3 Oak sliding door 2 Handgreep zwart op eiken deur 0 Opgeklampte eiken deur 1 Schuifdeurkom zwart verdiept in eiken deur 1 Schuifdeur eikenhout 3 Verdiepte schuifdeurkom zwart in eiken deur 0 Eiken schuifdeur achterkant 0 Eiken schuifdeur voorzijde
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25
 

Eiken schuifdeur op maat

€ 534,99 (inclusief btw 21%)
Levertijd 5-6 weken
Specificaties
Productcode ES
Netto gewicht 60,00 Kg
Omschrijving

Wij zijn trots dat wij deze prachtige (schuif) deuren van europees eikenhout kunnen aanbieden, een eiken schuifdeur op maat die op ambachtelijke wijze met vakmanschap gemaakt wordt en bovendien van uiterst duurzaam eikenhout gemaakt word.

De Eiken deuren worden geheel op maat gemaakt en naar uw eigen wensen afgewerkt.

Deze cottage schuifdeuren worden licht geborsteld en zeer er authentiek en natuurlijk uit.

 

Deze deuren  zijn ook als scharnierdeur (stomp of opdek) te gebruiken mits u de juiste scharnieren gebruikt! Deze zijn ook door ons aan te leveren.

De deuren hebben een standaard dikte van 40mm dik en kunnen wij desgewenst aan de onderzijde meteen voorzien van een sleuf voor onze vloergeleiders.

Zoekt u afwijkende maten en of model neem dan even contact met ons op.

Deze schuifdeuren worden o.a. toegepast in de volgende ruimtes:

 • Toilet
 • Badkamer
 • Hal
 • Woonkamer
 • Keuken

Let op:

Het eikenhout is kunstmatig teruggedroogd naar 10 % vochtpercentage, het is daardoor geschikt voor de meubelindustrie het blijft echter een natuurproduct dat nooit geheel werkingsvrij is.

Klik Hier  voor meer informatie over de kwaliteit van onze deuren.

Doordat elke eiken plank uniek is qua structuur kunnen er lichte kleur verschillen optreden ook kan de kleurolie licht verkleuren na enige tijd dit zal uw deur echter geen tekort doen maar maakt dat het een uitstekend natuurproduct is.

De deur word geheel verlijmd en is volledig schroefvrij!

De rechtopstaande planken hebben identieke breedtes maar kan ook met wisselende breedtes worden aangeleverd.

Optioneel:

 • Onbehandeld of een kleur Olie voor een waterdichte aflsuiting van het hout!
 • Wij kunnen indien gewenst  de rolhangers op de juiste manier voomonteren op de deur, wij plaatsen deze in het midden van de linker en rechterstijl en verzinken de montage gaten meteen aan de achterzijde waardoor de bevestigingsbouten niet uitsteken aan de achterzijde van de deur, zo wordt het ophangen van uw loftdeur nog gemakkelijker!
 • Voorbereiding t.b.v. vloergeleider, deur word dan voorzien van een sponning/sleuf aan de onderzijde voor de standaard vloergeleider die wij mee leveren met onze schuifsystemen.

 

Facebook Twitter Linkedin Pinterest