Geen producten (0)
Geen producten (0)

Schuifdeur op maat van grenenhout

€ 213,59 (inclusief btw 21%)
Levertijd 8 weken (spoed max 2/3 weken)
Specificaties
Netto gewicht 22,00 Kg
Omschrijving

Houten schuifdeuren op maat

De kenmerken van onze houten schuifdeuren op maat zijn:

 • Schuifdeuren zijn volledig schroefvrij.
 • Stijlen en dorpels zijn voorzien van speciale strippen die kromtrekken vermijden.
 • Panelen worden door rubber strippen in-geklemd tussen de stijlen, zodat deze vrij kunnen werken.
 • Onze deuren hebben zowel aan de voor- als achterkant de mogelijkheid om een schoormotief in te maken.
 • Geschikt als scharnierdeur (let op: is afhankelijk van model en afmeting neem hiervoor even contact met ons op).
 • Geen hars of loszittende noesten.
 • Licht in gewicht, geschikt om ook aan poreuze muren af te hangen.
 • Deuren zijn slechts 4 cm dik en kunnen hierdoor voor afgetimmerde deursparingen langs schuiven.

Betaalbare houten schuifdeuren op maat

Bij Schuifdeur-totaal.nl vindt u betaalbare, kwalitatieve houten schuifdeuren op maat. Bestellen gaat heel snel in 5 simpele stappen.

1: Kies uw model schuifdeur

2: Kies de breedte van uw deur

3: Kies de hoogte van uw deur

4: Kies of u de sponning voor de vloergeleider voorbereid wil hebben.

5: Kies of u de rolhangers voor gemonteerd wil hebben.


Unieke en onvergelijkbare schuifdeuren

Schuifdeur-totaal.nl onderscheidt zich in het aanbod houten schuifdeuren op maat. Wij gebruiken grenenhout dat 100% harsvrij en scheur vrij is. Het hout is helemaal teruggedroogd naar een vochtpercentage van maximaal 10%. Dit in combinatie met de zeer strakke profilering van het hout en de panelen maakt dat deze deuren uniek en onvergelijkbaar zijn met deuren die elders aangeboden worden.

In de stijlen zijn speciale strippen geïntegreerd die ervoor zorgen dat deze deuren een lange levensduur hebben en de werking van de deur wordt tot een minimum beperkt. Onze houten schuifdeuren worden op traditionele wijze met deuvelverbindingen gemaakt en met lijm in elkaar gezet. Dus u ziet geen zichtbare schroeven meer. 

Volledig schroefvrij

De zeer fraaie en strakke velling panelen die tussen de stijlen en dorpels zitten, worden geklemd door rubbers die in de stijlen worden gemaakt. Zo heeft elk paneel de ruimte om te kunnen werken en behoren naden en kieren tot de verleden tijd!

 
Onze houten schuifdeuren op maat zijn in tegenstelling tot concurrenten volledig schroefvrij, en dat is wat ons betreft een belangrijk detail!

Breedte van uw houten schuifdeur bepalen
De breedte van uw schuifdeur bepaalt u als volgt: meet de dagmaat (breedte van de opening) en tel hier aan elke zijde 4,5 cm bij. Dit is om de inkijk te beperken. Heeft u bijvoorbeeld een dagmaat van 90 cm dan wordt uw deur 99 cm breed. Bij een deur die aan een kant tegen een muur of wand aansluit is dit uiteraard anders.
 

Hoogte van uw houten schuifdeur bepalen

De hoogte van uw schuifdeur kunt u makkelijk bepalen door de hoogte van uw deuropening op te meten en daar +/- 3,5 cm bij op te tellen. Houd wel rekening met de hoogte van de stalen loftdeur, van de bovenkant tot aan het plafond. Welke montage ruimte er boven de deur nodig is is uiteraard afhankelijk van het gekozen schuifdeursysteem. U kunt dit vaak terugvinden bij de schuifrail van uw keuze.

Schuifdeursysteem

Wilt u uw schuifdeur gebruiken in combinatie met onze schuifdeursystemen? U kunt dan ervoor kiezen om door ons alvast een sleuf onderin de deur te maken voor de meegeleverde vloergeleider. Deze wordt meegeleverd indien u een schuifdeursysteem besteld.

Let op: prijs is exclusief schuifdeursysteem.

Schoormotief is aan één zijde. Dus aan de voorzijde het gekozen model en aan de achterzijde rechtopstaande planken met omlijsting en tussendorpel.


 Goed om te weten:

 • Vindt u het lastig om de juiste maat te bepalen of is uw situatie niet standaard? Neem dan gerust contact met ons op wij staan u graag te woord voor advies info@schuifdeur-totaal.nl
 • Klik hier  voor meer informatie over de kwaliteit en eigenschappen van het hout van de deuren.
 • Klik hier  om gebruik te maken van onze inmeet en/of montage service.
Reacties
Facebook Pinterest