Geen producten (0)
Geen producten (0)

Loftdeur met stalen frame Eikenhout

€ 637,79 (inclusief btw 21%)
Levertijd 8 weken (spoed max 2/3 weken)
Specificaties
Netto gewicht 40,00 Kg
Omschrijving

Bent u op zoek naar een betaalbare Loftdeur met stalen frame Eikenhout ? 

Bestel dan hier in 3 simpele stappen uw schuifdeur.

1: Kies voor planken uit één stuk of planken in verband

2: Kies de breedte van uw deur

3: Kies de hoogte van uw deur

BESTEL DEZE SCHUIFDEUR 1 VAN DE VOLGENDE KLEUREN:

Wij maken loftdeuren met een stalen frame dat ingewerkt is met vloerdelen met een eiken toplaag. Het hout geeft deze deur een prachtige natuurlijke uitstraling! Het stalen frame is in dezelfde kleur gecoat als onze schuifdeursystemen zodat deze perfect bij elkaar matchen. Deze Loftdeur met stalen frame Eikenhout wordt geleverd met diep geborstelde eiken planken en GRATIS kleurbehandeling naar keuze t.w.v. € 49,99!

Ter info:

De breedte van uw schuifdeur bepaalt u als volgt: meet de dagmaat (breedte van de opening) en tel hier aan elke zijde 4,5 cm bij, dit is om de inkijk te beperken! Heeft u bv een dagmaat van 90 cm dan wordt uw deur 99 cm breed. Bij een deur die aan een kant tegen een muur of wand aansluit is dit uiteraard anders.

De hoogte van uw schuifdeur kunt u makkelijk bepalen door de hoogte van uw deuropening op te meten en daar +/- 3,5 cm bij op te tellen (houd wel rekening met de hoogte van de bovenkant deur tot aan het plafond, u dient minimaal 14 cm montage ruimte over te houden en bij een kastenwand systeem 24 cm)


Loftdeuren met stalen frame worden standaard voorbereid voor de vloergeider die meegeleverd wordt bij een schuifdeursysteem.

Ook worden de rolhangers (Model standaard bovenop) al voorgemonteerd op het frame waardoor montage in een handomdraai gaat!

Let op: Prijs is exclusief schuifdeursysteem deze dient apart bij besteld te worden


  • Vind u het lastig om de juiste maat te bepalen of is uw situatie niet standaard? Neem dan gerust contact met ons op wij staan u graag te woord voor advies info@schuifdeur-totaal.nl
  • Klik hier  voor meer informatie over onze deuren.
  • Klik hier  om gebruik te maken van onze inmeet en/of montage service.
Reacties
Facebook Pinterest