Geen producten (0)
Geen producten (0)

Glazen schuifdeur op Maat | Manchester

€ 622,55 (inclusief btw 21%)
Levertijd 8 weken (spoed max 2/3 weken)
Specificaties
Productcode 191-69
Omschrijving

Een schuifdeur van glas

De eigenschappen van een schuifdeur van glas | Manchester

 • 8 mm gehard veiligheidsglas met of zonder zandstraalmotief;

 • Clearshield beschermlaag mogelijk bij glasdeur met zandstraal motief;

 • Compleet rvs schuifsysteem op maat inclusief rails, 2 of 4 rolhangers, vloergeleider, eindstoppen

 • Links en rechts schuifbaar;

 • Alle afmetingen mogelijk tot 1250 mm x 2500 mm per deur;

 • Geborstelde rvs afwerking;

 • Rolhangers getest voor 100.000 schuifbewegingen;

 • Handgreep naar keuze;

 • Geschikt voor wandmontage.

 

PDF: Wandmontage handleiding -  Schuifdeursysteem Manchester

Bestel uw schuifdeur van glas vandaag nog in onze webshop. Vul de gegevens in die wij nodig hebben om een glazen schuifdeur op maat voor u te creëren. Heeft u vragen over dit product of de bovenstaande bestelprocedure? Neem dan gerust contact op.


Een schuifdeur van glas op maat voor u gemaakt

De glazen schuifdeur Manchester wordt op maat gemaakt en is geheel naar eigen wens en afmetingen samen te stellen. Zo is het mogelijk om een enkele of dubbele glasdeur te bestellen met of zonder zandstraalmotief. Onze glazen schuifdeuren worden gemaakt van 8mm gehard glas. Waarbij de veiligheid gewaarborgd blijft.

Het strakke design van onze schuifdeursystemen in combinatie met deze moderne glazen deuren maakt dat onze schuifdeuren prachtige objecten in uw woon- of werkruimte worden. Een schuifdeur van glas voor binnen geeft een stijlvolle en luxe uitstraling in uw huis.


Welk soort glas kiest u?

U kunt bij onze glazen schuifdeuren kiezen uit de volgende soorten glas:

 • Helder Securit 8mm: dit is standaard helder gehard glas (zie de productfoto’s)

 • Grijs getint Securit 8mm: dit is gehard glas maar dan grijs getint (zie de productfoto’s)

 • Satijnglas semitrasparant Securit 8mm: dit is gehard glas dat aan 1 zijde mat geëtst wordt waardoor er een melkachtige lichtdoorlaat ontstaat (zie de productfoto’s)

Satijnglas versus glas dat is gestraald

Wij kunnen de glazen deuren ook van een zandstraal motief of volvlak zandstraling voorzien. Het verschil tussen Satijnglas en glas dat is gestraald is: Satijnglas is een ge-etste glas. Dit glas heeft in een zuurbad gelegen en voelt een beetje ruw en is minder gevoelig voor vuil dan gezandstraald glas.


Clearshield coating

Glas dat is gezandstraald dat is glas dat handmatig bewerkt wordt voor een specifiek patroon van strepen, blokken, cijfers, letters, figuur of een logo. Dit glas is gevoeliger voor vuil. Schoonmaken van dit glas moet dan ook met warm water en niet met “standaard” schoonmaakmiddelen.

Het gevoelige voor vuil kan met een vuilafstotende coating deels voorkomen. U kunt ervoor kiezen om door ons een Clearshield coating te laten aanbrengen. Zodat het oppervlak makkelijker te reinigen is.

Hoe bepaalt u de deurmaat?

 1. Dit systeem is alleen geschikt voor wandmontage. De montage beugels zijn vrij indeelbaar op de wand. U bent dus niet gebonden aan een vaste hart op hart afstand.

 2. Meet de breedte van de opening en de ruimte naast de opening. Standaard nemen we 50mm overlap aan de beide zijden indien de ruimte naast de deur dit toelaat. Bij een deuropening van bijvoorbeeld 1000mm word de schuifdeur 1100mm breed.

 3. Meet de hoogte van de deuropening en tel daar 35mm bij op, dit word de hoogte maat van de glasdeur. Bij een doorgang van bijvoorbeeld 2100mm hoog word de schuifdeur dan 2135mm.

Klik hier om gebruik te maken van onze inmeet en/of montage service.


Onze verschillende soorten schuifwanden

We verkopen in onze webshop diverse unieke en duurzame schuifwanden. Elke schuifwand is van uitmuntende kwaliteit en te koop voor een goede prijs. U kunt kiezen uit de volgende deuren:

 Een scherpe prijs

Een schuifdeur van glas voor binnen koopt u in de webshop van Schuifdeur-totaal.nl. De glazen deuren die wij aanbieden zijn van de beste kwaliteit en te koop voor een scherpe prijs. Als u een schuifwand van glas bij ons bestelt, kunnen wij de montage voor onze rekening nemen. Onze medewerkers monteren de glazen schuifdeur vakkundig in de wand in de badkamer of slaapkamer.


Bestel uw schuifdeur van glas

Wilt u een ruimtelijk effect creëren in uw woonkamer/keuken? Kies dan voor een schuifdeur van glas. De schuifwand tussen de woonkamer en keuken is een ideale oplossing. U kunt door het glas heen kijken en daardoor uw kinderen in de keuken in de gaten houden. Bestel direct uw glazen schuifdeur Manchester.

Als u meer informatie wenst over onze producten, kunt u ons contactformulier invullen of een vrijblijvende offerte aanvragen.

Reacties
Facebook Pinterest