Geen producten (0)

Wij zetten uw woonwens om in realiteit!

Glazen schuifdeuren zijn er in diverse uitvoeringen. Hieronder vind u een greep uit ons assortiment. Er zijn diverse opstellingen mogelijk zoals een enkele schuifdeur of een dubbele en-suite opstelling of een glazen schuifdeur met vaste wand. Vind u het moeilijk een keuze te maken? Neem dan contact met ons op wij helpen u graag verder zodat uw woon of werkomgeving een stijlvolle schuifdeuroplossing krijgt!

Geen producten (0)
Sorteer op:  

Inmeet en Montage Service Bent u van plan een deur bij ons aan te schaffen? laat deze…
€ 0,00
Glazen schuifdeur op Maat met vaste wand Onze Glazen schuifdeur op Maat met vaste wand is geheel naar…
€ 945,00
Glazen schuifdeur op Maat | Manchester Onze Glazen Schuifdeur op Maat | Manchester is geheel naar…
€ 577,50
Glazen Schuifdeur op Maat | Londen Onze Glazen Schuifdeur op Maat | Londen is geheel naar eigen…
€ 577,50

Glazen schuifdeur van gehard glas op maat

Dat schuifdeuren erg praktisch en ruimtebesparend zijn is inmiddels bewezen. Geen draaiende delen in uw woonruimte en toch handig uw woon of werkplek afsluiten dan is een glazen schuifdeur de oplossing. Een houten schuifdeur biedt vaak niet de gewenste oplossing vanwege dat er geen lichtdoorlaat is, dan is een glazen schuifdeur van schuifdeur-totaal.nl de ideale uitkomst. Uw ruimte profiteert van maximale daglicht wat het ruimtelijke effect van een glazen deur te bieden heeft. Onze glasdeuren zijn stijlvol, modern en hebben een luxe uitstraling.

Een schuifdeur van gehard glas

Onze schuifdeuren worden van de best geteste materialen gemaakt waarbij veiligheid een belangrijk speerpunt is. Onze glasdeuren worden uitsluitend van gehard glas gemaakt. Gehard glas is een glassoort dat door verhitting (600 graden) vijf tot zeven keer sterker wordt gemaakt en wordt daarmee bijna onverwoestbaar. Mocht een glazen schuifdeur wel breken dan zal het in kleine stukjes uiteen vallen die minder scherp zijn dan bij standaard glas. Hiermee word de kans op een verwonding sterk gereduceerd. Een 100% veilige deur van de beste kwaliteit met de beste prijsverhouding dat is onze toegevoegde waarde!

De voordelen van een glazen schuifdeur op een rij!

Een glazen schuifdeur brengt een gala aan voordelen met zich mee, we zullen er enkele uitlichten. Deze schuifdeuren in combinatie met onze moderne en hoogwaardige railsystemen maken dat u jaren plezier en gemak zult ervaren met dit schitterende product. Onze railsystemen zijn getest op ruim 100.000 schuifbewegingen waarbij er geen slijtage wordt geconstateerd. Het glas dat we gebruiken heeft een fraaie afwerking en wordt volledig op maat gemaakt naar uw wensen.

De lichtdoorlatendheid is maximaal te noemen en onze systemen nemen minimale ruimte in. Ons concept houdt altijd rekening met de prijs, wat wij willen is een kwaliteitsproduct tegen de best mogelijke prijs aanbieden. Daarom hebben wij een laagste prijsgarantie…elders goedkoper gezien? Neem contact met ons op zodat we kunnen kijken war de verschillen zitten en u kunnen overtuigen van onze voordelen en verschillen t.o.v. andere aanbieders. Glazen schuifdeuren creëren een prachtige scheiding van glas tussen ruimtes als woonkamer en keuken, een mooie kamer en suite of de toegang tot de badkamer, vrijwel alles is mogelijk. Wij bieden geen standaard maten aan omdat maatwerk onze specialiteit en standaard is. Voor uw muuropening is er dus altijd een schuif oplossing


Bij onze glazen deuren heeft u de keuze uit de volgende glassoorten:

  1. Helder Securit 8mm - dit is standaard helder gehard glas (zie productfoto,s)
  2. Grijs getint Securit 8mm - dit is gehard glas maar dan grijs getint (zie productfoto,s)
  3. Satijnglas semitrasparant Securit 8mm - Dit is gehard glas dat aan 1 zijde mat geëtst wordt waardoor er een melkachtige lichtdoorlaat ontstaat (zie productfoto,s)

Wij kunnen de glazen deuren ook van een zandstraal motief of volvlak zandstraling voorzien.

Het verschil tussen Satijnglas en glas dat is gestraalt is:

Satijnglas is een ge-etste glas  Het heeft in een zuurbad gelegen en voelt een beetje ruw en is minder gevoelig voor vuil dan gezandstraald glas.

Glas dat gezandstraald is dat is glas dat handmatig bewerkt wordt voor een specifiek patroon van strepen, blokken, cijfers, letters, figuur of een logo.
Dit glas is gevoeliger voor vuil. Schoonmaken van dit glas moet dan ook met warm water en GEEN “standaard” schoonmaakmiddelen.
Het gevoelige voor vuil kan met een vuilafstotende coating deels voorkomen.
U kunt ervoor kiezen om door ons een Clearshield coating te laten aanbrengen zodat het oppervlak makkelijker te reinigen is.

Facebook Twitter Linkedin Pinterest