Geen producten (0)
Geen producten (0)
Nieuw
Loftdeur met stalen frame grenen hout Grenen  kleurstalen
1 2
 

Loftdeur met stalen Frame ''Grenen hout''

€ 471,29 (inclusief btw 21%)
Levertijd 8 tot 9 weken
Specificaties
Productcode LMSFGH
Omschrijving

Bent u op zoek naar een betaalbare Loftdeur met stalen frame
Bestel dan hier in 3 simpele stappen uw schuifdeur.

1: Kies de kleurstelling van het hout

2: Kies de breedte van uw deur 

3: Kies de hoogte van uw deur

BESTEL DEZE SCHUIFDEUR 1 VAN DE VOLGENDE KLEUREN:

Deze loftdeur met stalen frame heeft een mooi industrieel karakter door het zwart gecoate frame dat is ingewerkt  met nieuwe Grenen vellingdelen . Het stalen frameheeft dezelfde kleurcoating als onze schuifdeursystemen zodat deze perfect bij elkaar matchen. Het Grenen hout is zeer strak afgewerkt en brengt deze  nauruurlijke materialen van hout en metaal perfect bij elkaar.

Ter info:

De breedte van uw schuifdeur bepaalt u als volgt: meet de dagmaat (breedte van de opening) en tel hier aan elke zijde 4,5 cm bij, dit is om de inkijk te beperken! Heeft u bv een dagmaat van 90 cm dan wordt uw deur 99 cm breed. Bij een deur die aan een kant tegen een muur of wand aansluit is dit uiteraard anders.

De hoogte van uw schuifdeur kunt u makkelijk bepalen door de hoogte van uw deuropening op te meten en daar +/- 3,5 cm bij op te tellen (houd wel rekening met de hoogte van de bovenkant deur tot aan het plafond, u dient minimaal 14 cm montage ruimte over te houden en bij een kastenwand systeem 24 cm)

Loftdeuren met stalen frame worden standaard voorbereid voor de vloergeider die meegeleverd wordt bij een schuifdeursysteem.

Let op: Prijs is exclusief schuifdeursysteem

  • Vind u het lastig om de juiste maat te bepalen of is uw situatie niet standaard? Neem dan gerust contact met ons op wij staan u graag te woord voor advies info@schuifdeur-totaal.nl

  • Klik hier   voor meer informatie over de kwaliteit van onze deuren.

  •  Klik hier  om gebruik te maken van onze inmeet en/of montage service.
  •  Klik hier  om gebruik te maken van onze inmeet en/of montage service.
Reacties
Facebook Pinterest