Geen producten (0)
Geen producten (0)

Combi Deal: Eiken Deur + Railsysteem

€ 801,33 (inclusief btw 21%)
Levertijd 8 tot 9 weken
Specificaties
Productcode CDEDR
Bruto gewicht 50,00 Kg
Omschrijving

Profiteer van extra voordeel met onze  Combi deal, Eiken Deur + Railsysteem

Een unieke eiken loftdeur naar eigen keuze in combinatie met één van onze oerdegelijke schuifsystemen voor een actie prijs van €599,20

Wij zijn trots dat wij deze prachtige (schuif) deuren van europees eikenhout kunnen aanbieden, een eiken schuifdeur op maat die op ambachtelijke wijze met vakmanschap gemaakt wordt en bovendien van uiterst duurzaam eikenhout gemaakt is.

De Eiken deuren worden geheel op maat gemaakt en naar uw eigen wensen afgewerkt.

Of deze cottage schuifdeuren nu van geschaafd of liever van geborsteld eiken gemaakt moet worden voor een wat meer rustiekere uitstraling, het is allemaal mogelijk..

 

Info betreft eiken deuren:

Deze deuren hebben een standaard dikte van 40mm en kunnen wij desgewenst aan de onderzijde meteen voorzien van een sleuf voor onze vloergeleiders.

Zoekt u afwijkende dikte of model neem dan even contact met ons op.

Optioneel kleur behandeling:

 • Onbehandeld
 • Weissgrund Olie
 • Mud Olie

Let op:

Het eikenhout is kunstmatig teruggedroogd naar 10 % vochtpercentage, het is daardoor geschikt voor de meubelindustrie het blijft echter een natuurproduct dat nooit geheel werkingsvrij is.

Klik Hier  voor meer informatie over de kwaliteit van onze deuren.

Doordat elke eiken plank uniek is qua structuur kunnen er lichte kleur verschillen optreden ook kan de kleurolie licht verkleuren na enige tijd dit zal uw deur echter geen tekort doen maar maakt dat het een uitstekend natuurproduct is.

De deur word geheel verlijmd en geschroeft ,de schroeven worden met proppen weggewerkt, deze deur is dus meteen strak afgewerkt

Rechtopstaande planken aan de achterzijde hebben wisselde breedtes, wenst u anders geef het dan even aan!

Info betreft schuifdeursysteem:

Een schuifdeursysteem  bestaat uit de volgende onderdelen:

 • 2 Gelagerde stalen hangers (model naar keuze, zie productfoto's)
 • Stalen rails in de gewenste lengte
 • Stalen deurstoppers (verstelbaar)
 • Afstandhouders voor op de deur (borging van de deur)
 • Montage schroeven/bouten voor hout én beton
 • 1 vloergeleider
 • Montage handleiding

Ruig rustiek en toch stijlvol! Dit is de beste manier om deze zwart gepoedercoate schuifdeurrail te omschrijven. Deze rail geeft uw huis in een paar stappen een rustieke uitsraling. Een gelagerd wielen systeem met of zonder softclose leverbaar .

De gelagerde rolhangers zijn ruim 100.000 keer getest op rollen en kunnen met gemak 125 kg aan deuren moeiteloos heen en weer schuiven! Kortom een kwaliteitsproduct waarvan u jarenlang gemak en plezier zult ervaren.

Goed om te weten:

Wilt u twee deuren aan een rail hangen bestel dan ons 2e deur pakket !

De lengte van de rail moet minimaal het dubbele van de deurbreedte zijn, voorbeeld: deurmaat is 90cm dan wordt de raillengte 2 x 90 cm minimaal 180 cm

Raillengte langer dan 220 cm bestaat uit 2 lengtes die d.m.v. een verbindingsplaatje aan elkaar gekoppeld wordt (deze wordt meegeleverd)

Zoekt u een andere maat dan de standaardmaten die wij hanteren neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden via info@schuifdeur-totaal.nl

 Optioneel:

 • Wij kunnen indien gewenst  de rolhangers op de juiste manier voomonteren op de deur, wij plaatsen deze in het midden van de linker en rechterstijl en verzinken de montage gaten meteen aan de achterzijde waardoor de bevestigingsbouten niet uitsteken aan de achterzijde van de deur, zo wordt het ophangen van uw loftdeur nog gemakkelijker!
 • Voorbereiding t.b.v. vloergeleider, deur word dan voorzien van een sponning/sleuf aan de onderzijde voor de standaard vloergeleider die wij mee leveren met onze schuifsystemen.

 •   Klik hier  om gebruik te maken van onze inmeet en/of montage service.
Reacties
Facebook Pinterest