Geen producten (0)

ALTIJD DE LAAGSTE PRIJS - EN SNELSTE LEVERING !!!

WIJ BIEDEN U EEN LAAGSTE PRIJS GARANTIE AAN. ELDERS GOEDKOPER GEZIEN NEEM DAN EVEN CONTACT MET ONS OP VOOR EXTRA KORTING.....

OOK MAATWERKPRODUCTEN LEVEREN WE SNELLER DAN ONZE CONCURRENTEN. KIJK VOOR DE ACTUELE LEVERTIJD BIJ HET PRODUCT VAN UW KEUZE.

Schuifdeursysteem onzichtbaar aluminium - Invisible

€ 149,95 (inclusief btw 21%)
Levertijd 1-2 werkdagen
Specificaties
Productcode SINVISIBLEA120
Netto gewicht 5,00 Kg
Bruto gewicht 5,00 Kg
Omschrijving

Schuifdeursysteem onzichtbaar aluminium - Invisible is een onzichtbaar schuifdeursysteem voor binnendeuren!

 

Een uniek schuifdeursysteem waarbij de rail in uw schuifdeur gemonteerd wordt zodat  niets van de techniek zichtbaar is.

Op uw wand dient enkel een compact rol -geleidingssysteem gemonteerd te worden die in een ingefreesd profiel valt die in uw schuifdeur gemonteerd is. Het profiel begeleid samen met het rol-geleidingssysteem de bovenzijde van uw schuifdeur. Aan de onderzijde word er een Aluminium u Profiel in de deur gefreesd waarbij 2 loopwielen in gemonteerd worden zodat het gewicht van de deur volledig op de grond draagt en schuift.

Het schuifdeursysteem bestaat uit een aluminium bovenrail van 120cm die inkortbaar is. Een Aluminium onderprofiel met 2 loopwielen in combinatie met een kleine vloergeleider ( welke niet zichtbaar is en onder de deur blijft)

Extra bijkomstigheid is de dubbele softclose demper voor een zeer geruisloze en soepel deursluiting!


Specificaties:

Lengte Railsysteem 120cm

Deurbreedte maximaal 125cm 

Rail is inkortbaar:   Minimale Deurbreedte 82cm

Maximaal gewicht deur in combinatie met softclose demper 60kg Bij zwaardere deuren komen de softclose dempers te vervallen.

Deurmaat wordt als volgt bepaald:

Deurhoogte = sparingshoogte  + 70 mm

Situatie voorbeeld a:  Deuropening 90x210 - deurmaat advies 100x217 in openstand blijft de deur 10,2cm in de opening staan, uw doorgang wordt dan nog 90-10,2 = 79,8cm

Situatie voorbeeld b:  Deuropening 90x210 - deurmaat advies 104,2x217 in openstand blijft de deur 6 cm in de opening staan, uw doorgang wordt dan nog 90-6 = 84cm

Situatie voorbeeld c:  Deuropening 90x210 - deurmaat advies 110,2x217 in openstand blijft de deur 0 cm in de opening staan, uw doorgang wordt dan nog 90-0 = 90cm

Let op deur mag hoger maar niet lager dan deuropening + 50mm

Plint onder op wand niet aanwezig-  of maximaal 6 mm dik - bij dikkere plint komt deur verder van de wand af

Dit railsysteem is uitsluitend voor harde ondergrond toepasbaar dus geen vloerbedekking. 


Montage advies
Bij montage van dit onzichtbare schuifdeursysteem is het belangrijk dat de rolhanger goed op de wand verankerd wordt. Voor de montage van het boven profiel in de deur moet er een uitsparing in de deur gefreesd worden. Zie maatvoering handleiding hieronder.

Montage handleiding onzichtbaar schuifdeursysteem Invisible: PDF

Belangrijk is dat de bovenzijde van uw schuifdeur massief hout bevat zodat deze uitsparing gemaakt kan worden en er voldoende hout overblijft om de rail te fixeren. U kunt het profiel gemakkelijk via voorgeboorde gaten in de deur schroeven. De onderlopende wielen moeten in een uitgefreesde sponning onderin de deur gemonteerd worden.

Let op: bij een plafondhoge opening zal in de ruimte aan de achterzijde van de schuifdeur waar de deur niet voor de wand langs schuift de rails achter op de schuifdeur zichtbaar blijven in gesloten positie.

Reacties
Facebook Pinterest