Geen producten (0)

ALTIJD DE LAAGSTE PRIJS - EN SNELSTE LEVERING !!!

WIJ BIEDEN U EEN LAAGSTE PRIJS GARANTIE AAN. ELDERS GOEDKOPER GEZIEN NEEM DAN EVEN CONTACT MET ONS OP VOOR EXTRA KORTING.....

OOK MAATWERKPRODUCTEN LEVEREN WE SNELLER DAN ONZE CONCURRENTEN. KIJK VOOR DE ACTUELE LEVERTIJD BIJ HET PRODUCT VAN UW KEUZE.

Schuifdeursysteem voor vouwdeuren Zwart

€ 134,99 (inclusief btw 21%)
Levertijd 1-2 werkdagen
Specificaties
Productcode SVVZ-252
Bruto gewicht 8,00 Kg
Omschrijving

Nieuw op de Nederlandse markt! Industriele vouwschuifdeursystemen speciaal voor de kleinste ruimte's

Deze prachtige loftdeursystemen hebben wij speciaal ontwikkelt door de terugkerende vraag naar een schuifdeur oplossing bij vertrekken waarbij een nomaal schuifdeursysteem niet passen gaat maar waar men toch geen openslaande deur wil hebben.

Dit vouwschuifdeursysteem heeft een retro karakter en past in ieder sfeervol vertrek.

Let op belangerijke info:

Handleiding Vouwschuifdeursysteem: PDF Vouwschuifdeursysteem

Bij gebruik in een nis of tussen twee muren is het advies om 5 - 10 mm, van de smalst gemeten maat tussen de twee wanden, af te halen.

U kunt dit systeem ook met een 2e deurpakket nemen om een en-suite situatie te creeren. Zo kunt u een bredere opening afsluiten met 2 vouwschuifdeuren (4 panelen)

Er worden verstelbare afstandhouders meegeleverd geschikt voor meerdere situaties! 

35/45mm verstelbare afstandhouders: deur staat 25/35mm vrij van de wand en draait 5/15mm vrij van de achterwand bij openen 

5mm vulring om de 35/45 afstandhouders uit te vullen naar 50mm: deur staat 40mm vrij van de wand en draait 20mm vrij van de achterwand bij openen 


Ons ''Schuifdeursysteem voor vouwdeuren Zwart'' bestaat uit de volgende onderdelen:

 • 2 Gelagerde stalen hangers met montage materiaal voor bovenop de deur

 • Stalen rails in de gewenste lengte ( wanneer u een 2e deur pakket neemt krijgt u in de meeste gevallen een gekoppelde rail uit 2 delen afhankelijk van de gekozen lengte)

 • Stalen deurstopper die de rolhanger aan de scharnierzijde op haar plaats houdt.

 • Geschikt voor deurdikte 30 tot 45mm dikte  (ideale deurdikte is 40mm) *deuren niet inbegrepen
 • Montage schroeven/bouten voor hout (exclusief 10mm kunstofplug, avies is een fischer SX plug toe te passen)

 • 1 speciale vloergeleider met speun (komt aan scharnierzijde onder de deur)

 • Onder montage bus voor onderin de deur t.b.v. vloergeleiding

 • 2 zwarte scharnieren per deurset ( voor montage an de achterzijde van de deuren) 
 • Montage handleiding

* Klik hier voor ons aanbod vouwdeuren!


Ruig rustiek en toch stijlvol! Dit is de beste manier om deze zwart gepoedercoate schuifdeurrail te omschrijven. Deze rail geeft uw huis in een paar stappen een rustieke uitsraling. Een gelagerd wielen systeem dat zich makkelijk laat openen en sluiten.

De gelagerde rolhangers zijn ruim 100.000 keer getest op rollen en kunnen met gemak 100 kg aan deuren moeiteloos heen en weer schuiven! Kortom een kwaliteitsproduct waarvan u jarenlang gemak en plezier zult ervaren.


Goed om te weten:

Wilt u twee deuren aan een rail hangen bestel dan ons 2e deur pakket !

 • Raillengte kan gelijk blijven aan de deurbreedte
 • Scharnieren moeten standaard op de achterzijde van de deur gemonteerd worden en blijven dus zichtbaar aan de achterzijde. Dit past bij het systeem, mocht u dit niet mooi vinden dan kunnen wij de scgharnieren infrezen tussen de 2 deur panelen. alleen de knoop van de scharnier blijft dan aan de achterzijde in het zicht wanneer de deur gesloten is. Deze optie kunt u selecteren bij de vouwdeur van uw keuze.
 • Sommige raillengtes bestaan uit 2 lengtes die d.m.v. een verbindingsplaatje aan elkaar gekoppeld wordt (deze wordt meegeleverd) Dit ligt aan of er een 2e deurpakket wordt gekozen en de maximale lengte uit één stuk.

 • Uw vouwdeur moet ongeveer 8cm breder zijn dan de deuropening om inkijk te reduceren.

 • Deurhoogte + 47.6 mm is hartmaat van de montage hoogte vanaf vloerhoogte gemeten. Bovenkant deur tot bovenkant wiel is 138mm en 10mm ruimte onder de deur. Benodigde extra ruimte is deurhoogte 

Optioneel:

Op maat gemaakte rail, staat uw gewenste raillengte er niet bij omdat u bv een kleinere deur heeft? Zet deze optie dan op ''Ja'' aan en laat bij de afronding van uw bestelling in het opmerkingsveld een notitie achter over de juiste raillengte, wij maken deze dan voor u op de gewenste lengte!


Bestel  ook meteen een vouwdeur (link hieronder) om uw bestelling compleet te maken!

VOUW SCHUIFDEUREN - schuifdeur-totaal

Zoekt u een andere maat dan de standaardmaten die wij hanteren neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden via info@schuifdeur-totaal.nl

 

 

Reacties
Facebook Pinterest