Geen producten (0)

ALTIJD DE LAAGSTE PRIJS - EN SNELSTE LEVERING !!!

WIJ BIEDEN U EEN LAAGSTE PRIJS GARANTIE AAN. ELDERS GOEDKOPER GEZIEN NEEM DAN EVEN CONTACT MET ONS OP VOOR EXTRA KORTING.....

OOK MAATWERKPRODUCTEN LEVEREN WE SNELLER DAN ONZE CONCURRENTEN. KIJK VOOR DE ACTUELE LEVERTIJD BIJ HET PRODUCT VAN UW KEUZE.

Schuifdeursysteem Rvs Rond

€ 139,50 (inclusief btw 21%)
Levertijd 1-2 werkdagen
Specificaties
Productcode SRR
Bruto gewicht 4,00 Kg
Omschrijving

Ons schuifdeursysteem “Rvs Rond” bestaat uit de volgende onderdelen:

  • 2 rollende elementen uit roestvast staal (met kogellagers)
  • RVS railsysteem in de gewenste lengte (200 cm, 400 cm of een andere maat op aanvraag)
  • 2 RVS rolstoppers
  • Afstandhouders voor de bovenkant van de deur
  • 1 vloergeleider
  • RVS montage schroeven voor zowel houten als betonnen muur, inclusief pluggen

________________________________________

Strak vormgegeven schuifdeursysteem rvs rond

Een rvs schuifdeursysteem geeft uw ruimte een moderne en elegante uitstraling! Dit railsysteem is te combineren met verschillende deurstijlen. Of u nu een strakke moderne look wilt creëren of modern met rustiek wilt combineren, deze rvs schuifdeurrail is een must-have in uw interieur of werkruimte. De strak afgewerkte rail zal al gauw het gesprek van de dag worden als vrienden en kennissen bij u op bezoek komen.

Hoogwaardig roestvast staal is goed bestand tegen weersinvloeden en daarom kan dit schuifdeursysteem van rvs ook buiten (advies overkapt) toegepast worden. Een rvs schuifdeurbeslag combineert design met functionaliteit. Kijk ook eens bij onze overige accessoires voor een rvs schuifdeurslot en sluitkom. Daarnaast vindt u meer rvs schuifdeursystemen in onze webshop. Zo hebben we ook rvs schuifdeurrails in een recht strakke of gebogen variant. En bieden we een mix van zwart gecoat staal met geborsteld rvs aan.

________________________________________

Goed om te weten:

Wilt u twee deuren aan een railsysteem hangen? Bestel dan ons 2e deur pakket!

  • De lengte van de rail moet minimaal het dubbele van de deurbreedte zijn. Voorbeeld: deurmaat is 90cm dan wordt de raillengte 2 x 90 cm minimaal 180 cm.

  • Raillengte langer dan 200 cm bestaat uit 2 lengtes die d.m.v. een rvs koppelstuk aan elkaar gekoppeld wordt (deze wordt meegeleverd).

Zoekt u een andere maat dan de standaardmaten die wij hanteren? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden via info@schuifdeur-totaal.nl.

Reacties
Facebook Pinterest