Geen producten (0)
Geen producten (0)
ACTIEPRIJS
Simpele schuifdeur 0 Strakke schuifdeur wit 0 Wit gelakte schuifdeur 0
1 2 3
 

Strakke schuifdeur Primer deur op maat

€ 239,95 (inclusief btw 21%)
Levertijd 2-5 werkdagen
Omschrijving

Strakke schuifdeur Primer deur op maat

van €295,00 voor €239,95 tijdelijke actie nog enkele deuren op voorraad!

Op zoek naar een strakke witte schuifdeur op maat? Wij van schuifdeur-totaal.nl hebben een betaalbare oplossing! Deze vlakke tubespaan schuifdeur kunt u zelf eenvoudig op maat maken en wordt standaard in een witte primer grondlaag afgeleverd. Klaar om afgelakt te worden in iedere kleur.

De voordelen van deze deur op een rij:

  • Tubespaan deur die tegen een flinke stoot kan en niet krom trekt.
  • Rondom voorzien van 10cm randhout waardoor deze deur in hoogte en breedte in te korten is zodat u snel de juiste deurmaat heeft *
  • Deur is al standaard voorzien van sponning voor een vloergeleider (geleider niet inbegrepen)
  • Deur is circa 60 kg wat als voordeel heeft dat deze geruislozer schuiven dan lichte deuren en minder zwabberen.
  • Geen slotkast infrezing!

* Deur is in 2 maten te bestellen: 95x235cm en 105x235cm door de extra brede kantlat van 10cm kunt u een deur van 95cm terugbrengen naar bv 80cm in de hoogte kunt u ook maximaal 15cm wegzagen dit maakt dat de deur snel en eenvoudig met een formaatzaag of invalzaag op maat te zagen is.

Let erop dat wanneer u de boven en onderzijde inkort de sponning vervalt en deze opnieuw ingefreesd dient te worden.

Bestel eenvoudig uw vlakke schuifdeur wit gegrond.
 
De vraag naar een strak vormgegeven schuifdeur zonder naden of schoren komt vaak terug, daarom hebben wij deze schuifdeur met een minimalistisch design toegevoegd aan ons assortiment. 
 
Gewoon een basic solide schuifdeur met een gladde afwerking. Deze witte schuifdeur bestaat uit een tubespaan kern met massieve kantlatten, afgewerkt met een gladde toplaag. Zo blijft deze strakke schuifdeur ligt van gewicht en is tevens makkelijk overschilderbaar.
 
Deze schuifdeur wordt in stompe variant zonder slotkast geleverd waardoor u geen gaten dicht hoeft te maken. We kunnen desgewenst deze strakke schuifdeur meteen uitvoeren met een sleuf voor een schuifdeur vloergeleider. We frezen dan een sponning onder in de schuifdeur van 7x15 mm, geschikt voor onze standaard vloergeleider.  
 
De dikte van deze gladde schuifdeur is 40mm en kan met al onze schuifdeursystemen gecombineerd worden. Zo heeft u binnen de kortste keren een fraaie moderne schuifdeur in huis. 
 
Kies eenvoudig uw maat en afwerking. Even een schuifdeurrail en handgreep toevoegen en uw pakket is compleet om uw deursparing ruimtebesparend af te sluiten. 
 
Juist in deze tijd kan het verstandig zijn om een schuifdeur te passen in verband met de hoge energie tarieven.  Schuifdeuren die voor de wand langs gaan, reduceren het geluid en tocht. Zo gaat er minder warmte verloren naar andere vertrekken en bespaart u op uw energie rekening. Een schuifdeur kan dus uw gasrekening omlaag brengen en verdient zichzelf terug.
 
Let er wel op dat een schuifdeur altijd vrij van de wand schuift en nooit 100%  afsluit. Maar door creatief met tochtborstels of een aanslag lat te werk te gaan kan er bijna een volledig luchtdichte afsluiting gecreëerd worden.
Reacties
Facebook Pinterest