Geen producten (0)
Geen producten (0)
1 2
 

Freeslijn schuifdeur op maat

€ 490,00 (inclusief btw 21%)
Levertijd 8 tot 9 weken
Specificaties
Productcode FSOM
Omschrijving

Freeslijn schuifdeur op maat

Op zoek naar een strakke freeslijn schuifdeur op maat? Wij van schuifdeur-totaal.nl hebben een betaalbare oplossing! Deze freeslijn tubespaan schuifdeur wordt voor u op maat gemaakt en standaard in een witte primer grondlaag afgeleverd. Klaar om afgelakt te worden in iedere kleur.

Bestel eenvoudig uw maatwerk schuifdeur wit gegrond.
 

Optioneel bij te bestellen:

  • De onderkant van de deur kan worden voorzien van een groef/sleuf geschikt voor onze onzichtbare vloergeleiders;

  • Voor monteren van de rolhangers indien u er een schuifrail bij besteld

  • Kleurafwerking in Ral kleur naar keuze.

Beschikbare afmetingen ( vul in het open veld de exacte maat in, voorbeeld u zoekt een deur van 940x2500 kies dan de deurmaat 1230x2600):

Wit gegrond tot 930x2315mm

Wit gegrond tot 1030x2400mm

Wit gegrond  tot 1230x2600mm

Wit gegrond tot 1230x2800mm

De vraag naar strakke freeslijn deuren met verticale groeven komt vaak terug, wij hebben daarom deze schuifdeur met een minimalistisch design toegevoegd aan ons assortiment. 
 
Gewoon een basic solide schuifdeur met een gladde afwerking en simpele verticale V groefjes. Deze witte schuifdeur bestaat uit een tubespaan kern met massieve kantlatten, afgewerkt met een gladde toplaag. Zo blijft deze freeslijn schuifdeur ligt van gewicht en is tevens makkelijk overschilderbaar.
 
Deze schuifdeur word in stompe variant zonder slotkast geleverd waardoor u geen gaten dicht hoeft te maken. We kunnen desgewenst deze strakke schuifdeur meteen uitvoeren met een sleuf voor een schuifdeur vloergeleider. We frezen dan een sponning onderin de schuifdeur van 7x15 mm geschikt voor onze standaard vloergeleider.  
 
De dikte van deze gladde schuifdeur is 40mm en kan met al onze schuifdeursystemen gecombineerd worden. Zo heeft u binnen de kortste keren een fraaie moderne schuifdeur in huis. 
 
Kies eenvoudig uw maat en afwerking. Even een schuifdeurrail en handgreep toevoegen en uw pakket is compleet om uw deursparing ruimtebesparend af te sluiten. 
 
Juist in deze tijd kan het verstandig Ijn om een schtoe te passen in verband met de hoge energie tarieven.  Schuifdeuren die voor de wand langs gaan reduceren het geluid en tocht. Zo gaat er minder warmte verloren naar andere vertrekken en bespaart u op uw energie rekening. Een schuifdeur kan dus uw gasrekening omlaag brengen en verdient zichzelf terug.
 
Let er wel op dat een schuifdeur altijd vrij van de wand schuift en nooit 100%  aflsuit. Maar door creatief met tochtborstels of een aanslaglat te werk te gaan kan er bijna een volledig tochtdichte afsluiting gecreëerd worden.
Reacties
Facebook Pinterest