Geen producten (0)
Geen producten (0)

Glazen schuifdeur op Maat met vaste wand

€ 1.018,71 (inclusief btw 21%)
Levertijd 8 weken (spoed max 2/3 weken)
Specificaties
Productcode GSOPMVW
Omschrijving

Onze  Glazen schuifdeur op Maat met vaste wand is geheel naar eigen wens en afmetingen samen te stellen. Deze glazen schuifdeur met vaste zijwand is ideaal om een brede opening tot 2500mm breed afsluitbaar te maken. De glazen deur schuift achter of voor de glazen wand en is geschikt voor wand of plafond montage.

Het is mogelijk om onze glasdeuren te bestellen met of zonder zandstraalmotief. Deze glazen schuifdeuren worden gemaakt van 8mm gehard glas waarbij de veiligheid gewaarborgd word! Het strakke design van onze schuifdeursystemen in combinatie met deze moderne glazen deuren maakt dat onze schuifdeuren een pracht object in uw woon of werk ruimte wordt.

 

  • 10mm gehard veiligheidsglas met of zonder zandstraalmotief

  • Compleet schuifsysteem op maat incl. rails, U profiel voor vaste wand, kliklijsten, 2 rolhangers, vloergeleider, eindstoppen en SOFTCLOSE buffers!

  • Links of rechts schuifbaar

  • Geschikt voor openingen tot 2500mm breed , Railsysteem is inkortbaar.

  • Geborstelde aluminium afwerklijsten (Ral kleur op aanvraag)

  • Rolhangers getest voor 100.000 schuifbewegingen.

  • Softclose inbegrepen

  • Handgreep naar keuze

  • Geschikt voor wand en plafondmontage

PDF: Wandmontage handleiding - Schuifdeur met vaste wand

PDF: Plafondmontage handleiding - Schuifdeur met vaste wand

Let op bij plafondmontage zullen de gaatjes van de wandbevestiging aan de achterzijde zichtbaar blijven deze kunnen indien gewenst afgedekt worden met 6mm grijs afdekdopjes (niet inbegrepen)

PDF: Schuifdeur met vaste wand - Maatvoering glas


 LET OP BEPALEN VAN DE GLASMATEN DOET U ALS VOLGT :

Hoogte maat van de glazen schuifdeur en de vaste glazen wand is de gemeten maat vanaf vloer tot aan bovenkant railsysteem (zie bovenstaande PDF) - minus  50mm

Controleer bij wandmontage de beschikbare ruimte boven de deuropening tot aan het plafond, indien de ruimte kleiner dan 75mm is dan dan dient u de schuifdeurrail aan het plafond te monteren, Is de maat 75mm of groter dan kunt u de rail aan de wand bevestigen. Onze systemen zijn dus geschikt voor wand en plafondmontage!

Wij adviseren voor de glazen deur en vaste wand identieke breedtes te nemen. Bij een standaard rail van 2000mm zoals deze aangeboden word is de adviesmaat 1025mm per glasdeur/paneel (we rekenen met een totale overlap van 5cm) Bij een doorgang van 2500mm is de adviesmaat 1275mm  per paneel.


 Klik hier  om gebruik te maken van onze inmeet en/of montage service. 

Reacties
Facebook Pinterest