Geen producten (0)
Geen producten (0)

Schuifdeur Framed Double Z Arrow

€ 243,77 (inclusief btw 21%)
Levertijd 8 weken (spoed max 2/3 weken)
Specificaties
Netto gewicht 22,00 Kg
Omschrijving

Deze Schuifdeur Framed Double Z arrow  is identiek aan de framed midrail schuifdeur met als toevoeging het tijdloze zogenaamde "double Z arrow " desing om het een authentieke uitstraling te geven.

Deze barndeur is opgedeeld in twee panelen waarbij de twee schoor motieven zijn toegevoegd.

De stijlen, dorpels en schoren worden koploos gespijkerd en geheel verlijmd en d.m.v deuvels op de hoeken in elkaar gezet waardoor er een oersterke verbinding onstaat!

Benut uw woon/werk ruimte optimaal door deze schuifdeur in combinatie met één van onze rustieke barnslides toe te passen. Waardoor desing en praktische toegangbaarheid volledig samenkomen.

De dikte van de deur is 4 cm

BESTEL DEZE SCHUIFDEUR 1 VAN DE VOLGENDE KLEUREN:

Deze schuifdeur is o.a. toepasbaar in de volgende ruimtes:
 
 • Studieruimte
 • Toilet
 • Slaapkamer
 • Entree (bij) keuken 
 • Doorgang van hal naar woonkamer
 

Schuifdeur-totaal.nl onderscheid zich in het aanbod schuifdeuren. Wij gebruiken Grenen hout dat 100% harsvrij is en helemaal terug gedroogd is naar een vochtpercentage van nog geen 10% dit in combinatie met de zeer strakke profilering van het hout en de panelen maakt dat deze deuren uniek en onvergelijkbaar zijn met deuren die elders aangeboden worden.

In de stijlen zijn speciale strippen geïntegreerd die ervoor zorgen  dat deze deuren een lange levensduur hebben en niet zullen krom trekken of torderen.

Onze schuifdeuren worden op traditionele wijze  met deuvel verbindingen gemaakt en met lijm in elkaar gezet, geen zichtbare schroeven dus! 

 
De zeer fraaie en strakke velling panelen die tussen de stijlen en dorpels zitten worden geklemd door rubbers die in de stijlen worden gemaakt, zo heeft elk paneel de ruimte om te kunnen werken zonder lelijke naden of kieren te vertonen.
 
Onze deuren zijn in tegenstelling tot concurrenten volledig schroefvrij en dat is wat ons betreft een belangrijk detail!
 
Hieronder enkele belangerijke voordelen van deze prachtige deuren:
 
 • Schuifdeuren zijn volledig schroefvrij.
 • Stijlen en dorpels zijn voorzien van speciale strippen die garanderen dat deze deur niet gaat kromtrekken.
 • Panelen worden door rubber strippen op-geklemd tussen de stijlen zodat deze vrij kunnen werken.
 • Onze deuren hebben zowel aan de voor als achterkant de mogelijkheid om een schoormotief in te maken.
 • Geschikt als scharnierdeur (let op is afhankelijk van model en afmeting)
 • Geen hars of loszittende noesten.
 • Licht in gewicht, geschikt om ook aan poreuze muren af te hangen.
 • Deuren zijn slechts 4 cm dik en kunnen hierdoor voor afgetimmerde deursparingen langs schuiven.
 • Schoormotief ook mogelijk aan achterzijde.

Ter info:

De breedte van uw schuifdeur bepaalt u als volgt: meet de dagmaat (breedte van de opening) en tel hier aan elke zijde 4,5 cm bij, dit is om de inkijk te beperken! Heeft u bv een dagmaat van 90 cm dan wordt uw deur 99 cm breed. Bij een deur die aan een kant tegen een muur of wand aansluit is dit uiteraard anders.

De hoogte van uw schuifdeur kunt u makkelijk bepalen door de hoogte van uw deuropening op te meten en daar +/- 3,5 cm bij op te tellen (houd wel rekening met de hoogte van de bovenkant deur tot aan het plafond, u dient minimaal 14 cm montage ruimte over te houden en bij een kastenwand systeem 24 cm)

Wilt u uw schuifdeur gebruiken in combinatie met onze schuifdeursystemen dan kunt u ervoor kiezen om door ons alvast een sleuf onderin de deur te maken voor de meegeleverde vloergeleider( word meegeleverd indien u een schuifdeursysteem besteld)

Let op: Prijs is exclusief schuifdeursysteem

 • Vind u het lastig om de juiste maat te bepalen of is uw situatie niet standaard? Neem dan gerust contact met ons op wij staan u graag te woord voor advies info@schuifdeur-totaal.nl
 • Klik hier  voor meer informatie over de kwaliteit en eigenschappen van het hout van de deuren.
Reacties
Facebook Pinterest