Geen producten (0)
Geen producten (0)
1 2
 

Schuifdeur Barnwood verticaal met staal

€ 789,80 (inclusief btw 21%)
Levertijd 8 tot 9 weken
Specificaties
Productcode SBS
Netto gewicht 45,00 Kg
Omschrijving

Deze prachtige Schuifdeur Barnwood verticaal met staal word gemaakt van decennia oude barnwood planken afkomstig van oude barnschuren en dit in combinatie met staal, hout met een echt verhaal dus dat een tweede leven krijgt en dat misschien wel in uw interieur.

 

De deur opbouw bestaat uit twee lagen echte oude barnwood planken met een verschillende kleurmix waarbij de planken varieren in lengte en breedte waardoor er een autenthieke uitstraling ontstaat. De planken worden verlijmd en koploos gespijkerd op 18 mm plaat materiaal. Zo ontstaat er een deur dikte van 4 cm dik geschikt voor al onze railsystemen.

 

De deur wordt rondom afgewerkt met een stalen lijst, deze stalen strippen zijn in de kleur van onze schuifdeursystemen gecoat en worden vastgezet aan de zijkanten van het deurpaneel.

 

Standaard wordt er een robuuste vloergeider t.w.v. 14,95 meegeleverd!!

 

Prijs is op basis van afmeting 90 x 220 cm

 

Neem contact met ons op voor een offerte n.a.v. uw wensen en afmetingen.

Deze deur wordt o.a. toegepast in de volgende ruimtes:

  • Woonkamer
  • Hal
  • Slaapkamer
  • Keuken
  • inloopkasten

 

Ter info:

De breedte van uw schuifdeur bepaalt u als volgt: meet de dagmaat (breedte van de opening) en tel hier aan elke zijde 4,5 cm bij, dit is om de inkijk te beperken! Heeft u bv een dagmaat van 90 cm dan wordt uw deur 99 cm breed. Bij een deur die aan een kant tegen een muur of wand aansluit is dit uiteraard anders.

De hoogte van uw schuifdeur kunt u makkelijk bepalen door de hoogte van uw deuropening op te meten en daar +/- 3,5 cm bij op te tellen (houd wel rekening met de hoogte van de bovenkant deur tot aan het plafond, u dient minimaal 14 cm montage ruimte over te houden en bij een kastenwand systeem 24 cm)

Let op: Prijs is exclusief schuifdeursysteem

  • Vind u het lastig om de juiste maat te bepalen of is uw situatie niet standaard? Neem dan gerust contact met ons op wij staan u graag te woord voor advies info@schuifdeur-totaal.nl
  • Klik Hier  voor meer informatie over de kwaliteit van onze deuren.
Reacties
Facebook Pinterest