Geen producten (0)
Geen producten (0)

Schuifdeur Single X

€ 241,26 (inclusief btw 21%)
Levertijd 8 weken (spoed max 2/3 weken)
Specificaties
Productcode Singel X
Netto gewicht 22,00 Kg
Omschrijving

Wat zijn de voordelen van een Schuifdeur Single X? Hieronder volgt een opsomming van de belangrijkste voordelen:

 • De schuifdeur Single X is volledig schroefvrij

 • Stijlen en dorpels zijn voorzien van speciale strippen die kromtrekken van de deur tegengaan

 • Panelen worden door rubber strippen op-geklemd tussen de stijlen, zodat deze vrij kunnen werken

 • Deze schuifdeur heeft zowel aan de voor- als achterkant de mogelijkheid om een schoormotief in te maken (standaard alleen aan de voorzijde)

 • Geen hars of loszittende noesten

 • Licht in gewicht, geschikt om ook aan poreuze muren af te hangen (circa 25kg)

 • Deuren zijn slechts 4 cm dik en kunnen hierdoor voor afgetimmerde deursparingen langs schuiven

 • Schoormotief ook mogelijk aan achterzijde

BESTEL DEZE SCHUIFDEUR 1 VAN DE VOLGENDE KLEUREN:

________________________________________

Stukje eenvoud met de schuifdeur Single X

De Single X schuifdeur is een stukje eenvoud met een e-X-tra toevoeging in het onderpaneel. Dit maakt de deur traditioneel en tijdloos. De X in de onderste helft voegt een rustieke uitstraling toe in elk type woon- of werkruimte. De stijlen, dorpels en schoren worden koploos gespijkerd en geheel verlijmd en d.m.v. deuvels op de hoeken in elkaar gezet. Waardoor er een oersterke verbinding ontstaat, kortom: de perfecte schuifdeur!

Benut uw woon/werkruimte optimaal door deze schuifdeur Single X in combinatie met één van onze rustieke barnslides toe te passen. Waardoor design en praktische toegangbaarheid volledig samenkomen.

Deze Single X schuifdeur is o.a. toepasbaar in de volgende ruimtes:

 • Studieruimte

 • Toilet

 • Slaapkamer

 • Entree/(bij)keuken

 • Doorgang van hal naar woonkamer

________________________________________

Schuifdeuren gemaakt van grenenhout

Schuifdeur-totaal.nl onderscheidt zich in het aanbod grenen schuifdeuren. Wij gebruiken grenenhout dat 100% harsvrij is en helemaal terug gedroogd is naar een vochtpercentage van nog geen 10%. Dit in combinatie met de zeer strakke profilering van het hout en de panelen maakt dat deze deuren uniek en onvergelijkbaar zijn met grenenhout schuifdeuren die elders aangeboden worden.

Speciale strippen, deuvelverbindingen en vellingpanelen

In de stijlen zijn speciale strippen geïntegreerd die ervoor zorgen dat deze deuren een lange levensduur hebben en niet zullen kromtrekken of torderen. Al onze schuifdeuren worden op traditionele wijze met deuvelverbindingen gemaakt en met lijm in elkaar gezet, geen zichtbare schroeven dus!

De zeer fraaie en strakke vellingpanelen die tussen de stijlen en dorpels zitten worden geklemd door rubbers die in de stijlen worden gemaakt. Zo heeft elk paneel de ruimte om te kunnen werken zonder lelijke naden of kieren te vertonen.

Onze schuifdeuren zijn in tegenstelling tot concurrenten volledig schroefvrij, en dat is wat ons betreft een belangrijk detail!

________________________________________

De breedte van uw schuifdeur Single X bepalen

De breedte van uw schuifdeur Single X bepaalt u als volgt: meet de dagmaat (breedte van de opening) en tel hier aan elke zijde 4,5 cm bij. Dit is om de inkijk te beperken. Heeft u bijvoorbeeld een dagmaat van 90 cm, dan wordt uw deur 99 cm breed. Bij een deur die aan een kant tegen een muur of wand aansluit is dit uiteraard anders.

De hoogte van uw Single X schuifdeur bepalen

De hoogte van uw Single X schuifdeur kunt u makkelijk bepalen door de hoogte van uw deuropening op te meten en daar +/- 3,5 cm bij op te tellen. Houd wel rekening met de hoogte van de bovenkant deur tot aan het plafond. U dient minimaal 14 cm montage ruimte over te houden en bij een kastenwandsysteem 24 cm.

Schuifdeur in combinatie met ons schuifdeursysteem

Wilt u uw schuifdeur Single X gebruiken in combinatie met onze schuifdeursystemen? Dan kunt u ervoor kiezen om door ons alvast een sleuf onderin de deur te maken voor de meegeleverde vloergeleider (word meegeleverd indien u een schuifdeursysteem besteld).

Let op: prijs is exclusief schuifdeursysteem.

________________________________________

Goed om te weten:

 • Vindt u het lastig om de juiste maat te bepalen of is uw situatie niet standaard? Neem dan gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord voor advies. We zijn onder andere per mail bereikbaar via info@schuifdeur-totaal.nl.

 • Klik hier voor meer informatie over de kwaliteit en eigenschappen van het hout van de deuren.

 • Klik hier om gebruik te maken van onze inmeet- en/of montageservice.

Reacties
Facebook Pinterest