Geen producten (0)
Geen producten (0)

Schuifdeur Single X

€ 217,50 (inclusief btw 21%)
Levertijd 3-4 weken
Specificaties
Productcode Singel X
Netto gewicht 22,00 Kg
Omschrijving

De Single X schuifdeur is een stukje eenvoud met een e-X-tra toevoeging in het onderpaneel. Dit maakt het traditioneel en tijdloos.

De X in de onderste helft voegt een rustieke uitstraling toe in elk type woon of werkruimte.

De stijlen, dorpels en schoren worden koploos gespijkerd en geheel verlijmd en d.m.v deuvels op de hoeken in elkaar gezet waardoor er een oersterke verbinding onstaat, kortom de perfecte schuifdeur!

 

Benut uw woon/werk ruimte optimaal door deze schuifdeur in combinatie met één van onze rustieke barnslides toe te passen. Waardoor design en praktische

toegangbaarheid volledig samenkomen.

 

De dikte van de deur is 4,5 cm

 
Deze schuifdeur is o.a. toepasbaar in de volgende ruimtes:
 
Studieruimte
Toilet
Slaapkamer
Entree (bij) keuken 
Doorgang van hal naar woonkamer
 

 Optioneel:

  • Wij kunnen indien gewenst  de rolhangers op de juiste manier voomonteren op de deur, wij plaatsen deze in het midden van de linker en rechterstijl en verzinken de montage gaten meteen aan de achterzijde waardoor de bevestigingsbouten niet uitsteken aan de achterzijde van de deur, zo wordt het ophangen van uw loftdeur nog gemakkelijker!
  • De onderkant van de deur kan worden voorzien van een groef/sleuf geschikt voor onze onzichtbare vloergeleiders.
  • U kunt ervoor kiezen om de deur meteen in kleur te bestellen, het voordeel hiervan is dat wij ook de veer en groef meeschilderen/beitsen zodat bij eventuele krimping altijd de juiste kleur zichtbaar blijft. In onze product foto's ziet u de mogelijke kleuren. Wanneer u voor krijtverf kiest dan zal de deur een matte uitstraling hebben waarbij de structuur van het hout minimaal zichtbaar blijft, bij een beits behandeling zullen de houtnerfen meer zichtbaar blijven.

 

Goed om te weten:

 
  • Vuren is een houtsoort dat relatief goedkoop is en makkelijk bewerkbaar, het hout is teruggebracht naar een vochtpercentage van maximaal 10% dit houd in dat het hout nagenoeg werkingsvrij is maar het blijft natuurlijk wel een natuurproduct waardoor enige werking toegestaan is.
  • Schoormotief is aan een zijde zichtbaar, andere zijde enkel liggende planken zichtbaar.
  • De klampen worden zeer netjes op de dwarsliggende delen geschroefd , deze schroeven zullen ook na kleurbehandeling zichtbaar blijven, dit past overigens uitstekend bij de stijl van de deur!
  • Schroeven mogelijk aan voor of achterzijde van de deur, bij een verf behandeling mogelijkheid tot plamuren van de schroeven zodat deze niet meer zichtbaar zijn.
  • Klik Hier  voor uitleg over de te kiezen deurmaat.
  • Klik Hier  voor meer informatie over de kwaliteit van onze deuren.

 

 

Reacties
Facebook Twitter Linkedin Pinterest