Geen producten (0)
Geen producten (0)

Schuifdeur Framed Z

€ 222,49 (inclusief btw 21%)
Levertijd 3-4 weken
Specificaties
Productcode ZD
Netto gewicht 22,00 Kg
Omschrijving

De Schuifdeur Framed Z bevat de essentie van barn deuren. Met oneindige mogelijkheden qua gebruik is deze herkenbare Z barndeur een echte "must have" wanneer u het gevoel van karakteristiek en rustiek terug wil laten komen in uw interieur!

 

Deze schuifdeur kan op elke locatie worden toegepast en is ook mooi als "en suite" deur te combineren door de herkenbare Z te laten spiegelen op de andere deur, waardoor er optisch een Hoofdletter A zichtbaar wordt. Hoe u de deur ook toepast het geeft een extra waarde aan uw woon of werkomgeving.

 

De deur is opgebouwd uit 18 mm staande vellingdelen aan de achterzijde en aan de voorzijde voorzien van twee stijlen een boven en onder dorpel van 27 mm dik waardoor de totale deurdikte 45 mm zal zijn, uiteraard geschikt voor al onze schuifdeursystemen.

 

Deze schuifdeur is o.a. toepasbaar in de volgende ruimtes:
 
Studieruimte
Toilet
Slaapkamer
Entree (bij) keuken 
Doorgang van hal naar woonkamer

 

Optioneel:

  • Wij kunnen indien gewenst  de rolhangers op de juiste manier voomonteren op de deur, wij plaatsen deze in het midden van de linker en rechterstijl en verzinken de montage gaten meteen aan de achterzijde waardoor de bevestigingsbouten niet uitsteken aan de achterzijde van de deur, zo wordt het ophangen van uw loftdeur nog gemakkelijker!
  • De onderkant van de deur kan worden voorzien van een groef/sleuf geschikt voor onze onzichtbare vloergeleiders.
  • U kunt ervoor kiezen om de deur meteen in kleur te bestellen, het voordeel hiervan is dat wij ook de veer en groef meeschilderen/beitsen zodat bij eventuele krimping altijd de juiste kleur zichtbaar blijft. In onze product foto's ziet u de mogelijke kleuren. Wanneer u voor krijtverf kiest dan zal de deur een matte uitstraling hebben waarbij de structuur van het hout minimaal zichtbaar blijft, bij een beits behandeling zullen de houtnerfen meer zichtbaar blijven.

 

Goed om te weten:
 
  • Vuren is een houtsoort dat relatief goedkoop is en makkelijk bewerkbaar, het hout is teruggebracht naar een vochtpercentage van maximaal 10% dit houd in dat het hout nagenoeg werkingsvrij is maar het blijft natuurlijk wel een natuurproduct waardoor enige werking toegestaan is.
  • Schoormotief is aan een zijde zichtbaar, andere zijde enkel liggende planken zichtbaar.
  • De klampen worden zeer netjes op de dwarsliggende delen geschroefd , deze schroeven zullen ook na kleurbehandeling zichtbaar blijven, dit past overigens uitstekend bij de stijl van de deur!
  • Schroeven mogelijk aan voor of achterzijde van de deur, bij een verf behandeling mogelijkheid tot plamuren van de schroeven zodat deze niet meer zichtbaar zijn.
  • Klik  Hier voor uitleg over de te kiezen deurmaat.
  • Klik Hier  voor meer informatie over de kwaliteit van onze deuren.
Reacties
Facebook Twitter Linkedin Pinterest