Geen producten (0)
Geen producten (0)

Schuifdeur Framed Midrail Dubbel

€ 229,19 (inclusief btw 21%)
Levertijd 8 weken (spoed max 2/3 weken)
Specificaties
Productcode SFMD
Bruto gewicht 20,00 Kg
Omschrijving

Schuifdeur Barndeur

Wat zijn de voordelen van een "Schuifdeur Barndeur Framed Midrail Dubbel"?

Hieronder volgt een opsomming van de belangrijkste voordelen:

 • De schuifdeur barndeur is volledig schroefvrij.

 • Stijlen en dorpels zijn voorzien van speciale strippen die garanderen dat deze deur niet gaat kromtrekken.

 • Panelen worden door rubber strippen op-geklemd tussen de stijlen, zodat deze vrij kunnen werken.

 • Deze schuifdeur heeft zowel aan de voor- als achterkant de mogelijkheid om een schoormotief in te maken (standaard alleen aan de voorzijde).

 • Geschikt als scharnierdeur (let op: is afhankelijk van model en afmeting).

 • Geen hars of loszittende noesten.

 • Licht in gewicht, geschikt om ook aan poreuze muren af te hangen.

 • Deuren zijn slechts 4 cm dik en kunnen hierdoor voor afgetimmerde deursparingen langs schuiven.

 • Deur is aan zowel voor- als achterzijde identiek!

BESTEL DEZE SCHUIFDEUR 1 VAN DE VOLGENDE KLEUREN:


Schuifdeur Barndeur Framed Midrail Dubbel: de perfecte kamerdeur

Deze klassieke "Schuifdeur Barndeur Framed Midrail Dubbel" is een mix van eenvoud en stijl om een perfecte schuifdeuroplossing te creëren in uw woonsituatie. De Framed Midrail Dubbel is één van de meest universele barndeuren in ons assortiment en toepasbaar in vrijwel elk interieur.

Een barndeur is een benaming voor een staldeur binnenshuis. Het is een authentieke schuifdeur die voluit tot zijn recht komt als kamerdeur. Steeds vaker wordt dit model schuifdeur geïnterpreteerd als modern. Door de strakke randen en de eenvoud van de tussenpanelen ontstaat er een deur die geschikt is voor elke toepassing. De schuifdeur barndeur is in diverse kleuren te bestellen.


Toepassingen barndeuren

Deze barndeuren worden o.a. toegepast in de volgende ruimtes:

 • Toilet

 • Badkamer

 • Hal

 • Woonkamer

 • Keuken

Ziet u het plaatje al helemaal voor zich: uw eigen schuifdeur barndeur in de woonkamer? Bestel deze schitterende schuifdeur dan direct in onze webshop. Kies de gewenste kleur en afmetingen, en plaats een bestelling. Nog vragen? Neem gerust contact met ons op.


Barndeuren gemaakt van grenenhout

Wij van Schuifdeur-totaal.nl onderscheiden ons in het aanbod grenen schuifdeuren. We gebruiken grenenhout dat 100% harsvrij is en helemaal terug gedroogd is naar een vochtpercentage van nog geen 10%. Dit in combinatie met de zeer strakke profilering van het hout en de panelen maakt dat deze deuren uniek en onvergelijkbaar zijn met grenenhout schuifdeuren die elders aangeboden worden.


Stompe scharnierdeuren

In de stijlen zijn speciale strippen geïntegreerd die ervoor zorgen dat deze deuren een lange levensduur hebben en niet zullen kromtrekken of torderen. Al onze schuifdeuren worden op traditionele wijze met deuvelverbindingen gemaakt en met lijm in elkaar gezet, geen zichtbare schroeven dus. Dit maakt dat onze barndeuren ook als stompe scharnierdeuren te gebruiken zijn.

De zeer fraaie en strakke vellingpanelen die tussen de stijlen en dorpels zitten worden geklemd door rubbers die in de stijlen worden gemaakt. Zo heeft elk paneel de ruimte om te kunnen werken zonder lelijke naden of kieren te vertonen.

Onze schuifdeuren zijn in tegenstelling tot de concurrenten volledig schroefvrij, en dat is wat ons betreft een belangrijk detail!


De breedte van uw schuifdeur barndeur bepalen

De breedte van uw schuifdeur barndeur bepaalt u als volgt: meet de dagmaat (breedte van de opening) en tel hier aan elke zijde 4,5 cm bij. Dit is om de inkijk te beperken. Heeft u bijvoorbeeld een dagmaat van 90 cm, dan wordt uw deur 99 cm breed. Bij een deur die aan een kant tegen een muur of wand aansluit is dit uiteraard anders.

De hoogte van uw schuifdeur barndeur bepalen

De hoogte van uw schuifdeur barndeur kunt u makkelijk bepalen door de hoogte van uw deuropening op te meten en daar +/- 3,5 cm bij op te tellen. Houd wel rekening met de hoogte van de bovenkant deur tot aan het plafond. U dient minimaal 14 cm montage ruimte over te houden en bij een kastenwandsysteem 24 cm.

Schuifdeur in combinatie met ons schuifdeursysteem

Wilt u uw schuifdeur barndeur gebruiken in combinatie met onze schuifdeursystemen? Dan kunt u ervoor kiezen om door ons alvast een sleuf onder in de deur te maken voor de meegeleverde vloergeleider (word meegeleverd indien u een schuifdeursysteem besteld).

Let op: prijs is exclusief schuifdeursysteem.


Goed om te weten:

 • Vindt u het lastig om de juiste maat te bepalen of is uw situatie niet standaard? Neem dan gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord voor advies. We zijn onder andere per mail bereikbaar via info@schuifdeur-totaal.nl.

 • Klik hier voor meer informatie over de kwaliteit en eigenschappen van het hout van de deuren.

 • Klik hier om gebruik te maken van onze inmeet- en/of montageservice.

Reacties
Facebook Pinterest