Geen producten (0)
Geen producten (0)

Schuifdeur Framed Midrail Dubbel

€ 222,07 (inclusief btw 21%)
Levertijd 4-6 weken
Specificaties
Productcode SFMD
Bruto gewicht 20,00 Kg
Omschrijving

Deze klassieke " Framed Midrail Dubbel " deur is een mix van eenvoud en stijl om een perfecte schuifdeur oplossing te creëren in uw woonsituatie.

 

De Midrail Dubbel barndeur is één van de meest universele schuifdeuren in ons assortiment en toepasbaar in vrijwel elk interieur.

Steeds meer wordt dit model deur geïnterpreteerd als modern, door de strakke randen en de eenvoud van de tussen panelen onstaat er een deur die geschikt is voor elke toepassing. De deur is in diverse kleuren te bestellen

 

 
Deze schuifdeur is o.a. toepasbaar in de volgende ruimtes:
 
Studieruimte
Toilet
Slaapkamer
Entree (bij) keuken 
Doorgang van hal naar woonkamer

 

Schuifdeur-totaal.nl onderscheid zich in het aanbod schuifdeuren. Wij gebruiken Grenen hout dat 100% harsvrij is en helemaal terug gedroogd is naar een vochtpercentage van nog geen 10% dit in combinatie met de zeer strakke profilering van het hout en de panelen maakt dat deze deuren uniek en onvergelijkbaar zijn met deuren die elders aangeboden worden.

In de stijlen zijn speciale strippen geïntegreerd die ervoor zorgen  dat deze deuren een lange levensduur hebben en niet zullen krom trekken of torderen.

Onze schuifdeuren worden op traditionele wijze  met deuvel verbindingen gemaakt en met lijm in elkaar gezet, geen zichtbare schroeven dus! Dit maakt dat onze deuren ook als stompe scharnierdeur te gebruiken zijn.

 
De zeer fraaie en strakke velling panelen die tussen de stijlen en dorpels zitten worden geklemd door rubbers die in de stijlen worden gemaakt, zo heeft elk paneel de ruimte om te kunnen werken zonder lelijke naden of kieren te vertonen.
 
Onze deuren zijn in tegenstelling tot concurrenten volledig schroefvrij en dat is wat ons betreft een belangrijk detail!
 
Hieronder enkele belangerijke voordelen van deze prachtige deuren:
 
 • Schuifdeuren zijn volledig schroefvrij.
 • Stijlen en dorpels zijn voorzien van speciale strippen die garanderen dat deze deur niet gaat kromtrekken.
 • Panelen worden door rubber strippen op-geklemd tussen de stijlen zodat deze vrij kunnen werken.
 • Onze deuren hebben zowel aan de voor als achterkant de mogelijkheid om een schoormotief in te maken.
 • Geschikt als scharnierdeur (let op is afhankelijk van model en afmeting)
 • Geen hars of loszittende noesten.
 • Licht in gewicht, geschikt om ook aan poreuze muren af te hangen.
 • Deuren zijn slechts 4 cm dik en kunnen hierdoor voor afgetimmerde deursparingen langs schuiven.
 • Deur is aan voor en achterzijde identiek!

Ter info:

De breedte van uw schuifdeur bepaalt u als volgt: meet de dagmaat (breedte van de opening) en tel hier aan elke zijde 4,5 cm bij, dit is om de inkijk te beperken! Heeft u bv een dagmaat van 90 cm dan wordt uw deur 99 cm breed. Bij een deur die aan een kant tegen een muur of wand aansluit is dit uiteraard anders.

De hoogte van uw schuifdeur kunt u makkelijk bepalen door de hoogte van uw deuropening op te meten en daar +/- 3,5 cm bij op te tellen (houd wel rekening met de hoogte van de bovenkant deur tot aan het plafond, u dient minimaal 14 cm montage ruimte over te houden en bij een kastenwand systeem 24 cm)

Wilt u uw schuifdeur gebruiken in combinatie met onze schuifdeursystemen dan kunt u ervoor kiezen om door ons alvast een sleuf onderin de deur te maken voor de meegeleverde vloergeleider( word meegeleverd indien u een schuifdeursysteem besteld)

Let op: Prijs is exclusief schuifdeursysteem

 • Vind u het lastig om de juiste maat te bepalen of is uw situatie niet standaard? Neem dan gerust contact met ons op wij staan u graag te woord voor advies info@schuifdeur-totaal.nl
 • Klik hier  voor meer informatie over de kwaliteit en eigenschappen van het hout van de deuren.
 •  Klik hier  om gebruik te maken van onze inmeet en/of montage service.
Reacties
Facebook Pinterest