Geen producten (0)
Geen producten (0)
1 2
 

Roestvrijstalen Windhaak - Kajuithaak

€ 6,95 (inclusief btw 21%)
Levertijd 1-3 werkdagen
Specificaties
Productcode RVSWK
Bruto gewicht 0,30 Kg
Afmetingen (l,b,h) 10 x 0 x 0 cm
Omschrijving

Deze Roestvrijstalen Windhaak - Kajuithaak - Cabinehaak - Stormhaak heeft een lengte van 10 cm en is vervaardigd van Hoogwaardig Rvs en is geschikt voor verschilende toepassingen. U kunt deze windhaak gebruiken om uw raam of deur af te sluiten en zo verkomen dat deze door harde wind dicht of openslaat.

Deze windhaak word ook wel een kajuithaak genoemd die geschikt is voor het vastzetten van uw kajuitdeur of raam van uw boot. Het is vervaardigd uit Roestvrijstaal wat maakt dat deze zeewater bestendig is.

Windhaken worden veelal gebruikt om deuren of ramen mee af te sluiten. Niet alleen vanwege praktische overweging maar soms ook vanuit estetisch oogpunt om deurtjes of andere meubelstukken mee af te sluiten. Deze haken zijn ook handig om als slotje voor uw slaapkamerdeur of ander vertrek die op slot gezet moet kunnen worden. De haken zijn verkrijgbaar RVS en zwart gepoedercoat Rvs. Het Haakje word geleverd inclusief vanger, dit is het sluitplaatje waar de haak in valt. 

Deze windhaak bieden wij aan tegen een scherpe eerlijke prijs zodat u een hoogwaardig slot heeft dat een levenlang meegaat.

Bestel direct uw kajuithaken en rust uw deuren of meubels uit met sierlijke stukje sluitwerk.

Een buitendeur heeft de neiging tot dichtwaaien dan is deze windhaak een handig hulpmiddel omdat te voorkomen. Deze haak zorgt ervoor dat de deur stevig op slot gezet wordt omdat deze mooi strak in de sluiting valt en weinig speling heeft. De montage is heel simpel en kan door iedereen gedaan worden. De windhaak is op iedere ondergrond vast te zetten zoals hout steen en beton

Deze kajuithaak wordt inclusief sluitoog en schroeven geleverd

Reacties
Facebook Pinterest