Geen producten (0)

Handgreep Rustiek

€ 10,95 (inclusief btw 21%)
Levertijd 1-2 werkdagen
Specificaties
Productcode HR
Bruto gewicht 0,40 Kg
Omschrijving

Handgreep rustiek

Met deze handgreep rustiek is uw schuifdeur compleet. Deze prachtige rustieke deurgreep geeft uw schuifdeur een schitterende touch. De schuifdeurgreep is hoogwaardig afgewerkt in dezelfde coating als de schuifdeursystemen. Zodoende sluit deze greep perfect aan op uw schuifdeursysteem.

  • Afmetingen: 18,8 x 5 x 2,5 cm
  • Prijs: € 13,95
  • Kleur: zwart gepoedercoat

Een handgreep rustiek past perfect bij uw houten schuifdeur

De zwarte handgreep rustiek is een prachtige fraai vormgegeven deurklink. Zo op het oog een eenvoudig handvat, maar daarom past de greep perfect in een landelijk interieur. En daarmee staat de rustieke handgreep fantastisch op een houten schuifdeur. Daarnaast is deze deurgreep ook buiten toepasbaar op een schuifdeur, schuurdeur of staldeur. De hoogwaardige poedercoating zorgt immers voor extra weerbestendigheid.

Heeft u net een schuifdeur aangeschaft en zoekt u nog naar een bijpassende handgreep die ook goed matcht bij uw schuifdeursysteem? Of is uw huidige schuifdeurgreep aan vervanging toe? De handgreep rustiek van Schuifdeur-Totaal.nl past op alle houten schuifdeuren en heeft een mooie, nostalgische uitstraling. Bestel de deurgreep voor uw schuifdeur hierboven.


Een hoogwaardige deurgreep voor uw schuifdeur

Een schuifdeur is een ware aanwinst voor uw interieur. De deur maakt een opening praktisch afsluitbaar en is tegelijkertijd een stijlvolle blikvanger. Bij een schuifdeur hoort natuurlijk een handvat die past bij het design van de deur.

Een deurgreep wordt vaak en intensief gebruikt en dient daarom van de beste kwaliteit te zijn. Al onze grepen zijn gemaakt van de best geteste materialen. Wij leveren een kwaliteitsproduct af tegen de best mogelijke prijs.


Schuifdeurgreep of schuifdeurkom?

Er zijn twee keuzes als het gaat om grepen: schuifdeurgreep of schuifdeurkom. Een schuifdeurgreep plaatst u als het ware op het oppervlak. Een schuifdeurkom ligt daarentegen verzonken in de deur. U dient dan wel een uitsparing te frezen in de schuifdeur. De voordelen van een schuifdeurkom zijn: het staat mooi en u bespaart (iets) ruimte.

Welke u kiest, een greep of kom, bepaalt u uiteraard zelf. Wanneer u weinig ruimte tot uw beschikking heeft, maar wel een deurgreep wilt plaatsen op uw schuifdeur, kan een schuifdeurkom uitkomst bieden. Heeft u wel veel ruimte over rond uw schuifdeur en wilt u liever een brede handgreep die fijn in de hand ligt? Kies dan voor de handgreep rustiek.


Bestel de handgreep rustiek voor uw schuifdeur in onze webshop

Sluit deze handgreep rustiek perfect aan bij uw schuifdeur? Plaats dan nu een bestelling via de webshop, bestellen gaat bij ons zeer eenvoudig. Wenst u meer informatie over dit handvat voor de schuifdeur? Neem dan gerust contact met ons op.

Bekijk ook onze andere schuifdeurgrepen en schuifdeurkommen. Het aanbod schuifdeur handgrepen vindt u in onze webshop. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor meer schuifdeur accessoires, waaronder vloergeleiders, schuifdeur stoppers en een 2e deur pakket.

Reacties
Facebook Pinterest