Geen producten (0)
Geen producten (0)

Schuifdeur Stoppers

€ 12,95 (inclusief btw 21%)
Levertijd 3-5 werkdagen
Specificaties
Productcode SDS
Netto gewicht 2,00 Kg
Omschrijving

Schuifdeur Stoppers

Een set "Schuifdeur Stoppers" bestaat uit de volgende onderdelen:

  • 2 stalen stoppers met inbusschroefjes
  • Inbussleutel

* Geschikt voor de meeste rolhangers met uitzondering van rolhangers met extra grote spaakwielen.


Schuifdeur stoppers bestelt u bij Schuifdeur-totaal.nl

Zoekt u stalen schuifdeur stoppers in de kleur zwart voor uw schuifdeursysteem? Koop dan deze set van 2 stoppers geschikt voor een schuifdeurrail van 40x6mm. Selecteer het gewenste aantal en voeg het product toe aan uw winkelwagen. Mocht u nog vragen hebben, stel ze dan gerust via ons contactformulier.

Wij leveren deze sets standaard bij een schuifdeursysteem. Maar soms kan het voorkomen dat u een extra set schuifdeur stoppers wilt aanschaffen, gewoon voor de zekerheid. Mocht een schuifdeur stopper onverhoopt kapotgaan, heeft u altijd nog een reserve set. De situatie kan ook zijn dat u zelf al een schuifdeurrail heeft waarop u deurstoppers wilt hebben. Dan is deze set daar uitermate geschikt voor.


Een stopper voor de schuifdeur

Deze schuifdeur stoppers zijn bijzonder strak vormgegeven en in de kleur zwart (Ralcode 9005) fijn structuur gepoedercoat. De bovenzijde van de stoppers zijn voorzien van inbus schroefjes om deze op de gewenste plaats te positioneren en vast te zetten. Ook zijn de stoppers uitgevoerd met zwarte rubberen stootdopjes om zo de rolhangers op een subtiele manier te stoppen. Zonder daarbij overbodig lawaai te produceren.

Wilt u een stopper voor uw schuifdeur online bestellen bij een betrouwbare webshop? U heeft dan de juiste webshop gevonden: Schuifdeur-totaal.nl. Wij leveren zowel schuifdeuren als accessoires voor de schuifdeuren. Bij accessoires kunt u denken aan handgrepen, vloergeleiders en een 2e deur pakket. Neem gerust een kijkje op onze andere pagina's.

Reacties
Facebook Pinterest