Geen producten (0)
Geen producten (0)
1 2 3 4 5
 

Loftdeur Hongaarse Punt 950x2200

€ 204,99 (inclusief btw 21%)
Levertijd 2-5 werkdagen
Specificaties
Bruto gewicht 25,00 Kg
Omschrijving

Grenen Loftdeur Hongaarse Punt 950x2200 is nieuw in ons assortiment en nu al mega populair! Deze schuifdeur met diagonale tussenpanelen heeft een klassiek en modern karakter een mix van eenvoud en stijl om een perfecte schuifdeur oplossing te creëren in uw woonsituatie. 

De Hongaarse punt barndeur ook is één van de mooiste pareltjes op maat gemaakte schuifdeuren in ons assortiment en toepasbaar in vrijwel ieder stijlvol interieur die een schuifdeur nodig heeft vanuit een praktisch oogpunt of dienend als een blikvanger die een verlengstuk is van uw interieur.

Steeds meer wordt dit model deur geïnterpreteerd als eigentijds modern door de diagonale lijnen van de tussen panelen onstaat er een hangdeur die geschikt is voor elke woontrend. De deur wordt in onbehandeld grenen geleverd en dient u zelf naar wens te kleuren.

Bij aankoop ziet de deur er als onderstaand uit:

 


Deze schuifdeur is opgebouwd uit massiefe stijlen en dorpels met daartussen zeer strakke fraaie panelen met v-groef . Deuren zijn slechts 4cm dik en daarmee geschikt voor al onze schuifdeursystemen.
 
Schuifdeur-totaal.nl onderscheid zich in het aanbod schuifdeuren. Wij gebruiken grenen hout dat 100% harsvrij is en helemaal terug gedroogd is naar een vochtpercentage van nog geen 10% dit in combinatie met de zeer strakke profilering van het hout en de panelen maakt dat deze deuren uniek en onvergelijkbaar zijn met deuren die elders aangeboden worden.In de stijlen zijn speciale strippen geïntegreerd die ervoor zorgen  dat deze deuren een lange levensduur hebben en niet zullen krom trekken of torderen.Onze schuifdeuren worden op traditionele wijze  met deuvel verbindingen gemaakt en met lijm in elkaar gezet, geen zichtbare schroeven dus! 
 
De zeer fraaie en strakke velling panelen die tussen de stijlen en dorpels zitten worden geklemd door rubbers die in de stijlen worden gemaakt, zo heeft elk paneel de ruimte om te kunnen werken zonder lelijke naden of kieren te vertonen.
 
Onze deuren zijn in tegenstelling tot concurrenten volledig schroefvrij en dat is wat ons betreft een belangrijk detail!
 
Hieronder enkele belangerijke voordelen van deze prachtige deuren:
 
  • Schuifdeuren zijn volledig schroefvrij.
  • Stijlen en dorpels zijn voorzien van speciale strippen die garanderen dat deze deur niet gaat kromtrekken.
  • Panelen worden door rubber strippen op-geklemd tussen de stijlen zodat deze vrij kunnen werken.
  • Geschikt als scharnierdeur (let op is afhankelijk van model en afmeting)
  • Geen hars of loszittende noesten.
  • Licht in gewicht, geschikt om ook aan poreuze muren af te hangen.
  • Deuren zijn slechts 4 cm dik en kunnen hierdoor voor afgetimmerde deursparingen langs schuiven.
Ter info:
 
Onze loftdeur hongaarse punt is aan voor en achterzijde identiek!
 
Let op: Prijs is exclusief schuifdeursysteem
 
  • Vind u het lastig om de juiste maat te bepalen of is uw situatie niet standaard? Neem dan gerust contact met ons op wij staan u graag te woord voor advies info@schuifdeur-totaal.nl
  • Klik hier  voor meer informatie over de kwaliteit en eigenschappen van het hout van de deuren.
  • Klik hier  om gebruik te maken van onze inmeet en/of montage service
Reacties
Facebook Pinterest