Geen producten (0)
Geen producten (0)
1 2 3 4 5
 

Verstelbare vloergeleider wandmontage RVS

€ 15,95 (inclusief btw 21%)
Levertijd 1-3 werkdagen
Omschrijving

Verstelbare vloergeleider wandmontage RVS

Op zoek naar een verstelbare vloergeleider wandmontage voor uw schuifdeur? Die heeft u bij deze gevonden in de webshop van Schuifdeur-totaal.nl. Onze vloergeleider wandmontage met wiel heeft de volgende kenmerken:

  • Ideale vloergeleider voor situaties met vloerverwarming

  • Afmetingen vloergeleider: zie productfoto

  • Verstelbaar bereik van de vloergids 28 t/m 40 mm


Hoe de verstelbare vloergeleider wandmontage te gebruiken?

Deze verstelbare vloergeleider wandmontage kan logischerwijs aan de muur of plint bevestigd worden. Doordat de vloergeleider verstelbaar is, kan deze vloergeleider voor vrijwel iedere schuifdeur gebruikt worden. U kunt de vloergeleider gebruiken zoals op de eerste productafbeelding. Of u voorziet uw schuifdeur aan de onderzijde van een groef, waardoor het metalen L plaatje kan schuiven.

Heeft u interesse in deze vloergeleider voor uw schuifdeur? Voeg de vloergeleider dan toe aan uw winkelwagen, en rond de bestelling af. Zoals u ziet, ligt de gemiddelde levertijd voor dit product rond de 1-3 werkdagen.


De meest geschikte vloergeleider voor uw schuifdeur

Een vloergeleider zorgt voor stabiliteit aan de onderzijde van de schuifdeur. Zonder vloergeleider functioneert de schuifdeur niet naar behoren. Een schuifdeurgeleider is een simpel, klein en stevig blokje in de hoek die de schuifdeur op de juiste positie houdt. Daardoor kan uw schuifdeur gemakkelijk en soepel heen en weer glijden.

De verstelbare vloergeleider wandmontage met vloergids is ideaal voor woonsituaties met vloerverwarming. Omdat het boren in de vloer overbodig wordt gemaakt. Niet alle vloergeleiders zijn geschikt in combinatie met vloerverwarming. Let hier goed op, en vraag desnoods meer informatie aan over de vloergeleider.


Schuifdeur vloergeleider assortiment

Wij hebben een breed assortiment vloergeleiders. Verschillende soorten en geschikt voor diverse situaties, neem bijvoorbeeld de vloergeleider met dubbel wiel of T vloergeleider. Neem een kijkje in onze webshop en kies de vloergeleider die het meest geschikt is voor uw schuifdeur. Is dat de verstelbare vloergeleider wandmontage die aan de wand of plint bevestigd kan worden? Plaats dan vandaag nog een bestelling!

Reacties
Facebook Pinterest