Geen producten (0)
Geen producten (0)

Rvs vloergeleider met dubbel wiel

€ 5,45 (inclusief btw 21%)
Levertijd 1-2 werkdagen
Omschrijving

Rvs vloergeleider met dubbel wiel

Op zoek naar een Rvs vloergeleider met dubbel wiel? Deze geborstelde rvs vloergeleider is geschikt voor vrijwel iedere schuifdeur met een sleuf onderin de deur. Door de wieltjes mag u een soepele geleiding van uw schuifdeur verwachten! Onze vloergeleider met dubbel wiel heeft de volgende eigenschappen:

  • De sleuf onder in de deur dient 20 mm hoog en 7 mm breed te zijn

  • Afmetingen vloergeleider: zie productfoto's


Rvs vloergeleider met dubbel wiel voor uw schuifdeur

Schuifdeur-totaal.nl heeft een ruim assortiment vloergeleiders. Stuk voor stuk geschikt voor en passend bij iedere schuifdeur. Deze rvs vloergeleider heeft een dubbel wiel, dus twee wieltjes. Een schuifdeur met een vloergeleider met wielensysteem heeft twee belangrijke voordelen: de deur glijdt gemakkelijk en soepel heen en weer en door de twee wieltjes blijft de deur op de juiste positie.

Bent u in het bezit van een schuifdeur met sleuf en lijkt deze rvs vloergeleider met dubbel wiel u wel wat? Bestel deze dan gelijk in onze webshop. Geef het gewenste aantal door, druk op de button en laat de bestelprocedure starten. Bestellen gaat bij ons zeer eenvoudig en snel.


Wat is de functie van een vloergeleider bij een schuifdeur?

Een schuifdeur heeft aan de onderzijde stabiliteit nodig, daar zorgt een vloergeleider voor. Wanneer het bij de vloer niet stabiel is, zal de schuifdeur ook niet optimaal functioneren. De deur kan dan naar binnen of naar buiten vallen. Een vloergeleider is een simpel, klein en stevig blokje in een hoekje van de deur die de schuifdeur netjes op zijn plek houdt. Daardoor blijft de schuifdeur hangen en kan de deur niet van en naar de muur bewegen.

Heeft u een schuifdeur die is opgehangen met een hangend schuifdeursysteem? Ook dan heeft u een vloergeleider nodig. Zodat u de deur rechtlijnig kan verschuiven en niet naar u toetrekt zodat uw wand mogelijk beschadigt raakt. .


Een schuifdeur vloergeleider bestellen

Geïnteresseerd in deze rvs vloergeleider met dubbel wiel? Bestel de vloergeleider vandaag nog, dan kunt u de schuifdeurgeleider binnen 1-3 werkdagen voor uw deur verwachten. Dit product is op voorraad. Wenst u meer informatie over deze vloergeleider of heeft u vragen over onze bestelprocedure? Kom dan met ons in contact, wij staan u graag te woord.

Wist u dat als u een schuifdeur bij Schuifdeur-totaal.nl koopt de vloergeleider standaard bij het pakket is inbegrepen? Meer schuifdeur accessoires vindt u in onze webshop. Ook als u op zoek bent naar schuifdeurbeslag of een schuifdeursysteem zit u bij ons goed.

Reacties
Facebook Pinterest