Geen producten (0)
Geen producten (0)

T vloergeleider wandmontage

€ 13,95 (inclusief btw 21%)
Levertijd 1-2 werkdagen
Omschrijving

Op zoek naar een T vloergeleider wandmontage voor een schuifdeur? Deze vindt u bij Schuifdeur-totaal.nl. Een T vloergeleider wandmontage kan logischerwijs aan de muur of plint bevestigd worden. Onze vloergeleider heeft de volgende eigenschappen:

  • De sleuf onderin de deur dient 20 mm hoog en 7 mm breed te zijn
  • Afmeting T vloergeleider: zie productfoto
  • Met metalen wandmontage beugel (inclusief schroeven)

________________________________________

Zwarte kunststof T vloergeleider schuifdeur

Deze zwarte kunststof vloergeleider is geschikt voor vrijwel iedere schuifdeur met een sleuf onderin de deur. Als u een schuifdeursysteem bij ons bestelt, is er een standaard vloergeleider inbegrepen. Echter kan het in afwijkende situaties bv wanneer er vloerverwarming aanwezig is voorkomen dat een ander type vloergeleider meer geschikt is. Welk type dan het meest geschikt is, hangt af van verschillende factoren. Deze vloergeleider kan dan de uitkomst bieden doordat deze deurgeleider direct aan de wand of plint gefixeerd kan worden.

Is bovenstaande T vloergeleider perfect voor uw schuifdeur? Bestel deze dan direct bij Schuifdeur-totaal.nl. Geef het gewenste aantal door en plaats de producten in uw digitale winkelwagen. Rond daarna uw bestelling af.

Heeft u vragen over deze vloergeleider? Stel deze dan gerust aan een van onze medewerkers. Contact opnemen kan via ons contactformulier of stuur een e-mail naar info@schuifdeur-totaal.nl.

________________________________________

Wat is de functie van een vloergeleider?

De vloergeleider (schuifdeurgeleider) zorgt ervoor dat uw schuifdeur niet naar binnen of naar buiten kantelt aan de onderzijde. Een schuifdeur heeft  immers stabiliteit nodig aan de onderzijde om goed te kunnen functioneren. Een schuifdeurgeleider is een simpel, klein en stevig blokje die in de uiterste hoek van uw deur geplaatst wordt zodat deze uw schuifdeur netjes op zijn plaats houdt. Daardoor blijft de schuifdeur hangen en kan niet van en naar de muur bewegen. U blijft dus een vrije doorloop houden!

Schuifdeursysteem vloergeleider

Een schuifdeur die is opgehangen met hangend schuifdeursysteem heeft een vloergeleider nodig. Zodat u de deur rechtlijnig kan verschuiven en niet naar u toetrekt.

________________________________________

Ruim assortiment vloergeleiders

In onze webshop vindt u meer schuifdeurgeleiders. Wij hebben een ruim assortiment vloergeleiders voor diverse situaties. Zo bieden wij ook schuifdeurgeleiders met een wielensysteem aan die speciaal ontworpen zijn voor een buiten schuifdeur of voor de wat robuustere schuifdeur. Buiten is er vaak een ruwere ondergrond of bestrating. Met een wieltje onderaan de schuifdeur rolt de deur soepeler over de rail.

Kijk voor meer schuifdeur accessoires op onze website.

Reacties
Facebook Pinterest