Geen producten (0)
Geen producten (0)

Schuifdeurkom Rvs Opbouw

€ 19,95 (inclusief btw 21%)
Levertijd 1-2 werkdagen
Specificaties
Bruto gewicht 0,50 Kg
Omschrijving

Schuifdeurkom Rvs Opbouw

De kenmerken van onze “Schuifdeurkom Rvs Opbouw” zijn:

  • Type: opbouw
  • Materiaal: rvs
  • Diameter: 50 mm
  • Bij verschillende diktes toepasbaar
  • Prijs: € 14,95 per stuk

De elegante schuifdeurkom rvs opbouw

Deze prachtige schuifdeurkom rvs opbouw is eenvoudig te bevestigen en geeft uw moderne schuifdeur een extra elegante touch. De ronde deurknop ligt op de deur en neemt weinig ruimte in beslag. Wat vooral opvalt aan deze schuifdeurkom is de stijlvolle look. Daarnaast ligt de kleine greep erg fijn in de hand.

Bent u precies op zoek naar dit type deurgreep voor uw schuifdeur? Wacht dan niet langer en bestel de schuifdeurkom rvs opbouw vandaag nog bij Schuifdeur-totaal.nl. U heeft de handgreep razendsnel in huis: binnen 1-2 werkdagen.


Schuifdeurkom gemaakt van rvs

De schuifdeurkom rvs opbouw dankt zijn naam aan de manier waarop de kom gemonteerd wordt: vlak op de schuifdeur geplaatst, dus zonder inkeping. U hoeft maar één gaatje te boren en de montage is al geregeld. Hoe eenvoudig kan het zijn!

Rvs als materiaal brengt veel voordelen met zich mee. Zo is de schuifdeurkom dankzij het gebruik van rvs zeer sterk en kent de kom daardoor een lange levensduur. Daarnaast zorgt rvs ervoor dat de schuifdeurkom ook buiten toegepast kan worden.


Schuifdeurdeurbeslag: schuifdeurkommen en deurgrepen

Wanneer u een schuifdeur koopt, heeft u ook een deurbeslag nodig om de deur soepel te kunnen openen. Als het gaat om schuifdeurbeslag heeft u in feite twee opties: traditionele deurgrepen of moderne schuifdeurkommen.

In de webshop van Schuifdeur-totaal.nl ziet u vele voorbeelden van deurbeslag voor uw schuifdeur. Bekijk ons handgrepen assortiment en maak een keuze. Voor meer schuifdeur accessoires kunt u op deze pagina terecht.


Koop hier uw schuifdeurkom rvs opbouw

Heeft u al een keuze gemaakt en wilt u deze schuifdeurkom rvs opbouw aanschaffen? Bestel dan bij Schuifdeur-totaal.nl, u ontvangt een echt kwaliteitsproduct. Mocht u nog vragen hebben, neem dan contact op met onze klantenservice.

Reacties
Facebook Pinterest