Geen producten (0)
1 2
 

Witte schuifdeurkom medium

€ 15,95 (inclusief btw 21%)
Levertijd 1-3 werkdagen
Specificaties
Bruto gewicht 0,20 Kg
Omschrijving

De kenmerken van onze Witte schuifdeurkom medium zijn:

  • Afmetingen: 11 x 4,3 cm, inbouwdiepte 1,4 cm
  • Kleur: mat wit
  • Materiaal: rvs
  • Inclusief bevestigingsschroeven (advies is de greep te kitten)
  • Prijs: € 15,95 per stuk
  • Extra optie: montage verdiepte kom in schuifdeur (deze optie geldt alleen als u bij ons ook een schuifdeur bestelt, dan monteren wij de kom alvast in de deur)


Witte schuifdeurkom rvs medium met mat witte afwerking

Deze witte schuifdeurkom medium ligt verdiep in de deur en past perfect bij uw zwarte schuifdeursysteem van Schuifdeur-totaal.nl. Het is een rechthoekig medium groot model. Het deurbeslag is vervaardigd uit roestvast staal (rvs) en daarna wit gepoedercoat. Daardoor heeft de schuifdeurkom een hoogwaardige mat witte afwerking gekregen.

Wilt u graag deze witte schuifdeurkom rvs medium als deurbeslag gebruiken voor uw schuifdeur? Plaats dan een bestelling in onze webshop, binnen 1-2 werkdagen heeft u dit product in huis. Deze schuifdeurkommen liggen vrijwel altijd op voorraad.


Professioneel schuifdeurbeslag

Schuifdeurkommen zijn ideale handgrepen. De kom ligt fijn in de hand en met één soepele beweging schuift u de schuifdeur open. Kiezen voor een schuifdeurkom (in plaats van een opbouw deurgreep) heeft als voordeel dat u meer ruimte overhoudt en de maximale doorgang kunt benutten. Daarnaast zijn schuifdeurkommen, waaronder ook deze zwarte schuifdeurkom medium, degelijk in gebruik en strak in uitstraling.

Uiteraard hebben wij meer schuifdeurkommen en deurgrepen in ons brede assortiment. U vindt bij ons alle soorten in de kleuren zwart, wit en rvs: schuifdeurkommen ovaal, stevige handgrepen, buisgrepen, deurgreep met touw en handgreep buis mét schuifdeurkom. De meeste deurgrepen worden gevaardigd van rvs.


Extra optie: schuifdeurkommen infrezen en monteren

De zwarte schuifdeurkom medium is zelf te monteren met de bevestigingsschroefjes. Voordat u de deurgreep kunt monteren moet u eerst een infrezing in de schuifdeur maken. Dit kunnen wij voor u realiseren. Als u een schuifdeur en deurbeslag bij Schuifdeur-totaal.nl koopt, kunt u de extra optie aanvinken.

U kunt bij de afronding van uw bestelling een opmerking plaatsen en daar aangeven aan welke zijde u de zwarte schuifdeurkom medium wenst te hebben. Standaard plaatsen we het hart van deze greep op 105 cm uit de onderzijde. Vindt u een andere hoogte mooier uitkomen, dan mag u dit uiteraard aangeven.

Reacties

Ook interessant

€ 10,95
Facebook Pinterest