Geen producten (0)

RVS Schuifdeurkom Large

€ 16,95 (inclusief btw 21%)
Levertijd 1-2 werkdagen
Omschrijving

Rvs Schuifdeurkom Large

De kenmerken van onze “Rvs Schuifdeurkom Large” zijn:

  • Afmetingen: 203 x 53 mm
  • Kleur: rvs
  • Inbouwmaat: 17 x 40 x 156 m
  • Inclusief bevestigingsschroeven
  • Prijs: € 16,95 per stuk
  • Extra optie: montage verdiepte kom in schuifdeur (deze optie geldt alleen als u bij ons ook een schuifdeur bestelt, dan monteren wij de kom alvast in de deur)

De rvs schuifdeurkom large met schroefgaten

De rvs schuifdeurkom large met schroefgaten is een rechthoekig en langwerpig model. Het is vervaardigd uit roestvast staal en daarna geborsteld voor een hoogwaardige rvs-afwerking. Waardoor de kom een matte uitstraling heeft gekregen. Omdat het materiaal van rvs is, gaat de schuifdeurkom zeer lang mee. Ook kan de kom daardoor buiten toegepast worden.

Heeft u interesse in deze schuifdeurkom rvs large? U bestelt de deurgreep zeer eenvoudig in de webshop van Schuifdeur-totaal.nl. Wij hebben een gemiddelde levertijd van 1-2 werkdagen.


Schuifdeurbeslag: degelijke schuifdeurkommen

Een schuifdeurkom ligt verdiept in de schuifdeur. De kom dient in de deur gemonteerd te worden, daarom is er een uitfrezing in de houten ondergrond noodzakelijk. Zodoende valt de schuifdeurkom in zijn geheel in de deur.

Met onze rvs schuifdeurkom large opent of sluit u gemakkelijk uw schuifdeur. Wanneer u de kom aangrijpt met uw hand schuift u met één soepele beweging de deur open of juist dicht. Een schuifdeurkom kenmerkt zich door zijn degelijkheid en minimalistische vorm. Bovendien zorgt een kom ervoor dat uw schuifdeur prachtig afgewerkt is.


Extra optie montage schuifdeurkom rvs large

U kunt de rvs schuifdeurkom large zelf monteren met de bijgeleverde bevestigingsschroefjes. Echter als er in de schuifdeur nog geen uitfrezing is gerealiseerd kan de montage logischerwijs niet plaatsvinden. Wanneer u bij ons een schuifdeur en deurbeslag bestelt, kunnen wij de uitfrezing en montage verzorgen.

Mocht u de extra optie willen gebruiken, geef dit aan bij de bestelling. Bij de afronding van uw bestelling kunt u een opmerking plaatsen en aangeven aan welke zijde van de schuifdeur u de schuifdeurgreep rvs large wenst te hebben. Bv: Voorzijde links- Voorzijde rechts- Achterzijde links- Achterzijde rechts.


Plaats vandaag nog een bestelling

Heeft u nog vragen over onze rvs schuifdeurkom large? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier. Mocht u ook benieuwd zijn naar andere schuifdeurkommen of schuifdeurgrepen, bekijk dan ons uitgebreide assortiment handgrepen.

Reacties

Ook interessant

€ 10,95
Facebook Pinterest