Geen producten (0)

Vroomshoop 1-6-2020

Vanwege het Covid-19 virus merken we dat klanten met vragen komen omtrent hun bestellingen deze pagina is er dan ook voor bedoelt om u hierover te informeren en eventueel uw vragen te beantwoorden.

Leveringen in Nederland en België kennen hebben mogelijk  vertraging vanwege Covid-19 en de bouwvak 2020

Gelukkig bent u van onze kant verzekerd van een snelle verzending zoals u dat gewend bent, wij hebben geen langere levertijden dan normaal op onze voorraad producten en kunnen u op een goede manier van dienst zijn!

Onze vervoerders houden ook rekening met de 1,5 meter afstand en in veel gevallen zal er niet getekend hoeven te worden voor aflevering van uw pakket.

Wel merken we extra drukte bij post.nl waardoor het kan zijn dat u pakket enige vertraging oplevert, dit is verschillend per land/regio. 

Wat onze maatwerk artikelen betreft de wandplanken en deuren productie kan het zijn dat u bestelling pas na de bouwvak geleverd gaat worden. Wij doen ons best zoveel mogelijk orders voor de bouwvak uit te leveren maar door extreme drukte kunnen wij deze garantie niet geven helaas. Houdt u dus rekening met enige vertraging. 

Afhalen en (showroom)bezoek blijft onverandert

U bent nog steeds van harte welkom om onze producten in het echt te zien of om goederen af te halen, dit gebeurt dan wel op afspraak zodat wij het bezoek kunnen inplannen en er zodoende niet te veel mensen zich in onze werkplaats bevinden en we een veilige afstand kunnen waarborgen.

Kort gezegd worden onze voorraad artikelen binnen 2 werkdagen verzonden en geldt voor onze maatwerk artikelen een levertijd van 4-8 weken met  mogelijk een tussenliggende vakantie periode van 3 weken ( welke weken dit precies zijn ligt nog niet vast maar mogelijk eind juli t/m 1e of 2e week augustus)

 

 

 

Facebook Pinterest