Geen producten (0)
Geen producten (0)

Eiken Schuifdeur Framed X

€ 963,47 (inclusief btw 21%)
Levertijd 8 tot 9 weken
Specificaties
Productcode ESSX
Netto gewicht 50,00 Kg
Omschrijving

Wij zijn trots dat wij deze prachtige (schuif) deuren van europees eikenhout kunnen aanbieden, een eiken deur op maat die op ambachtelijke wijze met vakmanschap gemaakt wordt en bovendien van uiterst duurzaam eikenhout gemaakt word.

De Eiken deuren worden geheel op maat gemaakt en naar uw eigen wensen afgewerkt.

Of deze cottage schuifdeuren nu van geschaafd of liever van geborsteld eiken gemaakt moet worden voor een wat meer rustiekere uitstraling, het is allemaal mogelijk.

 

Deze deuren zijn geschikt om als hang of scharnierdeur te gebruiken mits u de juiste scharnieren gebruikt! Bij voorkeur heng scharnieren welke ook door ons geleverd kunnen worden.

Deze deuren hebben een standaard dikte van 40mm en kunnen wij desgewenst aan de onderzijde meteen voorzien van een sleuf voor onze vloergeleiders.

Zoekt u afwijkende dikte of model neem dan even contact met ons op.

Deze schuifdeuren worden o.a. toegepast in de volgende ruimtes:

 • Toilet
 • Badkamer
 • Hal
 • Woonkamer
 • Keuken

Let op:

Het eikenhout is kunstmatig teruggedroogd naar 10 % vochtpercentage, het is daardoor geschikt voor de meubelindustrie het blijft echter een natuurproduct dat nooit geheel werkingsvrij is.

 

Doordat elke eiken plank uniek is qua structuur kunnen er lichte kleur verschillen optreden ook kan de kleurolie licht verkleuren na enige tijd dit zal uw deur echter geen tekort doen maar maakt dat het een uitstekend natuurproduct is.

De deur word geheel verlijmd en geschroeft ,de schroeven worden met proppen weggewerkt, deze deur is dus meteen strak afgewerkt

Rechtopstaande planken aan de achterzijde hebben identieke breedtes, wenst u wisselende breedtes geef het dan even aan! 

Optioneel:

  • Olie behandeling in de kleur: Weissgrund of Mud
  • Wij kunnen indien gewenst  de rolhangers op de juiste manier voomonteren op de deur, wij plaatsen deze in het midden van de linker en rechterstijl en verzinken de montage gaten meteen aan de achterzijde waardoor de bevestigingsbouten niet uitsteken aan de achterzijde van de deur, zo wordt het ophangen van uw loftdeur nog gemakkelijker!
  • Voorbereiding t.b.v. vloergeleider, deur word dan voorzien van een sponning/sleuf aan de onderzijde voor de standaard vloergeleider die wij mee leveren met onze schuifsystemen.

 • Klik hier  voor meer informatie over de kwaliteit van onze deuren.
 •  Klik hier  om gebruik te maken van onze inmeet en/of montage service.
Reacties
Facebook Pinterest