Geen producten (0)
1 2
 

Witte Schuifdeurkom Rvs Large

€ 20,95 (inclusief btw 21%)
Levertijd 1-3 werkdagen
Specificaties
Bruto gewicht 1,00 Kg
Omschrijving

De kenmerken van onze “Witte Schuifdeurkom Rvs Large'' zijn:

  • Afmetingen: 202 x 53 mm
  • Kleur: mat wit
  • Materiaal: Rvs
  • Inclusief bevestigingsschroeven (rvs)
  • Extra optie: montage verdiepte kom in schuifdeur (bestel er een schuifdeur bij en wij monteren deze alvast in de deur)

Schuifdeurkom large

Deze witte schuifdeurkom large ligt verdiept in de deur en sluit perfect aan bij u witte schuifdeursysteem van Schuifdeur-totaal.nl. De kom heeft een hoogwaardige ma witte afwerking door het gebruik van poedercoating. Onze schuifdeurkommen worden voornamelijk vervaardigd uit roestvast staal (rvs). Door het gebruik van rvs heeft de schuifdeurkom een lange levensduur.

Bent u op zoek naar een grote schuifdeurkom in de kleur wit? Dan is deze witte schuifdeurkom large van Schuifdeur-totaal.nl precies wat u zoekt. Bestel de kom gelijk in onze webshop, dan heeft u de schuifdeurkom over 1-2 werkdagen in huis. Mocht u vragen hebben over een van onze producten, mag u deze gerust aan ons stellen. Kom met ons in contact, dan beantwoorden we ze graag voor u!

________________________________________

Optie: montage verdiepte kom in schuifdeur

Bestelt u een loftdeur bij ons? Maak het uzelf dan makkelijk en laat de verdiepte schuifdeurkom door ons infrezen en monteren! Geef bij de afronding van uw bestelling bij het kopje ''opmerkingen'' de plaats aan waar de verdiepte kommen dienen te komen. Bv: Voorzijde links- Voorzijde rechts- Achterzijde links- Achterzijde rechts.

Praktisch schuifdeurbeslag

Om uw gloednieuwe of juist oude schuifdeur optimaal te kunnen openen, is het van belang dat er een deurbeslag op de schuifdeur zit. Voor u een schuifdeurkom kunt monteren, moet er een uitfrezing gemaakt worden in de houten ondergrond. De schuifdeurkommen hebben slechts enkele millimeters overlap op het hout van de schuifdeur. Hier kan de kom vervolgens precies in vallen. Het resultaat is een vlakke, afgewerkte schuifdeur die volledig langs uw opening kan schuiven.

________________________________________

Bestel uw Witte Schuifdeurkom Rvs Large in onze webshop

Vergelijk ook ander soort deurbeslag in onze webshop. We hebben een breed assortiment, met zowel schuifdeurkommen als handgrepen. Ons deurbeslag wordt gemaakt van verschillende materialen: messing, nikkel, rvs of staal. De meeste schuifdeurkommen worden echter gevaardigd van rvs.

Zoekt u naar meer accessoires voor uw schuifdeur? Neem dan eens een kijkje op deze pagina.

Reacties

Ook interessant

€ 10,95
Facebook Pinterest