Geen producten (0)
Geen producten (0)
1 2
 

2e deur pakket

€ 45,00 (inclusief btw 21%)
Levertijd 3-5 werkdagen
Specificaties
Productcode 2e deur pakket extra hangers
Omschrijving

Ons ''tweede deur pakket schuifdeur'' bestaat uit de volgende onderdelen:

  • 2 hangers
  • 2 stoppers
  • 1 vloergeleider
  • 2 anti jump pads (borging van deur)

________________________________________

Wilt u een tweede deur aan een schuifdeurrail hangen? Dit is realiseerbaar als u het 2e deur pakket bestelt bij Schuifdeur-totaal.nl. Met een tweede deur pakket schuifdeur kunt u twee deuren aan dezelfde schuifdeurrail bevestigen. In dit pakket zit alles wat u daarvoor nodig heeft. En deze set sluit ook nog eens perfect aan op onze klassieke schuifdeursystemen. 

Het tweede deur pakket schuifdeur wordt uiteraard geheel compleet geleverd met hangers, stootblokjes, een vloergeleider en schroeven. Alle onderdelen zijn zwart van kleur. Hierboven kunt u het model hangers (hetzelfde model hangers als uw huidige schuifdeursysteem) en het aantal hangers selecteren. Vervolgens voegt u het product toe aan uw winkelwagen. 

________________________________________

Twee deuren aan dezelfde rail hangen

Twee deuren aan dezelfde schuifdeurrails is ideaal voor ruimtes met twee ingangen, of voor een grote opening die u wilt afsluiten met twee smalle deuren de zogenaamde en-suite situatie. Ook als u juist een extra grote schuifdeur wilt realiseren is dit tweede deur pakket een optie.

Het schuifdeur tweede deur pakket is van dezelfde kwaliteit gemaakt als uw huidige schuifdeursysteem. Ook de stalen schroeven en beugels zijn van hetzelfde soort. Hierdoor loopt het huidige systeem en de extra hangers goed in elkaar over.

Een schuifdeursysteem is een complete set waarmee u een schuifdeur kunt ophangen aan de wand. U kunt deze systemen uitbreiden met een tweede deur set , u kunt dit bijna bij ieder schuifdeursysteem meteen als optie selecteren maar kan ook middels deze productpagina. Naast dit pakket hebben we nog een ander speciaal 2e deur pakket in onze webshop: het 2e deurpakket enkele rail kastenwand een special type rolhangers om een dubbele schuifdeur situatie te creeren die achter elkaar langs kan schuiven.

________________________________________

Schuifdeur tweede deur pakket bestellen

Heeft u al een schuifdeur in huis, maar u wilt aan uw schuifdeur een tweede deur toevoegen? Dat kan met bovenstaand pakket. Selecteer het juiste model hangers en het gewenste aantal en plaats uw bestelling in onze webshop. Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft of meer informatie wenst.

Zoekt u andere modellen dan de modellen in de optielijst? geen probleem voor elk schuifdeursysteem uit ons assortiment is een 2e deur set te bestellen.

Meer accessoires voor uw schuifdeur vindt u op deze pagina.

Reacties
Facebook Pinterest