Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Glazen schuifdeur op Maat met vaste wand

€ 0,00 (inclusief btw 21%)
Specificaties
Productcode 192-61
Omschrijving

Onze Glazen Schuifdeur op Maat met vaste Glaswand  is geheel naar eigen wens en afmetingen samen te stellen. Deze glazen schuifdeur met vaste zijwand is ideaal om een brede opening tot 2000mm breed afsluitbaar te maken. De glazen deur schuift achter of voor de glazen wand en is geschikt voor wand of plafond montage.

Het is mogelijk om onze glasdeuren te bestellen met of zonder zandstraalmotief. Deze glazen schuifdeuren worden gemaakt van 8mm gehard glas waarbij de veiligheid gewaarborgd word! Het strakke design van onze schuifdeursystemen in combinatie met deze moderne glazen deuren maakt dat onze schuifdeuren een pracht object in uw woon of werk ruimte wordt.

 

  • 8mm gehard veiligheidsglas met of zonder zandstraalmotief

  • Compleet schuifsysteem op maat incl. rails, U profiel voor vaste wand, kliklijsten, 2 rolhangers, vloergeleider, eindstoppen en SOFTCLOSE buffers!

  • Links of rechts schuifbaar

  • Geschikt voor openingen tot 2000mm breed , Railsysteem is inkortbaar.

  • Geborstelde aluminium afwerklijsten (Ral kleur op aaanvraag)

  • Rolhangers getest voor 100.000 schuifbewegingen.

  • Softclose inbegrepen

  • Handgreep naar keuze

  • Geschikt voor wand en plafondmontage

PDF: Wandmontage handleiding - Schuifdeur met vaste wand

PDF: Plafondmontage handleiding - Schuifdeur met vaste wand

PDF: Schuifdeur met vaste wand - Maatvoering glas


 

LET OP BEPALEN VAN DE GLASMATEN DOET U ALS VOLGT :

Hoogte maat van de glazen schuifdeur  en de vaste glazen wand is de gemeten maat vanaf vloer tot aan bovenkant railsysteem (zie bovenstaande PDF) - minus  50mm

Controleer bij wandmontage de beschikbare ruimte boven de deuropening, indien de ruimte kleiner dan 75mm is dan dan dient u de schuifdeurrail aan het plafond te monteren, Is de maat 75mm of groter dan kunt u de rail aan de wand bevestigen. Onze systemen zijn dus geschikt voor wand en plafondmontage!

Wij adviseren voor de glazen deur en vaste wand identieke breedtes te nemen. Bij een standaard rail van 2000mm zoals deze aangeboden word is de adviesmaat 1025mm per glasdeur/paneel (we rekenen met een totale overlap van 5cm)

 

Reacties
Facebook Twitter Linkedin Pinterest